Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

yardım ltf

REKLAM ALANI
    memo71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 ABS
    yamaha majesty 400, suzuki burgman 400, piaggio x9 250 karşılaştırması yapacak arkadaşlardan yardım bekliyorum hangisini seçmeliyim

majesty ve burgman aşağı yukarı fiyatları yakın x9 1 milyar ucuz ama 250 lik

yardımlarınız için şimdiden tşk.

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
    + Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
    + Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    + Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    + Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ********************I**********************

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

burgman

kurt_kapani_mos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pegeout 103 simsek+honda cbr 125 r
    burgman
    en iyi sürücü en dikkatli olandır...
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer....
    kurt_kapani

profi66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR800 / 990ADV
    selamlar hocam,
    yamaha ve suzukı aynı katagorıde, pıagıo ıse 250 cc lık farklı bır katagorı, motoru hangı amacla, hangı kosullarda kullanacagınızı ve sızın ıcın onemlı olan ana krıterlerı belırtebılırsenız sıze daha fazla yardımcı olabılırız.
    sıze x9 250 nın belırlı bırkac detayını aktarayım.

yakıtı dıger modellere gore daha ekonomık, kullanım tarzınıza baglı olarak ortalama 1 km de 90-110 bın tl yakıt tuketımı var.

0-100 km akselerasyonu oldukça tatmin edici, 1600 cc lık yada ortalama 80-100 bg lık dorttekerlere gore cok serı hareket edebılıyorsunuz. 120 km surate her sart altında rahat ulasıyorsunuz, rampa veya duz yol olması farketmıyor. yalnız benım ulasabıldıgım max. surat 145-150 km/saat ve tabiiki düz bir sürüş ortamında.

uzunyol kullanımlarında da oldukça elverişli, gerek konfor ve gerekse çekiş gücü açısından tatmin edici yalnız max. 150 km de bir mola vermek ihtiyacı hissediyorsunuz çünkü oturuş pozisyonunuz sizi rahatsız ediyor.
    iki kişilik seyehatlerde de oldukça tatmin edici olduğunu söyleyebilirim.
    virajda yol tutuşu oldukça tatminkar eğer semin sağlam ise bir SS gibi yatabiliyorsunuz.

sonuç olarak eğer yalnızca şehir içi kullanım düşünüyorsanız yakıt tüketimi açısından en uygun olanı bu seçenek kaldıki çok yüksek limitleri arzulamıyorsanız şehirler arasında da sizi üzmeyecek bir model.

daha çok şehirler arası kullanıyorum diyorsanız, illaki süperscooterde ısrar ediyorsanız ve bütçenizde müsaitse ozaman burgman400 değil de burgman650 yi tavsiye edebilirim.
    YAŞAMAYI SEVİYORUM!!!!!!!
    mpank

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    iyide başlık niye yanlış yerde satmak istediğin bir şeymi var
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

memo71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 ABS
    mondial zat 150 var satıyorum 2600 YTL 1300 km kırmızı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler