arkadaşlar bu aracı görünce hemen resmini çekme ihtiyacı duydum çok ilginç bir araç vites kolunada ilginizi çekerim bu çok eski bir moto guzzi üç tekerli hale getirilmiş reklam amacıyla kullanılıyor.
arkadaşlar bu aracı görünce hemen resmini çekme ihtiyacı duydum çok ilginç bir araç vites kolunada ilginizi çekerim bu çok eski bir moto guzzi üç tekerli hale getirilmiş reklam amacıyla kullanılıyor.
Dostum resmi eklediğine emin misin? Bende görünmüyooo
[/img]http://img397.imageshack.us/img397/7066/bild0026dy.jpg[img][/img]
arkadaşlar bu gün teknik bir sorun var galiba veyahut hata bende resmi bi türlü gönderemedim özür dilerim hallettiğim an hemen gönderecem
Honda the Best
CBR 1100 XX
Bide ben deniyim senin linki...Bakalım eklenecek mi
linki ekledikten sonra 2 kere img basıyosun o yüzden bence
img link img aralarda boşluk falan olmayacak
oh be en sonunda bende basardim (rezilmi olduk ne)
berliner senin yıllık izin falan yokmu...
atla motoruna gel...
tabi karayoluyla değil...
gemiyle çeşmeye falan...
istanbula gelirsen beklerim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete_han kardesim izinimi yeni kullandim 5 hafta türkiyedeydim 2 hafta önce döndüm allah izin verirse seneye alman arkadaslarla gurup halinde gemiyle gelecegiz ama istanbula ugrayabilecemizi sanmiyorum olursada memnuniyetle seninle bulusur tanisiriz
arkadaşlar burada resimleri nasıl koyuyorsunuz ben bulamadım da daha kabak sayılırım bu sitede yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)