''aslında kawasaki nin motor performansı benim icin şu donemde yeterli ama cin malı gibi olan gostergeleri zırıldayan plastikleri ve hicbir işe yaramayan aynaları rahatsız ediyor''
ER6 F için, böyle yazılar okuyacağımı hiç tahmin etmezdim
''aslında kawasaki nin motor performansı benim icin şu donemde yeterli ama cin malı gibi olan gostergeleri zırıldayan plastikleri ve hicbir işe yaramayan aynaları rahatsız ediyor''
ER6 F için, böyle yazılar okuyacağımı hiç tahmin etmezdim
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Her denileni ciddiye almamak lazım
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Özer'im söz konusu aynaların aşırı vibrasyondan titremesi sorunuyla ilgili daha öncede bu forumda kullanıcı bir arkadaş topik açıp şikayette bulunmuştu...sanırım bu kadar vibrasyonun sebebi çift silindir olması...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Chopperdan ER6 F e geçmişti galiba....
(yanılmıyorsam)
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
Ama benim bildiğim çift silindirli motorların vibrasyonu çok düşüktür belki kullanılan malzemeden olabilir.
2 tane arkadaşımda bu motordan var ikisinden de bugüne kadar böyle bişey duymadım. O arkadaşın motoruna has bi durum olabilir.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
İkinci el piyasası 2006-2007 modelleri 10.000 ytl civarı olan ER6F yerine.
2004-2005 model aralığında aynı fiyata sahip FZ6 Fazer' i tercih ederim.
Hem performans konusunda, hemde vibrasyon konusunda rahat edebileceginiz bir motosiklet oldugunu dusunuyorum.
Dipnot: Bu araştırmam günlerimi aldı.
Lüleburgaz'da, bir abimizde Z750 S var. Açıkçası oda göstergeden gelen tıkırtılardan şikayetçi. Bu makina da 4 silindir...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
f in gostergeleri gercekten cok eski gorunumlu,ve evet on taraftan gelen grenaj sesi var, google da aratip cikan butun yabanci forumlarda aynisi yaziyor,
titresim ise kisiden kisiye degisir,kimine gore hic yok kimine gore var vs
f kullanıyosa bılmem tıtretısımı ama n de hıç yok,,aynaların tek sorunu hiç göstermiyor.. kendimi izliyorum veya kaldırımda yürüyen ınsanları
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
dostum aksine çift silindirin vibrasyonunun çok az olduğu söylenir.bende çift kullanıyorum vibrasyon sıfır diyebilirim,en küçük şikayetim yok.
nasıl oluyor anlayamıyorum.o makinada bi problem olabilir bence.
neden aynalar çokmu küçükki.neyle alakalı oldugunu düşündüğünü yazsan bizde faydalanırız.
2silindirli olduğu için yüksek hızlarda vibrasyondan kaynaklanan zırıktı sesleri gelebili ama bunlar N modelinde olmaz cünki grenaj yok,F modelinin göstergeleri pek güzel olmamış ama kaitesininde kötü olacağını sanmam
ER-6F için bunları söylemiş..
Garip...
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Er6-n de ses yada vibrasyon gibi bir problem yaşamıyorum.
Sorun arıyorsanız söyleyim: Aynaların görüş açısı pek iyi değil, ve de arka teker kitlemeye ve patinaja çok meyilli (sebebinin kesinlikle çok sert fakat dayanıklı olan Dunlop lastikler olduğunu düşünüyorum)
evt daha önce motoru ilk aldığım zamanlarda ben böyle bi konu açmıştım.aynalardaki aşırı vibrasyondan şikayetçiydim.ama serviste yetkili ustaya sorunca ara geçiş devirlerinde yapar onu dedi.yaklaşık 4500-5000 devir arasında evt bir vibrasyon oluyor.ama daha düşük yada yüksek devirlerde görüntü ayna gibi oluyor.titreşimdende eser kalmıyo.
göstergelerden ses gelmesi konusunda ise evimin sokağında 2 aydır çalışma var.yolda asfalt denen bişey kalmadı.ama ben motoru baya hırpalamama rağmen(enduro ruhu var heralde ) ne bir ses geliyo göstergelerden nede rahatsız edici bir titreme.hiç yok diyemem ama o arkadaşın motorunun sorunudur bence.
he tek sorunum aynalardan.alışana kadar bayağı rahatsız oldum.özellikle görüş açısı bakımından ama artık alıştım hiçbir sorun yaşamıyorum.
@**emr
senin lastikler dunlop mu? benimkiler bridstone.ve evt benimde gaza asılınca patinaj sorunum var ama benim hoşuma gidiyor
Drift Religion
selim abi gelir er-6f konusuna noktayı koyar, ah bende alıcam bigun bu aletten ama işte bekliyoruz. benim duydugum sikayetler aynalarda dirseklerin cok gorunmesi, ama aynaya bakacaın zaman dirsegini hafif içeri çekmen yetiyomus cozum olarak.
titresim olayınıda gidonun uclarına aırlık mı ne takarak aşmıştı biri galiba başka bi forumda, emin degilim yanlız
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)