Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Başlangıç İçin 600 lük Nasıl

REKLAM ALANI

Bende 17 yasındayım ve 600 luk makına almak ıstıyorum ama su yasıma kadar 150 cc motoru kllandım en guclu olarak ama kendıme guvenyorum akıllı oldukdan sorna farketmez

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı firfir35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende 17 yasındayım ve 600 luk makına almak ıstıyorum ama su yasıma kadar 150 cc motoru kllandım en guclu olarak ama kendıme guvenyorum akıllı oldukdan sorna farketmez
    yani bencede akıllı olduktan sonra F16 bile kullanilir
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    ZX6-R
    17 yaşında olması önemli degil arkadaşın önemli olan motosiklet tecrübesi daha önce motor kullanmamışsın sanırım ve ilk motorunu 600cc lik bir ss istiyorsun intihar etmek gibi birşey olur arkadaşım.Yapıcağın tek şey cbr 125 alıp anasını ağlatmak 1 sene sonrada 600 lüğe gecersin

Motosikleti
    Kanuni Tigrina 2oo6

Motosikleti
    Gilara runner
    arkadasım banada yasamassın dedıler altımda nexus 500 olunca ama en az 5 6 ay kullandım bır kere bıle dusmedım emın ol ole 60 70 le gıtmedım motorun gıdebılcegın en sonu kadar ondan sonra runner aldım bu sefer kesın patlıcan saglam bı sekılde dedıler hala ayaktayım sen ınsanların dedıklerıne aldanma bence kendıne guvenın warsa gıt al (benım fıkrım budur)

Motosikleti
    2005-Cbr 125
    Alıntı CERRAHI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mukemmel bir seçim seni tebrik ederim.
    Senide aramıza alırız. Düşünsene o 600cc makinanın cıkarttıgı sesi Dehset birşey yaaa. İnsanın o sesi duyupta aşk a gelmemesinin imkanı varmı. Yanlız şöyle birşey var eğer gaza basmazsan ses cıkmıyor makinadan. Bunu unutmuşsun sanırım. Ama sana sukardarını söyleyeyim bu yasta o motoru alırsa etrafta senin adını bilmeyen kimse olmaz. Dusunsene etrafa sattıgın cakayı. Kesin ünlü olursun kesin. Birde kızlar hastadır zaten racing motora. Hayatın degisir bir anda. Etrafında güzel kızlar fing atarken sen secimini yaparsın artık. Valla ne diyeyim bilmiyorum ama 600cc sana bir sure sonra kucuk gelir. Bence kafandan 1000rr falan dusun derim malum gecişlerde bosuna masrafta etmezsin.
    Söyle güzel bi repsol falan..
    Aman Allah'ım dusunemiyom bu kadar güzel birşeyii.....
    takdir ettim gerçekten bu yazıyı, umursamaz bir anlatımla caydırma yöntemi
    Tekbir R1 No1 Denizli. .

gokhand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben 125 lik scooterdan sonra cok tereddütte kalmama ragmen ER-6F aldım, iyikide almısım yoksa 250 lik bi makinadan cok cabuk sıkılırdım. evt ilk aşamada alısması zaman alıoo ama biras sabır ve dikkatle cabuk tecrübe edinir be alısırsın motora sonra sen mesut, o mesut mutlu bi beraberlik yaşarsın motorunla
    Safety First..!!!!
    Kaza Anında Seni Korur

tororosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    drz 400
    şimdi ne yazılırkı buna nedenir
    allahım sen sabır ver ben bu motorculuğu bırakıp köye yerleşecem valla alacam bıtane atv orda cobanlık yapacam ,
    yıllardır motor a bınerim ama böle konular açılınca şaşıyorum valla ,sırf egzost sesi diye ehliyetı olmayan arkadaşlar bıle heves sarıyorya ss mankıneye ,
    al arkadaşım al devam hatta 1000cc al 600cc senı kesmes ,
    saaygılar

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    herkez diyeceğini demiş zaten madem kafaya koydun 1000cc al !
    bu 600cc size basit mi geliyor acaba , ya da aldığınızda hep sağ şerittn gideceğinize inanıyormusunz?
    [COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    bu 17 yaşında 600cc ss alcam demelerini de anlamıorum:S
    Orgazma Dudak Büktürür

deniz-caylak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xmax 250 2013

En Doğru Yorum Burada!!!!

Sen Kafayı Mı Yedin Leyynn!!!

Napıyosun Olum Bi Rahat Dur Kardeşim Benim... Hayatı , Yaşamayı Hiç Mi Sevmiyosun ???

Senin O Akrabanın Sana Bir Kastı Mı Var??? Seni Hiç Uyarmıyomu???

Ancak Senden Nefret Eden Bir Insan Sana Böyle Bir Makinayı Uygun Görürrr!!!!

Bu Iş şakaya Gelmez Kardeşim... ))

Otur Oturduğun Yere , Ilk önce Küçük Bi Makineyle , Küçük Bir Kaza Yap ))
    Asfaltın Tadını şöyle Bir Hisset Ondan Sonra Konuş Küçüğüm ))
    Asfalt şöyle Bi Etini Yesin.. Sen Tadını Anlarsııınnn !!!!!

Alıntı tororosso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi ne yazılırkı buna nedenir
    allahım sen sabır ver ben bu motorculuğu bırakıp köye yerleşecem valla alacam bıtane atv orda cobanlık yapacam ,
    yıllardır motor a bınerim ama böle konular açılınca şaşıyorum valla ,sırf egzost sesi diye ehliyetı olmayan arkadaşlar bıle heves sarıyorya ss mankıneye ,
    al arkadaşım al devam hatta 1000cc al 600cc senı kesmes ,
    saaygılar
    ÇOK İYİSİN BENDE BODRUMDA TRAKTÖR KULLANACAM

pistte yarışan gençleri örnek göstermeyin .
    bu arkadaş motoru caddede kullanacak . bence daha cok erken kardeşim 600 cc dediğin motorlar 280 km limitlerinde yürüyen motorlar.bence bu riske girme git bitane 250cc al

Discordian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    2007 senesi başlığı ne anlarsınız bilmemki hortlatıp durmaktan böle absürt başlıkları kime neye yararı var ?

1000 cc lik almanı tavsiye ederim ..
    İnsanların hayalleri imkanları ile sınırlı...
    Niye olmasın ...
    Yanlız kask takarsan seni "arkadaş çevrende kimse tanıyamaz , güzel kızlarında kask la pek ilgisini çekemezsin " ..
    Saçları bir jöle yap , üstünede bir güzel gömlek bir de afillisinden bir jean pantolon güzel bir çizme ,güzel bir deri kayış ..
    altında da 1000 cc lik makine ..
    zx 1000 r tavsiye ederim ...
    Yanlız dediğim gibi kask ve koruma kullanma ...
    nasıl olsa kaza yaptıktıktan sonra ailene yük olmak istemezsin ..
    herhalde onlar da belden ve ya boyundan altı bir felç li hastaya (yatalak) bakmayı istemezler ..
    600 cc lik veya 1000 cc lik veya hayabusa (imkanlar elverirse) şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
    selamalr.

Motosikleti
    CBR 125
    Alıntı Burhansefa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben 17 yaşımdayım eniştemin(kullanmayı bilir kendisi) yardımıyla başlangıç için 600 lük bir makina (ss-racing) almayı düşünüyorum forumu takip ettiğim kadarıyla ilk motorumun 125 250 falan bişiler olması lazım

işte burda benim sorum başlıyor supersport cu olmama rağmen hız tutkunu olmadığıma inanıyorum hatta çok yavaş giderken nasıl düşmemin hesabını yapıyorum ciddiyim

eee o zaman nie ss alacan derseniz onun 4 silindirli motor sesi yok mu (vuun vun ) işte o beni cezbediyor ayriyetende ss makinaların duruşuna şekline de hastayım

gerçekten adam akıllı sürüldükten sonra bile 600 lük makina bana bi boy büyük gelir mi dersiniz

kardeşim sana önerim bence super sportların duruşunu seviyorum diyorsun hyo250gtrlar var aynı 600lük gibi duruyor 8-9milyara al onu qüzel bir ekzos taktır ve bin önerim bu
    Yollar gidişime Kızlar duruşuma hasta.......!!

PEŞİMDEN GELME BENDE KAYBOLDUM.....

Motosikleti
    elbet birgün cbr600rr ama önce cbf 150 xD
    ihtiyar'ın yorumuna biddim ya süper örenekleme özellikle paris abla:D

beni bile ikna etti vala. her 17lik erkek gibi bende 600cc hastasıyım ama ben biraz şanşlıyım hemde çok şanşlıyım çünkü babam motordan nefret ediyo mecburen iş hayatına atılınca kendm alcam 4 sene üni. 2 sene para biriktir saten hayalimdeki motor 22 bin ytl kaskosu montu eldiveni vs bi 25 bin üstüne çıkıyo buda doğal olarak en az 6 7 sene beklemek dmk:D harbiden şanşlıymşm ya tek şanşızlığım şuan boyum 1.84 19 a kadar yolu var 190ı geçerim heralde ss oyuncakmı kalır dersiniz

daha yeni farkettim 2007 topic miş vatandaş 600ü almıştır bile bya büyümüştür.D
    at avrat silah
    motor sefgili telefon :bounce:

Motosikleti
    Salcano sm250
    o arkadaş 2007 senesinden beri yok egzoz sesi pahalıya patladı galiba anladınız siz
    İnşallah bişey olmamıştır + topiğe kilit pls
    [B] 34 EA 6?3?[/B]

valla yaaaw

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    6oo cc ile başlangız olmaz
    zira kazaların büyük çogunluğu düşük süratlerde olsada sen yinede 600 cc den uzak dur
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

Motosikleti
    kanuni popcorn
    büyükkkkkkk bende 18 yaşındayım 250 ile başlıcam
    KONTROLSÜZ GÜÇ,GÜÇ DEĞİLDİR-
    BİNDİM KAWASAKİ ZZR1400'ÜN ÜSTÜNE KÖKLEDİM BEN GAZINI ARKAMDAN GELEN F-16 YESİN EGZOS GAZIMI:queen:

5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler