Üşenmedim ankete verilen oylara göre fiyat ortalaması hesapladım.9608 YTL çıktı
7000ytl-8000ytl arası
8000ytl-9000ytl arası
9000ytl-10.000ytl arası
10.000ytl-11.000ytl arası
11.000ytl-12.000ytl arası
12.000-13.000ytl arası
Üşenmedim ankete verilen oylara göre fiyat ortalaması hesapladım.9608 YTL çıktı
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
10.500 den verirler daha ucuz olmaz ama pahalı olabilir
8000 ytl olsa yine para vermem o makineye...
O ne biçim gösterge öyle yaaa
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
8000 yetl derlerse peynir ekmek gibi gider kanımca
amerikalıların 3500$ a aldığı bir motordan bahsediyoruz. Türkiyeye geliş maliyetini 6000 lira civarı hesapladım. varın siz ne kadar kar koyulması gerektiğini hesaplayın. bir de daha satış fiyatı belli olmayan bir motora okadar fazla değer biçmeyin adamları şımartırsınız sonra, bakarsınız burdan nabız yokluyorlardır
sayın z-moto yetkilileri!
eğer 8000 liradan satarsanız bu motor peynir ekmek gibi gider, hem çok kazanırsınız hem hayır dua alırsınız
daha fazla olursa ben almıyorum kardeşim
japon kalitesi 250 cc racing . . . 2. el 600 piyasasına 0 250cc olur diyorum 12-13 arası diyorum...
bence çok tipsiz bir motor tamamen ticari yapıldığına inanıyorum,
bu yüzden yüksek fiyat olmaz yani ama hyosungtan ucuz da olsa ben olsam yine gt250r alırdım. . .
9 10 bin arası gelir bence.Daha pahalı gelirse millet 2. el 600 lüklere yönelir.Umarım bunu düşünerek olabildiğince ucuza getirirler.
denizdeki balığa pazarlık mı yapyosunuz yaaa. gelirsekendi sınıfında hyosung dan sonra 2. motor olur. hyoyla uğraşmaz z moto. ama ben yine de o paraya temiz bir cbf 500 tercih ederim.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
ne bu fiyat merakı bekleyinde görün
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Ne olursa olsun bence 10000 YTL'den 1 kuruş pahalı olmaz.Gümrükten geçerken motorun fiyatı 2'ye 3'e hatta 5' katlanıyor Mesela ben Suriye'ye gittim en kral 125cc'lik motor 350 YTL. ve diğer arap ülkeleride öyle.Ne yapıp edip kaçak bi motor geçirecem yoksa bu vergilerle daha çok binerim ybr 125'e
bu ne kardeşim yaa.tek silindir bi makineye hayatta 9-10 bin ytl vermem.alırım yeni kasa bi cbr 125r,5500 ytl ye.bide o 9-10 bin ytlye 2. el bi 600cc bile alınır yani.250 ccye değmez o kadar para.
söyle bişey yaparlar ilk uçuk bi fiyata veirler kimse almaz sonra indirirler
facebook.com/kaskafa
9-10 bin YTL olacağını hiç sanmıyorum bence 11-12 bin civarı olur
Я £ ﮎ ﮎ Λ ∑
alınan duyumlara göre kawa piyasaya çok faiş fiyat vermez,kesinlikle 10oooytl altı olucak .
Ride your way
10 bin 11 bin arası olacak diyor ankarada kawasaki bayii , z750 de 18 bin civarı olacakmış... :(
bi abim dekesin fiyat vermişti geçen 9.500 diye ona da bayiden söylenmiş
ben de mail attım hyosungun fiyatını belirttim falan fabrika satış fiyatlarını yazdım.Cevap olarak belirttiğiniz ürünün fiyatı civarında olacak dedi valla benim belge duruyo isteyene gösterebilirim
bi de 250 lik bi motoru 11.000 e satarlarsa ilk olurlar yani kim gidip 10000 km de 600 lük dururken bunu alır?
facebook.com/kaskafa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)