ASYA MOTORU TÜKETİCİ HAKLARINA ŞİKAYET EDİYORUM...
Reklamlar
-
kardeş öyle diyonuz ama lastik garantiye girermiki kanuni aldım ilk 500 km de iken lastik yarıldı servise gittim tokatta kenan var tam bi fırlama garantiye girmez dedi 100 ytl verirsen değişitim dedi hussar 125 kimse almasın 5 kez manifold lastiği patladı servis de anlamıyo öyle bi üşkağatcıya sevislik vermişler kanuni işe yaramaz hele bu senekiler beş kuruş etmez....... kimsenin başı yanmasın kanuni diye almayın keeway alın çok güzel daha 300 km arn 125 100 yapıyo hemde çok rahat
kanuniden kurtuldum mutluyum
Reklamlar
-
yelkoma adlı üyeden alıntı
ha bu arada lastiklerin ve kaporta yanı dış aksamın garanti kapsamında olmadığını belirtiyor nazıllı ana deposunda bulunan satış muduru arkadaş inanmayan arayıp sorabılır.........
kayışı kopardım.
"ön freni sıkıp gaz vermiş olabilirsin, garantiye girmez" dediler
akü bitti, akü aldım
"akü garanti kapsamında değil" dediler
lambası bozuldu
"yağmurda gezmişsindir, onsandır" dediler...
garantiye giren neresi bi bilsek ?
çözüm: otorup bir mail yazıyorsun , sülaleye sövüp sayıyorsun ,10 dakkada arıyorlar
-
-
arkadaslar bence servise hiç para kazandırmayım
onların garantisine sallıyam...
yağ 5ytl 15 ytl ye yağ değiştiriolar temiz iş yapan bi tamirciye götürün hatta ufak tefek şeyleri kendiniz yapın örn:yağ değiştirmek çok basit.. bende asya t1 kullanıyorm toprak yolda 30 la giderken kaydım ön kaput kırıldı servis bu kaputa 87 ytl dedi gittim polyesterci ahmet abiye 20 ytl ye yaptırdım 10 ytl de boya ohh fıstık gibi oldu hemde daha sağlam servise kalsaydık malzeme + işçilik=110 ytl diolardı. arkadaslar çok sanatkar motorcu abilerimiz var tamirhanelerde sağlam bi tamirci derdinize çare olacaktır saten motorlarımız garantili falan değil sadece asya için konusuyorum...
Söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun...!
-
bence çin motoru almakla hata yapmıssınız servisteki elemanlar ne yapsın onlarda bıkıyor tabiki bence oturaklı bır marka al
-
merhaba
benim arkadaşında aynı şey başına geldi ön çamurluğu kırıldı ilk önce fikirtepedeki servisi aradı 45ytl dedi sonra pendikteki servisi aradı 32ytl dediler yani hiç biryere sormadan alsak geçirecek kazığı ne güzel valla
büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol
-
21 Haziran 2006, 03:33
arkadaşlar ben yeni bir üyeyim. tanıstıgımıza memnun oldum ..ok..
ben as150t markalı motorumu alalı 1,5 ay oldu ve motorun arkasındaki kayış bölmesınden ses gelmeye basladı 350 km den sonra.servıse gıttım..bosver o gelır dedıler ve tabıkı ben bu konuda rahatsız oldum .arkadasımın baska motoru vardsı harput motor ondanda geldi bu ses ancak onun servısı bu sesi bir sekılde gıderdı. bu nasıl ış ben anlamadım.20,06,2006 tarıhınde motoru bu ses için tamıre bıraktım adam hiç ellememiş.üstüne üstük birde motorun ayak marşını sokmuş.evet evet..ban antalya serik servisinden bahsedıyorum.yetkılı kısının bu mesajı okuyup gerekenın yapılmasını arz ederım.ok.motorumdan hıç memnun degılım .bu konuda. ne yapsam bende bılmıom.
-
22 Haziran 2006, 00:45
Abicimm Sen 5 Ayda O Motoru 12.000 Yaptiysa Suç Sendee Motoraa Yazik Yaa Motora Aciom
-
22 Haziran 2006, 01:04
eğer geri çekilirsen onlar boş verir... şikayetini yaz verr...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
24 Temmuz 2006, 15:42
Soru : arkadaşlar slm.
asya motorun kendi sitesinde bilamadığım için soruyorum.
asya motorur beşiktaşta ya da gümüşsuyunda servisi var mı?
teşekkürler
-
24 Temmuz 2006, 16:06
konu hortlkaları
Yeni yine yeniden
-
25 Temmuz 2006, 10:05
Bayağı zaman geçmiş fakat yinede geçmiş olsun diyorum.
