bende 96 titan vardı 40 binde sattım keşke satmasaydım
SATILIK XL 200 ( 05398171540 )
bende de bir çinli var ama 100000 lere daha gelemedim. 30000 lerdeyim inşallah 100000 leri de görürüm.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Bence 100.000 üstü km yapan motorculara paye veren bir kurum olmalı. İspatladığı takdirde (mesela TMF verebilir), ne biliim motosiklet ustası filan gibi bir kimlik ya da bröve olabilir. 250.000 üstüne de motosiklet üstadı ünvanı mesela.
satıcının dediğine göre türkiyede 4 tane varmış , bu mz 500 sarı renk ve fiyatı 4500 ytl. 4500 liraya cillop gibi virago 1100 dururken bunu almak ne kadar mantıklı siz hesap edin
http://www.sahibinden.com/displayite...389&keyword=mz
benim mz artık fazla yakmıyor 602 lk kawasakiye kafa tutuyor
Terry isimli bir arkadaşım ( abim yaşında ama ingilizce konuşulunca abi diyemiyorsun ) var.Dünyanın bir çok yerini gezmiş biri.
Bana 500.000 milde bir Harley'den bahsetmişti.
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
resimlere dikkatli bakılırsa üzerindeki motor rotax 4 zamanlı. 500 cc
ayrıca bazı hünerli ustalar blok ve silindir birleşimi yaparak 2 zamanlı 251 motoru birleştirerek 502 cc yapanları gördüm.
bunların haricindede muz diye bir modeli var üzereinde 660 cc yamaha motoru var.
dayımda vardı 1990 model 251 alman çaldılar. daha sonra 1995 yerli aldı 251 o almandaki tadı hiçbir zaman bulamadı. alman mz ile mersinden ankaraya kontak kapatmadan iki kişi gitmişti.
99 yılında bendede 251 97 model vardı debriyaj sürekli arıza veriyordu. takılı kalıyordu bazen. mzlerin kronik sorunu budur. taş ile dbriyaj kapagına iki tıkladın mı salıyordu debriyajı.
Konu hortlamış yine ama güzel olmuş.
Zaten km den çok mz etrafında dönmüş muhabbet, özellikle orjinal alman mz ler.
Sene 98, o kış felaket bir yağmur yağmıştı.
Mecidiyeköy de stadın karşı sırasına denk gelen bir bölgede (hani set üstü de var üst kısımda bankalar filan vardı) yağmur bele kadar nerdeyse.
Kurye bi arkadaşım 150 lik alman mz ile o suya dalıp ilerleyip çıkıyor.
Bir foto muhabiride o anı görüntülüyor, fotoğrafı sanırım Nokta dergisiydi kapağında kullanmıştı.
Görünce inanamadık, motorun sadece deposu ve selenin bir kısmı gözüküyordu, alt kısmı su içindeydi.
O motor ogünde çalıştı ondan sonrada çalıştı.
Belkide dediğim dergiyi görenler vardır aramızda
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
topiği hortlatan arkadaşa teşekkürler..3 sene sonra ben bile unutmuşum açtığım topiği aslında konu hala güncelliğini koruyan bi konu devam edilebilinir..bu arada benim dylanda maşallah halen devam 50bin olduk bakalım nereye kadar gidecez..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
20008 model mondial uag şu anda kmsi 105 bin
Değişen parçaları marrş rublesi,üç kere konjektör,,iki akü, iki arka lastik eskidikçe fren balatası birkaç tanede far ampülü
Yağını her 2binde düzenli değitiriyorum şu anda eksiltme falan yok,
Çin malı motosikletleri küçümseyenler için yazayım dedim siteden tanıştığımız arkadaşlar var motoru biliyorlar.Bu km nin büyük kısmını Bursa,da şehir içinde yaptım
WwW.MoToSiKLeT.NeT
uzun yol gezilerimin birisinde izmir v-camp campingde yabancı bir grupta hyosung gt 650 98.000 km yi gözümle görmüştüm. ama makinada onarım yapıldımı motor açıldımı bilmiyorum. sadece km yi görmüştüm.
Yukardaki Jack Hammer ın da dediği gibi,MZ 500 ler var.Rotax üretimi motor var üzerine,aprilia pegaso ve f650 lerde kullanılan motorun benzeri.SAXON adıyla grenajlı ve çantalı versiyonu var,hatta yabancı bir dergide on en iyi yol motorundan biri olarak seçilmişti.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...dax-500cc.html
Bir iki ay evvel sahibinden'de ilanı da vardı,komik bir fiyattan satılıyordu.
Kolpa Adamları
sedat abi sen ybr kullandın sorması ayıp bu motor 170.000 km yi nasıl gösteriyor bunların sayıcı 10 haneli galiba
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)