Yamaha Virago XV 535 Hakkında
Reklamlar
-
Herkese selamlar, saygılar. 1993-1996 model Yamaha Virago XV 535 motosiklet almayı düşünüyordum, fakat uzun yıllardır motosiklet kullanan bir abim bana bu motosikletlerin kronik sorunları olduğunu ve devamlı sorun çıkartacağını, üretimi olmadığı için parça sıkıntısı yaşayacağımı söyledi bu yüzden açıkçası hevesim kırıldı sizlerin bu konu hakkında ki görüşlerinizi öğrenmek istiyorum.
Reklamlar
-
kronik sorun neymiş merak ettim
Sorun varsa yamaha yıllarca neden üretti?
Çinli kopyaları yedek parçada teminat sayılır bence. Kaldı ki hangi parçasını aradınız da bulamadınız?
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
Bahsettiğin motor Yamaha..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Bu cevaplarınız bile içimi rahatlattı.
-
2 3bin ytl daha verip Dragstar , Shadow gibi modelleri alman daha iyi olmaz mı bilmem araştırdın mı?
-
kaldıki en klasik en çok tutulan modeli........
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Ben tam 1 sene kullandım 96 model Virago 535 sadece subablarda şırıltı vardı başka bi problemi yoktu ki o da sürmeye engel degildi
Born To Be wild,Live to Ride...
-
bende bir tane var istersen ve satılıkta 4071277
ve resimlerden sonra bütün krom parçaları yenilendi ön çatal dahil 6000 nede bırakırım bütün aksesuarlarda dana geçen sezon alındı
-
bende parça sıkıntısı yaşatıcağını düşünüyorum, ama 535 gibi trafikte çevik aynı zamanda şaftlı ve sınıfındaki cruizerlara göre hafif olan başka bi seçeneğimiz varmı merak ediyorum, bilen warsa bilgilendirirse sevinirim....
-
malını satmak isteyenleri engellemek gibi olmasın ama
98 e kadar üretilen viragoları alma derim
he, çokmu biliyosun kardeşim diyosan
uzun süredir motor tamir işi yapan adamlara sor
sana gerekli bilgiyi verirler..
bulamassan bende anlatırım sana
-
gkn ayrıntılı olarak bahsedersen sevinirim. 535 hakkında bilgisizim. kimsenin malına diyceğim yok. lütfen beni aydınlatır mısın.
suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer
)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)