o kadar güçlü ve büyük bi motor değil ki 600 lüklere bakanlar var hatta 1000liklere
tamam da kardeş iyi bi baksana bu fotoğrafların hepsi var mı orda?
bazı yerlerde var ama küçük ben siteden uğraştım da büyüttüm
o kadar güçlü ve büyük bi motor değil ki 600 lüklere bakanlar var hatta 1000liklere
tamam da kardeş iyi bi baksana bu fotoğrafların hepsi var mı orda?
bazı yerlerde var ama küçük ben siteden uğraştım da büyüttüm
facebook.com/kaskafa
Tamam birşey demiyorum
Bildiğinizi yapın.
Şu yeni yasa hemen başla bu yersiz muhabbetlerden uzaklaşsak.
aslında 17 yaşında biraz vitesli motor kullanan biri için çokda biüyük deil hedeath adlı üyeden alıntı
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
supermıs ya alınır valla
iyi bir başlangıç motoru.sorun yapmaz fazla ee Kawasaki. 2.eli iyi para yapar. cc yükseltmek için satarken çabuk alıcı bulunur.
cıbır'olmasaydı ilk bunla başlardım.
fiyatı ne olur acaba
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
cillop gibin motor daha ne
hyosung kadar kalıplı degıl ve gtr kadar da yuruyecegını zannetmıyorum.Kawasaki olsa bıle hyosung yıne de tercıh sebebı olacaktır eger fıyatı uygun olmaz sa..
artık herkes 250'lik racinge dönüyo yavaş yavaş. hyos'dan sonra kawa.. :D
Fotolar geniş ama kendisi geniş değil gibi geliyor bana
Yeni bir CBR 125 ile karşı karşıyayız abiler (şayet gelirse ,plazada görünce demedi demeyin)
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
acaba hyo mu kawa mı ? bu yaz çok 250 liklerin yazı olacak gibi...
www taraflihaber.com [B]FARKI TARAFINDA[/B]
bence o kdar da abartılacak güzelliği yok özellikle farları na 0 verdim
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
hyo ile fiyatı kafa kafaya olsa 1000 ytl farkta olsa ben kawayı alırdım şahsen,, hyodan daha ince tekerli ve cbr kadar genişliği olmasına rağmen... ne de olsa kawa derdim.
www taraflihaber.com [B]FARKI TARAFINDA[/B]
walla bencede tam tersı hyo gt250r tercıgım olurdu kı olede olck...ama pıyasaya gırmesı benım ıcın ıı oldu hyo cok fazla zam koyamıck bu motor yuzunden bende daha ucuza kavusucm hyoma...hadı hayırlısı bakalım...bence gorunuz olarak hyo cok daha kalıplı ve estetık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)