dün kasksız yakalandım gideceğim yer çok yakındı o yüzden takmadım :(
ödemeyi hemen yaparsam 40 ytl olacağını söyledi polis memuru hangi bankaya yatırmam gerekiyor acaba bilginiz var mı ?
dün kasksız yakalandım gideceğim yer çok yakındı o yüzden takmadım :(
ödemeyi hemen yaparsam 40 ytl olacağını söyledi polis memuru hangi bankaya yatırmam gerekiyor acaba bilginiz var mı ?
bilmem
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
Ziraat Bankası bütün cezaları alır.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
gecmiş olsun
demekki neymiş kısa da olsa yolumuz kaskımızı takıyomuşuzzz
ziraat bankası alıyo diye biliyorum ben
yav işe bak bi malbora man araya girmeseymiş bütün cevapları adanalılar yazmışmış ama olmamışşş abi sen bi çık hele aradan
Ziraat bankası bilimum her türlü cezayı alıyoo yeterki ödemek iste geçmiş olsun bu arada
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
ziraat bankası
ptt şubeleri
malmüdürlükleri
vergi dairelerine
cezanın yazıldığı günden saymak kaydıyla 15 gün içersinde
ödemek koşuluyla
52,00/4*3=39,00
ruhsat sahibinin degil tutanakta ki ilgilinin
tc ve vergi nosu olması işlemleri kolaylaştırır
yanınızda olmasına dikkat edin !!!!
Geçmiş olsun.
Arkadaşın dediği gibi %25 indirimle 39 YTL ye işi kapatırsın.
En temizi vergi dairesi...
Istatistiklere gore motosiklet kazalarinin cogunlugu kisa mesafelerde oluyor.Konsantrasyonun en az oldugu surusler bu kisa surusler.Umarim bu senin icin son olur
cezayı 1 hafta içinde ödersen 3/1 i kadardı sanırım...
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
Yakın mesafe deyip geçmemek lazım.Eşim her zaman kaskını takardı ama bir kez yakın diye takmadı 7 gün yoğun bakımda kaldı.2 aydır raporlu ve 60 gün daha rapor verdiler.Yüzünde derin yarıklar var ve her zaman ona kask takması gerektiğini hatırlatacak.Ölümün kıyısından dönmek de cabası.Asla kask takmadan motor kullanmayacağını biliyorum artık.
ii olmuşş no kask yes ceza
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
gecmiş olsun hemen yatır
PTT
Vergi dairesi
banka subelerının cogu
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
geçmiş olsunnnn ziraata yatırabiliomuşlun..
yakın da olsa kask şart demekki
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
geçmiş olsun bidaha olmasın
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
dostum gecmıs olsun
KONU ACILMISKEN VERGI BORCUM VAR GECEN SENE 1-2 BIRDE BU SENENINKILER ACABA BU SENENIN 2. TAKSIDINI BANKADAN YATIRMA IHTIMALIM VARMI ARKLAR? USTUME ÖDENMIS BI FAT. LAZIMDA
peki sayın abilerim ehliyet olmadığından dolayı kesilen cezayıda ödeyebilirmiyiz ziraat bankasına? pembe kağıdı yani
iyi olmus :D:D yaw ne diyim yane Tak be abıcım ah beee sen kaskı Polis için takmıyon ki Polisleri bırak onları Sen kafan için takıcan onlar seni Merak etmesin Sen kendini Merak et..! :S:S Blmem nası konustum Guzelmı :D
kusura bakma ama müstahak sana bir daha yakında olsa gidecein yer takarsın.
umarım polisler dahada acımasız olur. belki bu sayede kasksız motor kullanımı ortadan kalkar
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
baba yatır ben ehliyeti almadan 3 hafta önce yedim 616.5 ytl ödedim hemen 15 gün içinde ... 39 ytl fazla değil yani bana hemen yediğim günü gider öderim falla geçmiş olsun
bende bi defa kız arkadaşımla gezerken yakalandım bende yedim o cezadan ama sponsorum (babam) ödedi :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)