Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

ASYA MOTORU TÜKETİCİ HAKLARINA ŞİKAYET EDİYORUM...

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    bi taneniz Eminönünde karşıma çıktı...7/2 dedydiii...Deniz Polis Erdi...en uyuz olduğumuz tipdi...bize 3 katlı karargahı yıkatırdı her cuma akşamı...zevk ve iştahla...Eminönü meydanda karşılaştık naptım tahmin et...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mreak ediyorum ama bu konuyada kilit gelecek az sonra iyide mıçtık konuya bu arada konu neydi !

hah asya motordu sanırım alakalı bişiler yazalım bari asya motor iflas etmiş el değiştimiş diyolar doğrumu?

torunum cevabı senin musikili konuya yaz çaktırma ;)

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    yarın yazayım artık cevabımı...iyigeceler...

ayıp olmasın topik sahibine haklısın...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Mondıal 150 Mcx
    arkadaşlar bence bu iş şans işi ben motorumu ilk çıkan seriden alan adamdan 2.el olarak aldım (asya 125 t) maşallah hiç bi arıza vermiyo bi kere bile ben servise gitmedim aldığım adamla konuştum dedi bu ilk partiden(seriden) o yüsden çok dayanıklı dedi adam dediğide doru çıktı mahallede 125 t alan arkadaşların motorun 1.ayında arıza veriyor hepsinin gözü benim motor ayrıca çok cüzzi bi miktarda aldım bi de bi arkadaşlığımız olduğu için 650 ye bıraktı....ayrıntıları:asya 125 t siyah 2005 model full air brush lı kazasız darbesiz borçsuz sahibinden motor du...bu aralar çok merkezi yerlerede gidemiyorum şişlinin oralara durduruyolar ara sıra daha yaşım 14 olduğu için gidemiyorum
    4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Alıntı yelkoma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar az önce yine asya motor satış müdürü ile görüşme talebim red edildi.

sanırım müşterilerini muhatap olarak almıyorlar.
    Yaşadığın sıkıntıları anlayabiliyorum fakat unutmaki kullandığın ürün ÇİN malı, bulunduğun ülke TÜRKİYE...Bilmem anlatabildimmi ???
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

ozkansava - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    JONWAY 150 T-2 YY Furnace
    ya arkadaşlar kaç ay oldu bu topic açılalı.
    Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr

deer_152 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ozkansava adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar kaç ay oldu bu topic açılalı.
    kkorhann34 isimli üye arkadasımız yeni oldugu için tüm mesajları gözden geciriyor olmalı ama kendi motoruyla alakalı oldugu için gerek görebilir

12000 km de lastiğin bitmesi normal degilmidir zaten
    taktıkları lastikler kalitesiz malzeme

Selam arkadaş lar bir sürü motosiklet markası var,parasına göre asya motor bence diğerlerine göre çok daha iyi,çünkü yadek parça sorunu yok,AS-150T1 Marka motosikletim var etimesgut asya motor bayisi var, ben 2 yıldır oraya gidiyorum son derece memnunum hiç bir sorun yaratmıyorlar hatta garanti haricinde almış olduğum parçaların işçiliğini bile almıyorlar,parça konusunda beklediğimi hatırlamıyorum,hatta servise gittiğimde ank içinden bile bir sürü asya motosiklet kullanıcı bu servise geliyor tavsiye ederim

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Alıntı usta06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaş lar bir sürü motosiklet markası var,parasına göre asya motor bence diğerlerine göre çok daha iyi,çünkü yadek parça sorunu yok,AS-150T1 Marka motosikletim var etimesgut asya motor bayisi var, ben 2 yıldır oraya gidiyorum son derece memnunum hiç bir sorun yaratmıyorlar hatta garanti haricinde almış olduğum parçaların işçiliğini bile almıyorlar,parça konusunda beklediğimi hatırlamıyorum,hatta servise gittiğimde ank içinden bile bir sürü asya motosiklet kullanıcı bu servise geliyor tavsiye ederim
    Yaaa nerden buluyosunuz anlamıyorum ki Yeni gelen her üye illa bi topic hortlatıyoo Neyseee hosgeldın arkadasım
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ARKADAŞLAR Başliği Açan Arkadaş Başliği 9 Ay önce Açmış!artik Sitemizde Bile Değil Büyük Bi İhtimalle Kendisi...Artık Akil Vermeseniz Diyorum?

umarım sorununa çözüm bulabilmiştir..

Motosikleti
    " AK "
    bir asya motor kullanıcısı olarak şunları söyliiim bare

* Motorum as 125 T. Motoru bende anadolu yakasındaki bir bayiiden aldım...aldıktan 1-2 hafta sonra farkettim...arka sinyaller, arka reflektör, arka stop değiştirilmiş...arka kasa vidadan ayrı HALEN duruyor... muhtemelen arkadan yemiş bir motora benimkileri taktılar...bende sıfırlarım diye ööle beklioolar...ama yooo hiç de qidip para weremem o adamlara...

qelelim adana' daki arkadaşa...5 ayda o km. bencede çok...lastik konusunda bir yorumum olamayacak...Ancak senin telefonuna çıkmayan SALİH' e, salih bey diye hitap etmen dikkatimi çekti...

en qüseli yarqı yolu...we ufak bir tawsiye... www.sikayetvar.com

kolay qelsin...

offf of...hortlak konuymuş bu sabah sersemliği işte
    ::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::

[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Alıntı yelkoma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ha bu arada lastiklerin ve kaporta yanı dış aksamın garanti kapsamında olmadığını belirtiyor nazıllı ana deposunda bulunan satış muduru arkadaş inanmayan arayıp sorabılır.........
    Öncelikle uğraş verdiğin konu için seni tebrik ederim bu gibi kuruluşlarla inadına ( haklıysan tabii ) mücadele edecksin.

Garanti belgelerinde: Ürünün (Motosiklet'in) tamamı 24ay ya da 30.000km garantilidir der! genelde budur garanti koşulları.

Sarf malzemeleri yani;
    Lastik,far ve genel aydınlatma ampulleri,fren ve debriyaj telleri vb malzemeler garanti kapsamı dışındadır! mamağfi lastiklerin kalitesi belli sonderece kalitesiz ve nezaman ne olacağı belli değil malesef.

benim MCT'de 2 ad.arka amortisör ve kırılan şasi'yi garanti kapsamında değiştirdiler.

olması gerenden buydu.
    Senin manifold patlıyor orası burası çatlıyor......
    uğraşır ve harcamalarını belgeleyebilirsen hepsinide alırsın.

devamet kazanan sen olacaksın.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    KV 250 AGUİLİA
    devamet kazanan sen olacaksın.
    Aradan çok zaman geçmiş, kazanmış mı kaybetmiş mi belli değil. Ama bence kaybetmiştir. Çünkü lastik kanallarının yarılmasının sebebi lastiğe gereğinden fazla hava basılması ya da motosiklete istihap haddinden fazla yük vurulmasıdır. Bu durumda firma "bu bir kullanıcı hatasıdır" der ve siz de avucunuzu yalarsınız!

Ha, bir de şu var: Lastiklerin ortalama raf ömürleri 5 yıl kadardır. Raf ömürleri dolmuş olan eski lastiklerde de bu tür yarılmalar çabuk gelişir. Eğer lastik üzerinde üretim tarihi belirtilmiş ise ve motosikletin fatura tarihi lastiğin raf ömründen daha ileri bir tarihe rastlıyorsa, bu arkadaşımız hak sahibi olabilirdi. Pek öyle olduğunu sanmıyorum ama yine de bir ihtimal; arkadaşımızın motosikletine raf ömrü geçmiş bir lastik takılmış da olabilir!
    ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Yaww yeter arkadaslar yaa kac ay gecmiş konunun üzerinden neyi tartısıyoruz ki
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

yahu kardeş 5 ayda 12.000 km de maşallah derim sana iyi yol yapmışsın,hiç durmadın mı sen kardeşim günlük 100 km yol yapmışsın motor napsın be yahu kardeşim ....

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler