arkadaşlar bu iki motor arasında kaldım ikiside çok güzel fiyat isim olarak tabiki yamaha tartışılmaz ama fiyat ve görüntü olarak Gv 650 mükemmel bir motor gibi görünüyor. bu iki motorun + lar - leri kousunda yardımcı olursanız çok sevinirim.
arkadaşlar bu iki motor arasında kaldım ikiside çok güzel fiyat isim olarak tabiki yamaha tartışılmaz ama fiyat ve görüntü olarak Gv 650 mükemmel bir motor gibi görünüyor. bu iki motorun + lar - leri kousunda yardımcı olursanız çok sevinirim.
arkadaşım ilk mesaj bir gv 650 kullanıcısından gelsin
piyasadaki bütün cruiserlarla gv 650 arasındaki fark sudur;
gv 650 de 90 derece v-twin motor var ve kayış aktarmalı. 72 beygir olmasıda cabası. bunların sonucu sana yaklaşık 220 kmh olarak geri geliyor.görünüş olarak klasik cruiser dışında bir motor olması ona yeni bi tarz getiriyor oda sport cruiser.
bunu söylememin en büyük nedeni üzerindeki motorun performans için yapılmış olması. gv 650 bence 600cc lerle kıyaslanması diğer 600cc lere haksızlık. çünkü gv 650 klasmanında tek!!!
almayı düşünüyorsan ben sana direk olarak düşünmeden gv 650 derim. 2. elleri iyi fiyata bulabilirsin. benim gv 650 2007 model siyah. motorumdan çok memnunum ama askere gideceğim için satmak zorunda kalacam satamazsamda bi arkadaşa ben gelene kadar kullanması için verecem.
GT650R
dragstar 160 ta yırtınıyor haberin olsun
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
gv 650 ile dragstar kıyaslanmaz eger dragstar 600 ü kıyaslayacaksan gv 250 ile kıyasla
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
dragstar çok iyi bir motor aman yanlış anlaşılmayalım ama gücü max hızı ele alındığında kıyaslanacağı alet gv 650 olmaz .. gv 650 sınıfında tek .. gv kayış tahrikli drag şaft tahrikli .. gv 250 dragstara daha yakın .. 250 cc olsada fena bi alet değil ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
bende öyle düşünüyordum zaten kesinlikle her anlamda gv önde gözüküyor sınıfındakı motorlardan!! alırken dikkatetmem gerekeb hususlar nelerdir sonuçta artık kimse yoğurdum ekşi demiyo motorun vergisi, yakıt tuketimi hakkında biraz bilgi verirsenız sevinirim, ve benım kapalı otoparkım yok en mantıklısı yakındakı bir otoparkla anlaşmakmıdır?
gv 650 kayışlı olması ek avantaj.
inanmıyorum yahu;
dünkü gv 250 yi dragSTAR gibi bir alet ile kıyaslıyorsunuz
( bırak 650 yi 250 lik bi dragstarla bile kıyaslamak saçma olur )
ya siz bu işi hiç bilmiyorsunuz
ya da gozleriniz şaşı
yapmayın allah aşkına o iki makinayı bi yan yana koyun
bir de elinizi vicdanınıza
çok komik ya
Sizin yüzünüzden HYOSUNG düşmanı oldum be
Kırarım bu bilgisayarı, kırarım kırarım .....
iki motoruda kullanmadım ama bence marka tercih edilmeli.gv 650 ile 230 yapınca üzerindeki sürücünün hali ne olacak o oturuş pozisyonuyla.hem o kadar hızlı bişey isteniyorsa neden cruiser.bence yamaha.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
Uzun süre dragstar xvs 650 sport kullandım.Görünüş olarak çok güzel bir makina olmasına ragmen GV 650 yanında kaplumbaga kadar hantal kalır.Hava sogutmalı olması da en kötü tarafı bence.Kalite olarak kıyaslarsanız Dragstar'ın üstünlügü su götürmez bir gerçek ama iş performansa dökülünce Hyosung GV 650 silip süpürür.www.bikez.com da 2004 modelleri kıyaslamasına baktıgımda GV650 100 üzerinden 92.3 puan aldıgını yamaha dragstar xvs 650'in ise 91.4 puan almış oldugunu gördüm.Dragstar 220 kg 40 beygir ve şaft aktarmalı 5 vites,hyosung ise 220 kg 72 beygir kayış aktarmalı 6 vites.
Born To Be wild,Live to Ride...
değerli oflualper kardeşim;
1. o makina bırak 230 u 200 ü belki kasa kasa görür, çok zor nereye görüyor ?
( videolar var arkadaşım 195-196 arası gidip geliyor )
2.>çünkü gv 650 230kmh rahat yaparken drag star ne yapıyor <
bu muhabbetleri aşmamız lazım alpercim
hepimiz biliyoruz ki cruiser , chopper dediğimiz klasik tarz motosikletler HIZ MAKİNASI değil, birer zevk makinasınır ( ör: ortalama 50-60 km/h ile boğaz turu yapılır bu makinalarla )
merak etme uzun zamandır bu piyasanın içindeyim, neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum
MOTORCU SONRADAN OLUNMAZ,
ÖYLE KMH/H KARŞILAŞTIRMASI YAPIPTA MOTOR DA ALINMAZ
Bence klasmanlarında ikiside güzel motor. Birisi yıllardır isim yapmış bir motor diğeri ise performansı ile. Biz bu konuyu motor alacak arkadaşa bırakalım karar onun kararı. Yamaha da güzel hyosung da Hondayada bakmayı ihmal etme Shadov da aşağı kalır bir makina değildir. Saygılar.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
arkadaşlar çok teşekkur ederim bana gore performans kalıte vs. vs. bir yana günümüz çağına en uygun tarz bana gore gv 650 de var ki hyosung un kalıtesını çok iyi biliyorum ben 2 yıl kadar sydneyde kaldım orda kendini çoktan kanıtlamıştır, tekrar teşekkurler
gv 650 ye merak sarmaya başladım şimdide hayırdır inşallah yaw...
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
JaNTi
en güzel karşılaştırmayı bikez tan almış zaten orda bir çok kategoride tamamen tarafsız uzmanlar tarafından kıyaslanıyo motorlar biri 92 almış diğeri 91 her ikiside çok iyi sonuç olsada gv dragstarı geride bırakmış.. şu marka şövalyeleleri at gözlüklerini çıkartıp reel verilere bakmayı ne zaman öğrenecek ..
abi sen chopper mı almak istiyorsun racing mi önce ona bi karar ver gv 650 nin 200 km yapması kıyaslanmıyıcağı anlamına gelmez, dragstar chopper olarak çok güzel bir motor, sesi görünüşü çok iyi ama kullanmadım, kullanmakta tek hayalim o motor 130 a zor çıksa bile o dragstar ;)
**CROSS**
açıkçası şu anda piyasada hem ss hem cruiser tadı verecek tek motor gv 650. gv 650 nin en büyük avantajı gv 650 den 1000cc ye atlamak çok rahat olur. problem yaşamassın. ama dragstar 650 performans açısından bilmiyorum ama görünüş olarak clasik cruiser tipi! herhangi bir fark yok. yani ha shadow ha intruduer ha dragstar! açıklayıcı olmuştur umarım!
GT650R
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)