konjectör ya da marş rolesini kontrol ettir
konjectör ya da marş rolesini kontrol ettir
Çalıştıramamış anlaşılan...Hala ittiriyormuş.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Akünün ömrü bitmiş, konjektör arızalanmış olabilir.
Konjektör arızalandıysa motor calisiyorken aküyü şarj etmez bu da akünün hemen bitmesine yol açar..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
erdo2002 sonuçç nedirr bendee merakk ettim amaaa moralini bozmayayım diomm olmuyorrr....sanırımm o motorrr kilitlenmişşş....:(
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
evet son durum hakkında bilgi veriyim.İtirerek çalıştırdım ve servise kadar götürebildim sonuç MARŞ MOTORU Yanmış.Diceksiniz 3700km deki motorun nasıl marj motoru yanar bende anlamadım.Garantiden değişeceğini söylediler Pendik Güngör motor.Fakat parça yurt dışından geleceği için biraz zaman alır diyorlar.Motoru oraya bıraktık bu aradada benim motorlar gezip tozarlar Şaka bir yana sonuc böyle oldu.Zahmet edip birşeyler yazan herkese teşekkür ederim.Saygılar sevgiler Herzaman dediğimiz gibi Honda Hayat Onda
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Geçmiş olsun Yatarak 1 haftada gezerek olursa 7 günde geçecek gribal enfeksiyon yaniiii
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
erdo2002 ,ayni problemi motorumda (cbf 150) bende yasadim.Hava sicak diye jikleyi tamamen acmadan yaptigim epey denemeden sonra marstan tik sesi geldi ve denemeyi biraktim.Motorun vites isiklari da sizdeki gibi yaniyordu.Birkac dakika sonra jikleyi tamamen acarak denedim ve sorunsuz calisti.O gunden beride bu sekilde calistiriyorum.Bir denemeni oneririm.
selamlar,sevgiler
sadecee marş motoru ilee probleminn çözüldüğünee sevindimm (tabikide garintiden değişeceği cabası) geçmiş olsunn...
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
Marş motoru takılı kaldı,
Çalıştırmak icin uğraşınca da dolaylı olarak marş dönemediğinden yandı.
geçmiş olsun iyi sürüşler dilerim...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
aynı sorun bendede oldu ve problemi ben halletmek zorunda kalmıştım marş motorunu sök içindeki kömürün yuvasından çıkmış olduğunu göreceksin bi güzel hava ile temizle sonra terar söktüğün gibi tak sorun büyük bi ihtimalle bundan kaynaklı kömürlere baskı uygulayan aparatı çok sert yaptıkları için fazla baskı uyguluyor ve çabuk aşınıyor ve kömür tozundan kurum bağlamış ve yuvasında yan dönmüş onun içinde tam temas etmediği için çok az bi akım ilettiği için tam çevirme yapmıyı idi sendede büyük ihtimalle böyle olmuştur geçmiş olsun
Bencede büyük bir sorun olduğunu sanmıyorum neden derseniz şüpheli bir hareket gördüm Dediler parçalar genelde Gemi ile geliyor fakat sizinkini UÇAKLA getirticez Yani benim bir özelliğim yok ama madem öyle yapacaklarmış itiraz etmedim.Sadece ek bir ücret ödiyecekmiyim diye sorduumda yok hayı dediler.Umarım takma parası falan almazlar.Esnaf milleti değilmi hepsinden korkuyorum
lezzet gider,mesuliyet kalır...
peki daha önceden yarım marş yapyığı oldumu yoksa birdenmi arızalandı benimki işaretlerini vermişti bazen tam marş bazen yarım sonrada tık ama hiç dönmüyordu sende nasıl oldu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)