kesinlikle gpr 125...
kesinlikle gpr 125...
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
hyo endamı yeter.Arkasından baktırır.Gerçek bir motorsiklete bindiğini hissettirir
ben birazda piyasadan bahsedeyimmm hyo alarak paranı çarçur etme diyen arkadaşlarada gönderme olsunn motorumu 3500 km'de aldım 6,75 para verdimm şu anda 10000 km oldu ve yeni kasası çıktı yani 2007 çift rengi ama benim motoruma halen 6 lira veren varr eee o kadar kullandımm bir yaşını geçtii o kadar zarar kadı kızındada olur cbr125 için şöyle söyleyim kalitesi zaten tartışılmaz honda sonuç iyi motor hoş motor ama biraz boş motor kusura bakmayın kasa desen kasa yok performans desen performans yokk eee sırf honda olduğu içinde motor alınmazki canımmm zaten bu hondacı arkadaşlar diyelimki şöyle bi topik açıldı ( hyo gtr mi yoksa honda beat mı ) yine honda diyeceklerdir yamahamı hondamı de yine honda derler ve bu böyle sürer gider bulunduuğum gurupta iki tane cbr 125 kullanıcısı var ikiside benim motoru kullandıı keşke o an orda olsaydınızda cbr ile hyo arasındaki farkı onların gözlerindeki parıltıdan anlardınızzz tabi bu yazdığım yazı hiç bişeyi değiştirmeyecek honda hayat ondalar devam edecek ama doğru honda hayat onda ama 600 cc de 1000 cc de transalpte vfr de ama hayat kesinlikle 125 te değill bilginize
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)