Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

honda titanla kaza 1 ölü, 1 yaralı

REKLAM ALANI
    CANGO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    arkadaşlar perşembe akşam üzeri saat 19:10 da çınarcıktan eve yani gebzeye geliyordum. tam gebze tren istasyonunu darıca yönüne doğru 50 m geçmiştimki baktım polisler yolu şeritle komple kapatmış. itfaiye, trafik, ambulans hepsi orada. belki 500 kişide yol kenarlarına toplanmış. polisler trafiği başka yollara yönlendiriyordu. neyse... mahallem olduğu için kolayca olay yerinin yakınına ulaştım. motoru park edip, ne olduğuna bakmaya gittim. ya ne kadar vahim bir tabloydu o.......... otobüs tekeri altında sıkışmış ........yaşlarında bir çocuk. üstelik kardeşi ile birlikte biniyolarmış motora. kardeşininde .......... kazayı gören arkadaşlarıma sordum. nasıl oldu diye: abi kardeş honda titanla gebze yönüne gidiyorlarmış, ama çok hızlılarmış ve kasklarıda yokmuş. önlerinde de bir opel astra gidiyormuş. bunlar opeli sollamaya çıkmışlar, opelde çukurdan kaçayım derken sola önlerine kırmış ve bunlara yanlamasına sürtmüş. tabi denge kaybolunca bunlarda karşıdan gelen belediye otobüsünün altına girmişler. sonrası malum. motor ta otobüsün altında paramparçaydı. bana ilginç geldi onun için söylüyorum; altına girdikleri halk otobüsünün ortağıda babalarıymış. birbakıma kendi otobüsleri yani... 2. si ise erzurumlu olmaları yani hemşehrilerim. başka ne diyeyim? allah bütün motorcuları kaza ve belalardan korusun. vefat edenede rahmeteylesin. bilmiyorum ama moral sıfır. heran radikal kararlar alabilirim. sevgiyle kalın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    diyecek laf yok aynı olaylar çünkü yorumsuz
    Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun , ailesine sabır diliyorum
    ERASER WİLL COME BACK

invent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600RR 05
    Allah ailesine sabır versin :(:(

yazacak bir şey bulamıyorum. Allah rahmet eylesin.
    motorize07 [MT Antalya Burada]
    Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
    Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E

devilcerkez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650GS
    çok ilginç arkadaşlar azrailden kaçış yok ben azrailden korkmuyorum ölümdende korkmam kasksız çıkmam yollara allah anasız babasız büyütmesin diyorlar ya o zmana kadar öldüm öldüm yoksa ölmek bir şey kaybettirmez.....
    Volkanyaldiz.com
    Mantık insanı ve motor sadece araç.

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    bu yazıyı diğer bir siteyede yazdım. bazı yerlerini admin sildi. amacım ne kadar seversek sevelim, nekadar zevkli bir tarz olduğunu düşünelim ama bir şeyi hiç aklımızdan çıkarmayalım: potansiyel çok büyük bir risk altındayız ve her ihtimali düşünerek motorumuzu kullanalım. aman arkadaşlar lütfen dikkat

alptoker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr 125
    Allah ailesine sabır versin.cango haklı, tam koruma gezelim arkadaşlar. Adamlar 250 ile giderken kaza yapıyorlar. kalkıp adam motoru yol dışına çıkıyor. Motogp'de de kazalr oluyor ama ölen sayısı kaç tane. Risk altındayız ve riski sıfırlayamayız ama en aza indirebiliriz.

Keyifli Sürüşler
    In the long-run we are all dead
    CBR 125R Kırmızı/Siyah

Allah rahmet eylesin arkadaşlar.. yazacak bişey bulamıyorum

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CANGO,
    arkadaşım bence bu tip kazalarda bu kadar ayrıntıya girmek çok yersiz
    kaza uçakta trende otobüste arabada hatta bisiklette dahi olur bu kazalarda insanların kolları bacakları kopar beyinleri dağılır bu tip resimleri internette yayınlayan siteler var
    şimdi zaten toplumda motorlar ve motorcular hakkında olumsuz bir imaj var bizim amacımız bu imajı silmek yeterli ekipman ve kıyafetle inan bana en emniyetli ulaşım aracı motordur cüssesi ufak olduğundan kaçacak yeri çok daha rahat bulur

bu arkadaşlara Allahtan rahmet dilemekten başka bir şey elimizden gelmiyor
    Allah kalanlara sabır versin
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

ohyeah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F 650 GS DAKAR
    allah rahmet eylesin ne diyelim
    Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
    M.Kemal ATATÜRK

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    hepimizin başına gelebilir...
    bizi bekleyen ...........
    ne kadar dikkatlide olsak bir dengesiz bize bu sonu hazırlar diyorum...
    kasklı oluncada herhalde değişen bir şey olmazdı...
    genç çocuklar bab yaaa...
    insan üzülüyor...
    hayatlarının baharındalar...
    kimbilir analar babaları şimdi ne haldedir...

bbrr...pıaggo seçiminde son mesajımda sana bir not var bakarmısın...
    hepinize iyi akşamlar...
    abbas eve gider...
    bizim ormanköylüler bakalım ne yaptı...
    bu hafif yağmurlu havada şanslarına...
    ulan cafeye borcum 5 ytl olmuş...
    kol gibi ....... valla...
    hiç farkında değilim...
    bay...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    allah rahmet eylesin;toprakları bol olsun abi bu tür şeylerden çok etkileniyorum ben ya çok üzüldüm o kardeşlerimize.allah kimseye göstermesin
    mete_han dostum sence bahsettiğin konuların yeri burasımı??

mania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bisan 125 alacam
    allah rahmet eylesin;toprakları bol olsun abi bu tür şeylerden çok etkileniyorum ben ya çok üzüldüm o kardeşlerimize.allah kimseye göstermesin

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    niyetim kimseyi uzmek degilç sadece bu olaydan herkesin yeteri kadar ibret almasını istiyorum.

Motosikleti
    Yok
    gerçekten çok üzüldüm bi ölü cocuk ve bir sakat allah kimsenin basına vermesin. ailesine baş sağlığı ve sabır diliyorum, allah rahmet eylesin.

Fakat o çocuğu öldüren ne motor ne astra ne otobüs nede o çukur. 15 yaşında çocuklar motor üstünde trafikte tekte değil arkasında birisi var ve tek bir koruma yok. ben burda aileyi suçlu bluyorum. gerçi o cocuklar belki kasklı korumaları olsalardıda ölüceklerdi veya sakat kalıcaklardı fakat bu demek değilki tedbir alınmasın. tedbir kuldan taktir allahtan.
    her an her yerde ölebilir veya sakat kalabiliriz. her ne sart ve kosulda olursa olsun. tedbir almalıyız hiç olmazsa vicdanımız rahat olur ailesi simdi cok kara kara düşünüyordur söyle yapmasaydık böyle yapmasaydık die topu kimse kadere atamaz.bu yüzden arkadaslar cevrenizdeki insanlarada kendinizede tedbir alın, hayat çok incedir.

tekrar allahtan rahmet geride kalanlarada sabır diliyorum
    [B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    yaw bu kadar önemli bir olayı 2 gündür gündemde tutmak için uğraşıyorum ama fazla kimsede tınlamadı hani. aşkolsun!

gemliklicasper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tiger250
    Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun , ailesine sabır diliyorum

just_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    Öncelikle Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar diliyorum.
    CANGO, bu kadar öenmli dediğin olay Basın tarafından yayınlanmıs olsa biz motorcular olarak kasksız ve korumasız yollara cıktıgımız seklınde yayınlanırdı.

Burada önemli olan bir durum var ise oda kasksız korumasız ve ehliyetsiz bir sekilde yollarda ölümle yarısmamamızdır.
    \'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'

stenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    değişik segmentlerde var
    Cango yazacak pek bir şey yok . Allah umduğuna nail etsin , korktuğundan kaçırsın ..

jeneau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA TRANSALP (Turuncu Boğa)
    Cumartesi gecesi sabaha karşı taksimden dönerken beyaz (mavi) çizgili bir honda 954 RR (sanırım 2003 modeldi) taksime çıkan yokuştan inerken bir araca yandan çarpmıştı... sanırım araç bakmada bi U dönüşü yapıyodu o sıra. Ordaki arkadaşlar pek kask kullanmadığı için merak ettim ,umarım arkadaşın durumu iyidir. Gerçi kaskı takılı değildiyse iyi olduğunu pek sanmıyorum...
    deli _o0_

TRANSALP

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler