Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ybr 125 900 km de 10 kuruş yakıyor normal mi?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125
    öncelikle paylaşımlarınız için çok teşekkürler. yaklaşık 1.5 ay önce yamaha ybr 125 aldım şu an 900 km de ,şimdiye kadar ilk günden beri km de 10 kuruş yakktı bana fazla geldi acaba 1000 km bakım ın dan sonra düşermi yakıt sarfiyatı sorun nerede ? 7\8 kuruş gibi yakıyor yanlış hatırlamıyorsam ama 10 kuruş yakıyor . şimdiden teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    henüz rodajı tamamlamamışsın, birde nasıl kullandığına bağlı devirli kullanıyorsan bu km de normaldir ilerleyen zamanda daha az yakacaktır,ben çok sakin kullanımla
    5.5- 6 krş civarı yakıt tüketiyorum
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

komando,, - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    bende de yaklaşık 2300 km de bir ybr var yaptığım ölcümlerde normal kullanımda km de yaklaşık 75- 80 kuruş yakıyor,

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125
    abi benim ilk motor tecrübem onun için heralde, kullanmayı bilmiyorum .normal kullanım nasıl olmalı açıklarmısınız?

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı siner48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi benim ilk motor tecrübem onun için heralde, kullanmayı bilmiyorum .normal kullanım nasıl olmalı açıklarmısınız?
    sen şimdi 9000 devirden aşağı vites değiştirmezsen,deviri hiç 8000 9000 den aşağı düşürmezsen o kadar yakması normal,

benim sürüş tekniğim yüksek vites en sessiz düşük devir yani motor ne bağıracak ne silkeleyecek
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

motor delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 ve kanuni popcorn inşallah 2008 de honda cbr 600f
    benim motorda 3000 km de,ben devir saatini yüksek kullanıom 10-11 ortalama,yakşaşık olarak 80 lira yakıo,ama düşük devirde gidersen kullananlar 50 ile 60 lira yakıo diolar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)