arkadaşlar perşembe akşam üzeri saat 19:10 da çınarcıktan eve yani gebzeye geliyordum. tam gebze tren istasyonunu darıca yönüne doğru 50 m geçmiştimki baktım polisler yolu şeritle komple kapatmış. itfaiye, trafik, ambulans hepsi orada. belki 500 kişide yol kenarlarına toplanmış. polisler trafiği başka yollara yönlendiriyordu. neyse... mahallem olduğu için kolayca olay yerinin yakınına ulaştım. motoru park edip, ne olduğuna bakmaya gittim. ya ne kadar vahim bir tabloydu o.......... otobüs tekeri altında sıkışmış ........yaşlarında bir çocuk. üstelik kardeşi ile birlikte biniyolarmış motora. kardeşininde .......... kazayı gören arkadaşlarıma sordum. nasıl oldu diye: abi kardeş honda titanla gebze yönüne gidiyorlarmış, ama çok hızlılarmış ve kasklarıda yokmuş. önlerinde de bir opel astra gidiyormuş. bunlar opeli sollamaya çıkmışlar, opelde çukurdan kaçayım derken sola önlerine kırmış ve bunlara yanlamasına sürtmüş. tabi denge kaybolunca bunlarda karşıdan gelen belediye otobüsünün altına girmişler. sonrası malum. motor ta otobüsün altında paramparçaydı. bana ilginç geldi onun için söylüyorum; altına girdikleri halk otobüsünün ortağıda babalarıymış. birbakıma kendi otobüsleri yani... 2. si ise erzurumlu olmaları yani hemşehrilerim. başka ne diyeyim? allah bütün motorcuları kaza ve belalardan korusun. vefat edenede rahmeteylesin. bilmiyorum ama moral sıfır. heran radikal kararlar alabilirim. sevgiyle kalın