Umarım bu zaman zarfında Asya Motor gereğini yapmıştır.
Ne var ki, gerek Otomobil gerekse Motosiklet ( hemen her üründe ) Garanti kapsamı dışında kalan '' SARF malzemeleri '' bulunmakta.
5 Ay gibi kısa bir sürede 12000 km Yol yapmış olmak'ta cabası.Arkadaşların değindiği gibi, Sağlıklı olmayan zemin üzerinde hareket edildi ise yırtılma ve çatlamalar daha çabuk oluşmakta maalesef.
En önemli konu ise; Çin malı TÜM motosikletlerin lastik ham maddesi ( Hamur ) Kauçuk'tan fazla Naylo ( Nylon ) içermekte!!! Dolayısı ile bu lastikler ÇOK daha ucuz, Kalitelilerine göre daha geç aşınır fakat yırtılma ve çatlamalar mutlaka oluşuyor zamanla.
Diger bir husus'da emniyet!! Çin malı Motosikletlerin lastikleri kuru zeminde belki sağlıklı durabilri fakat asıl ve önemli olan ISLAK zemin kontrolü ''0'' SIFIR Lastik sabunlu Su üstünde gibi kayar!! onun için, Lütfen özellikle yağışlı günlerde daha yavaş ve kontrollu hareket edelim.
Evet, Aslına bakarsanız, Asya Motor bu konuda şikayet edilse bile Sarf malzemeleri Garanti kapsamı dışında olduğundan, Karşılamaya bilir. Ama Müşteri memnuniyetini ilke edinirecek olursa hemen telafi eder
Selamlar,
Özer
-
asyanın rezillikleri
arkadaşlar asyanın t1 modelini kullanıyorum... ama pek memnun sayılmam... ilk 150 kmde fren kolu kırıldı...(15ytl) 300 kmde kollektör yandı....2000 kmde frene bastım fren kolundan arka balatalara giden bi kablo gibi bişiy var onun içindeki demir kırıldı.... ( 105 ytl istediler) sol sinyal lambası yolda giderken koptu... 4300 kmde 2 gün önce yolda gidiyorum kırmızı ışıkta durdum motor stop etti çalışmadı bugün servise gittim marş motoru bozulmuş dedi... hava filtresinden çıkan hortum yırılmış... yani motora gözüm gibi baksamda dökülüyo...
-
hepinize geçmiş olsun...Geçen yaz piyasaya çıkan ve ne idüğü belli olmayan bu tarz malların faturasını tabiki alanlar ödedi...maddi zarar bir yana çekilen manevi sıkıntıya servisle merkezle diyaloglara değdimi...hayır...E çin mallarını sevmesede istemesede herkes motor sahibi olsun diyen savunan arkadaşlar nerede...Çin malı pazara girsede Yamaha Honda zammını yapıp öpüyor...girmesede...Arz talep meselesi ne diyelim...En azından "mondıal alın bari" diye aptalca bir teselli versek olurmu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
kinroad alın kinroad beleşe geliyo herşey
-
asya motosikleti iyi bilirdim? demek ki memnun kalmayanlarda varmış
bu çinliler yok mu hep böyle zaten
japon alacaksın kardeşim
-
bbaday adlı üyeden alıntı
kinroad alın kinroad beleşe geliyo herşey
Dede geciktin bu akşam...KINRO AD mı dedin...Allah müstehhakını versin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
televizyonda filim vardı ona bakmakdan siteye giremedim bu akşam bakıyorum sen vazifenin başındasın gene
-
efet...nöbetteyim...devretmek için seni bekliyordum...sabah Beşiktaşda siteden bir askerle buluşucam...Eski moderatörlerden Powerbyadınla...Sen bilmezsin çömezsin...Antalyalı...Beykozda asker...şafağı 154 müş...
-
mete_han adlı üyeden alıntı
efet...nöbetteyim...devretmek için seni bekliyordum...sabah Beşiktaşda siteden bir askerle buluşucam...Eski moderatörlerden Powerbyadınla...Sen bilmezsin çömezsin...Antalyalı...Beykozda asker...şafağı 154 müş...
torun benle mi bağcık bağladın çömez filan ahh ahh denk gelecektin sen bana
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler