Bence kazık benım motorun komple granajları 260 ytl tutuyo sana yaoacakları ıslemler kesınlıkle 400 lıra tutmaz en azından ASya motorda.yag kacırmasıda kece yada jonta gıbı bısıeyden 5 ytl basıma geldı bılıyoruım bence kazık atıyorlar.
Bence kazık benım motorun komple granajları 260 ytl tutuyo sana yaoacakları ıslemler kesınlıkle 400 lıra tutmaz en azından ASya motorda.yag kacırmasıda kece yada jonta gıbı bısıeyden 5 ytl basıma geldı bılıyoruım bence kazık atıyorlar.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
topıgı okurken kesın bmw gs 1200 yada f 650 dakar ın bakımları sandım,yavv bu ne yaa 400 ytl motor alırsın.bır de mondi ıcın.pehhh.
Dostum Ist. Oturuyorsan Al ParÇalari 2163346713 Ara Burayi Sinan Yada Ferhat Usta 10 Numara Insanlar Ibrahimin Arkiyimda Dersin Keewayci Sonra Bana Tsk Edersin O 400 Ytl Fiyat Verenin Ben Taaa
çok güzel fiyat vermiş hemen ordan yaptır dermişim,çok kazık fiyat oradan hayatta yaptırma
ben işçilik dahil motoru piston sekman sipoplar dahil 170ytl ye yaptırdım motor da kt 125
www.mondial-servis.com/ adresinden parçaların şatış fiyatlarını bakabilirsin.
bu kadar para isteyen servisi mondial müşteri hizmetlerine şikayet et
0 256 315 50 00
[B][COLOR="Red"]motorcuyum[/COLOR][/B]
bu ne ya 400 ytl ye ne yapıyormuş o hıyar.salın paranı kaptırma bunlara dostum.heleki çin malı scooter ustasıyım diye geçinen tamirci bozuntuları tam soyguncu.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
eski motorumu yağsız sürmüşüm kitleme noktasına gelmişti komple pistonları deişti yağ pompası falan filan hepsine 150 vermiştim.. değişmeyeni kalmamıştı ama..
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Sen adam gibi motorculuk yapan bir servise git en iyisi.
bence söyenenlere pek bakma
sadece araştırma yoluna git hangi parçalar değişecek ve tutarı nedir işçilik olarak ne kadar alacak bunları tam olarak öğrendikten sonra karar ver...
parça maliyetleri 3 aşağı 5 yukarı aynıdır..işçilik için başka bir servisle anlaşabilirsin bence sen ferah ol parça fiyatlarını al ondan sonra araştır...
genel manada tüm cevaplar aynı....:S
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
bu alp tunay kendini ne zan nediyo ya insan ları küçük görüyo bu kadar ne diyosunuz bu olaya
sen yinede bi araştır önce derim ben sana arkadaşım
polis çağır bence, motoruna hırsız girmiş, seni soyuyorlar
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
o motorla ugrasma onu ver üste para ver honda beat al sorunsuz binersin
ohaaaaa....o ne be...çüşünüz sayın servis...
dostum işte sizler sayesinde bu sektör böyle şahlanıyor cepler doluyor yanlış anlama...acı söylerim...güzel bir öpmekteler seni...gıkını çıkarmazsan dahada çok para isterler...motor 2 yaşından küçükse dediklerinin çoğu garantiden değişmesi lazım...uyan dostum...
çok terbiyesiz biri...ben tanıyorum ama bulaşmıyorum...çamur banada bulaşcak diye...haklısın +1...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
sat motoru, o 400 tl yi de üstüne koy
kendine adam gibi bir motor al
ne bu fiyat böyle yaa, arabamı bu...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)