100.000 deviren varmı hiç??
Reklamlar
-
arkadaşlar sitede hiç bu kilometreleri yapan varmı merak ettim..hep sölüyolar activa,titan,ybr gibi daha çok kurye ve ecza depolarının motorlarını ama ben sitede varmı merak ettim 100bini devirdim hala taş gibi diyen?? marka ve modelde yazalım lütfen hiç kendisinden beklenmedik sağlamlık gösterende olabilir onları merak ediyorum kanıtlayalım makinaların sağlamlığını 20-30binde motor bitmez..bekliyorum cevaplarınızı..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
Reklamlar
-
Kurye arkadaşım cbr125 ile 150.000'deydi en son... Genel değişmesi gereken parçalar dışında değişeni yok...(muş)
-
Tarihe dikkat!!!
o bir Honda.. o birrr Titan.. - 22-05-2006, 03:16 AM
PcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
arkadaşlar şimdiye kadar hep titanlara hasta olmuşumdur.. o kadar sınırlarının zorlanmasına ve tarzının dışında kullanılmasına rağmen dayanabilen tek motor olduğunu düşünüyorum.. birkaç arkadaşımda titan war.. gözlerimle görüyorum motorlara yıllardır acı çektiriyolar ama motorlar tık demiyo(aman demesinler.. )
resmini koyduğum titan ise mersin [mt] den badmad nickli arkadaşımızn motoru olmakla beraber 2000 yılından bu yanı yaklaşık 100.000 km dir ona arkadaşlık ediyor.. motor 2000 model olup 100,000 kmde.. bu bir motosiklet için bayağı ilginç.. ama benim en çok ilgimi çeken bu makinenin hala cillop gibi olması.. hani anahtar değmemiş tabiri wardır ya aynen ööle.. motorun 100,000 kmdir supab ayaları bile yapılmamış(yani ihtiyaç hisssetmemiş..) orjinal.. bakım olarak sadece gerekli kmlerde yağı değiştirilmiş.. ilk gördüğümde bayağı bir şaşırmıştım pek inanmamıştım ama sonuçta HONDA kalitesine yenik düştüm..
şimdi karşınızda bahsi geçen Honda Titan..
bu resim birkaç gün önce çekilmiş.. şu an kaç kmdedi kim bilir..
şimdi kendisinden cc olarak büyük bir çok motora kalite olarak toz yutturur.. motorda pas vs vs bulmak çok zor.. ben motor budur diyorum.. ve HONDA hayat onda sloganını sonuna kadar destekliyorum..
Bi arkadaş yazmış yorumlamış......
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
-
Kendi ybr m 2004 şu anda 110.000 km de.... Şirkette kullandığım 2000 model titan 98.000 de ve hala taş gibi.....
Birde mz im vardı sattım....58.000 de idi..... Aynı mz den arkadaşımda var hala da biniyor 300.000 km den fazla yol yaptı....
Ankarada bir ecza deposunda çalışan arkadaşım var 96 model honda kinetix e biniyor.... 170.000 de km teli kopmuştu 1 sene önce..Hala da aynı motora biniyor.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
94 senesinde benim MZ 115.000 km deydi,sekman piston attım.
91 senesinde 150 lik bir MZ gördüm 154.000 km deydi ve adam Türkiye gazetesi dağıtıyordu İzmirde...Motoru açılmamıştı daha.
Merak edenler Aşar motor Dervişe sorabilir.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
Anam,anam! Şaka gibi,km'lere bak..Ben bazen akıl veriyorum ya yeni arkadaşlara,Sizlerden özür dilerim.Hep arkanızda kalıcaz,takipçiniziz...
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
çin malı motorlarla o kilometreyi yapsa yapsa ümmet abi yapar
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
-
Orjinal temiz alman mz bulup alasım geldi lakin yoktur artık.
Sürüşü rahattı selesi oturuşu yormazdı....ahhhh aaaaahhhhh.....
-
benim ilk motorum yamaha rx115 şuan 58.000 de.
ondan sonraki asya 125t ise şun 18.000 de nası gidiyo hala hayret ediyorum.ki motorun 4000 km den beri bakımları yapılmadı.
-
-
93'ün kasım-aralık aylarıydı,motosiklet sevdamın ateşlendiği zaman bi MZ501 almaya niyetlenmiştim.O zamanlar 2 vitesli puch'lardan,bazende arkadaşın laser350'sini kullanıyodum.Sevdiğim bi abim,"oğlum,eğlenmeyi yemeyi içmeyi seven adamsın,o motorla ölürsün!"demişti ve ben korkup vazgeçmiştim.Ne ihtişamlı makinaydı zamanında.Alsamıydım acaba?
Oğuz
-
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Alp,şu an bile hayalimde canlanıyo o makina.Heyecanlanmamak elde değil
Oğuz
-
301 dir o....................
-
1950 li bmw ler herhalde 1.000.000 u devirmişlerdir
-
enolaguy abartma be abi bu adam kaç kere dünya turu attı
Bu kaLp TEK baŞInada AtaBİLİr DEstEK ÜNİte GErekMEz...
-
niye ya Her yıl 10000 km yapsa 1950 model 500 cc bir BMW 57 yılda zaten 570.000 eder. Neredeyse hepsi de hala yürüyor o BMW lerin
-
Süper Moderatör
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
93'ün kasım-aralık aylarıydı,motosiklet sevdamın ateşlendiği zaman bi MZ501 almaya niyetlenmiştim.O zamanlar 2 vitesli puch'lardan,bazende arkadaşın laser350'sini kullanıyodum.Sevdiğim bi abim,"oğlum,eğlenmeyi yemeyi içmeyi seven adamsın,o motorla ölürsün!"demişti ve ben korkup vazgeçmiştim.Ne ihtişamlı makinaydı zamanında.Alsamıydım acaba?
alp_tunay adlı üyeden alıntı
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
Alp,şu an bile hayalimde canlanıyo o makina.Heyecanlanmamak elde değil
İHTİYAR adlı üyeden alıntı
301 dir o....................
Bilmeyenler olabilir, MZ in 501 modeli vardı.
Ben 98 de filan Mecidiyeköyde Selahattin ustanın dükkanında gördüm. Uzun sürede gördüm sıfırdı motor satmıyordu.
Şekil şema herşey aynıydı ama 500 cc idi.
Düşünsenize yav 500 cc ve 2 zamanlı.
2 Teker gidilmez onla asla paso tek teker gider
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Ha maşallah, ben hiç km'mi söylemeyeyim Poffff moralimi bozdunuz valla
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)