Çooook güzel bir gündü.Herkesin yüreğine sağlık...
Hasan,Nemrut ve Doktor arkadaşla tanıştığımıza çok memnun olduk.
Hasan yarışta gayet iyiydi,son turlara geldiğimizde maalesef ki talihsiz bir durum oldu ve Hasan arkadaşımız maalesef ki yarış dışı kaldı.MD grubunun yarışcısı arkadaşın 1. olarak gittiği yarışta Hasan şartlarının alakasız olduğu motoruyla elinden gelenin çok fazlasını yaptı,ama tabi ki limitleri fazla zorladı ve ufak bir kayma sonucu pist dışına çıktı,ufak bir düşüş yaşadı.Neyse ki ne onda ne de motorunda bir şey yok...
Hasan ı izlemek bir zevkti,1000 cc ve oldukça full bir makinaya karşı standart diyebileceğimiz 600 lük bir makinayla yarıştı ama mükemmel gitti düştüğü ana kadar.
Çok sıcak kanlı bir arkadaş Hasan,onu tanımak bir zevkti bizim için.İrtibatı koparacağımızı hiç sanmıyorum,grup olarak oldukça sevdik kendisini..
Daha sonraki yarışlarda çok iyi dereceler elde edeceğinden hiç şüphem yok.
Biz elimizden geldiğince yanında olmaya çalışacağız,gerek onun gerekse diğer yarışlara katılan dostlarımızın.
Nemrut cbr 125 cup ta 4. oldu,o da gayet iyiydi,bu yolda umuyorum ki önü açık olacaktır.
Tebrikler ona da
Doktor arkadaşımızın da ilerleyen yarışlarda daha iyi işlere imza atacağını umuyorum...Kendisine de bu yolda iyi şanslar diliyorum
Elimizden geleni yapmak için gayret verdik,umarım Hasan arkadaşımız ve diğer dostlarımıza az da olsa bir faydamız dokunmuştur,yalnız hissetmemişlerdir...
Keşke elden daha çok şey gelse ama şu durumda ancak bu geliyor,umuyorum ki ilerleyen yıllarda çok daha iyi işler yapacağız,MT olarak çok daha iyi şartlarda bu tarz organizasyonlara giren dostlarımızın yanında olacağız.
Fotoğrafların devamı gelecek...
Çok fotoğraf çektik,bol bol fotoğraf var
---
Alp,o Hasan ın motor değildi,doktor arkadaşın motoruydu