[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kardeşim sakın 400 verme ben komple motor yaptırdım 60 ytl işçilik verdim bütün üstündeki herşey değişti hortumları falan birde garanti dışı kalmamıştır herhalde 1,5 yaşında dediğine göre
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
bak dostum ist. oturuyosan reklam gibi olmasın ama güngören devlet hastenesinin karsısında sancar motor avrupa yakası parca ve montaj bölge bayisi var 0212-610 38-37 turan ustayı iste telefona bi fiyat versin sana gayet uygun parçadan kazandıkları için pek bi işcilik almıyolar
abi gitsin 400ytlen motorun motora benzesin
[COLOR="Pink"]63AH057[/COLOR] [COLOR="Magenta"]Modifiye [/COLOR][COLOR="Plum"]Bizim [/COLOR][COLOR="Red"]İşimiz[/COLOR]
motor motora benzesinde hiç okadar verilirmi?
adamlar iyi saalamış valla
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
kısa süre önce bende benzer şekilde masraf ettim.tabi 250ytl kadar.değişenler
arka lastik: pirelli (75YTL)
sağ marşpiyel:orjinal (85 YTL)
arka balatalar
hava filtresi
ayaklık
yağ değişimi
ön far ampulleri
motor takozu
en son egzozta ufak tefek ses yapan yerlerin kaynaklanması.
şimdi aklıma takılan işçilik için çok mu almışlar?
sana 400 ytl fiyat veren adamın yanından bile geçme hatta 2-3 km uzağından geç eli anahtar tutan bir motorcunun yapacağı işler bunlar 100 ytl geçmez akıllı ol
bencede fazla gibime geldi 400ytl mondial için :s
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)