Bende 17 yasındayım ve 600 luk makına almak ıstıyorum ama su yasıma kadar 150 cc motoru kllandım en guclu olarak ama kendıme guvenyorum akıllı oldukdan sorna farketmez
Bende 17 yasındayım ve 600 luk makına almak ıstıyorum ama su yasıma kadar 150 cc motoru kllandım en guclu olarak ama kendıme guvenyorum akıllı oldukdan sorna farketmez
17 yaşında olması önemli degil arkadaşın önemli olan motosiklet tecrübesi daha önce motor kullanmamışsın sanırım ve ilk motorunu 600cc lik bir ss istiyorsun intihar etmek gibi birşey olur arkadaşım.Yapıcağın tek şey cbr 125 alıp anasını ağlatmak 1 sene sonrada 600 lüğe gecersin
http://www.dailymotion.com/relevance...tire-voir_auto
Bu video yu izle sonra karar ver
arkadasım banada yasamassın dedıler altımda nexus 500 olunca ama en az 5 6 ay kullandım bır kere bıle dusmedım emın ol ole 60 70 le gıtmedım motorun gıdebılcegın en sonu kadar ondan sonra runner aldım bu sefer kesın patlıcan saglam bı sekılde dedıler hala ayaktayım sen ınsanların dedıklerıne aldanma bence kendıne guvenın warsa gıt al (benım fıkrım budur)
ben 125 lik scooterdan sonra cok tereddütte kalmama ragmen ER-6F aldım, iyikide almısım yoksa 250 lik bi makinadan cok cabuk sıkılırdım. evt ilk aşamada alısması zaman alıoo ama biras sabır ve dikkatle cabuk tecrübe edinir be alısırsın motora sonra sen mesut, o mesut mutlu bi beraberlik yaşarsın motorunla
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
şimdi ne yazılırkı buna nedenir
allahım sen sabır ver ben bu motorculuğu bırakıp köye yerleşecem valla alacam bıtane atv orda cobanlık yapacam ,
yıllardır motor a bınerim ama böle konular açılınca şaşıyorum valla ,sırf egzost sesi diye ehliyetı olmayan arkadaşlar bıle heves sarıyorya ss mankıneye ,
al arkadaşım al devam hatta 1000cc al 600cc senı kesmes ,
saaygılar
herkez diyeceğini demiş zaten madem kafaya koydun 1000cc al !
bu 600cc size basit mi geliyor acaba , ya da aldığınızda hep sağ şerittn gideceğinize inanıyormusunz?
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
bu 17 yaşında 600cc ss alcam demelerini de anlamıorum:S
Orgazma Dudak Büktürür
Sen Kafayı Mı Yedin Leyynn!!!
Napıyosun Olum Bi Rahat Dur Kardeşim Benim... Hayatı , Yaşamayı Hiç Mi Sevmiyosun ???
Senin O Akrabanın Sana Bir Kastı Mı Var??? Seni Hiç Uyarmıyomu???
Ancak Senden Nefret Eden Bir Insan Sana Böyle Bir Makinayı Uygun Görürrr!!!!
Bu Iş şakaya Gelmez Kardeşim... ))
Otur Oturduğun Yere , Ilk önce Küçük Bi Makineyle , Küçük Bir Kaza Yap ))
Asfaltın Tadını şöyle Bir Hisset Ondan Sonra Konuş Küçüğüm ))
Asfalt şöyle Bi Etini Yesin.. Sen Tadını Anlarsııınnn !!!!!
ÇOK İYİSİN BENDE BODRUMDA TRAKTÖR KULLANACAM
pistte yarışan gençleri örnek göstermeyin .
bu arkadaş motoru caddede kullanacak . bence daha cok erken kardeşim 600 cc dediğin motorlar 280 km limitlerinde yürüyen motorlar.bence bu riske girme git bitane 250cc al
2007 senesi başlığı ne anlarsınız bilmemki hortlatıp durmaktan böle absürt başlıkları kime neye yararı var ?
1000 cc lik almanı tavsiye ederim ..
İnsanların hayalleri imkanları ile sınırlı...
Niye olmasın ...
Yanlız kask takarsan seni "arkadaş çevrende kimse tanıyamaz , güzel kızlarında kask la pek ilgisini çekemezsin " ..
Saçları bir jöle yap , üstünede bir güzel gömlek bir de afillisinden bir jean pantolon güzel bir çizme ,güzel bir deri kayış ..
altında da 1000 cc lik makine ..
zx 1000 r tavsiye ederim ...
Yanlız dediğim gibi kask ve koruma kullanma ...
nasıl olsa kaza yaptıktıktan sonra ailene yük olmak istemezsin ..
herhalde onlar da belden ve ya boyundan altı bir felç li hastaya (yatalak) bakmayı istemezler ..
600 cc lik veya 1000 cc lik veya hayabusa (imkanlar elverirse) şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
selamalr.
ihtiyar'ın yorumuna biddim ya süper örenekleme özellikle paris abla:D
beni bile ikna etti vala. her 17lik erkek gibi bende 600cc hastasıyım ama ben biraz şanşlıyım hemde çok şanşlıyım çünkü babam motordan nefret ediyo mecburen iş hayatına atılınca kendm alcam 4 sene üni. 2 sene para biriktir saten hayalimdeki motor 22 bin ytl kaskosu montu eldiveni vs bi 25 bin üstüne çıkıyo buda doğal olarak en az 6 7 sene beklemek dmk:D harbiden şanşlıymşm ya tek şanşızlığım şuan boyum 1.84 19 a kadar yolu var 190ı geçerim heralde ss oyuncakmı kalır dersiniz
daha yeni farkettim 2007 topic miş vatandaş 600ü almıştır bile bya büyümüştür.D
at avrat silah
motor sefgili telefon :bounce:
o arkadaş 2007 senesinden beri yok egzoz sesi pahalıya patladı galiba anladınız siz
İnşallah bişey olmamıştır + topiğe kilit pls
[B] 34 EA 6?3?[/B]
valla yaaaw
6oo cc ile başlangız olmaz
zira kazaların büyük çogunluğu düşük süratlerde olsada sen yinede 600 cc den uzak dur
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
büyükkkkkkk bende 18 yaşındayım 250 ile başlıcam
KONTROLSÜZ GÜÇ,GÜÇ DEĞİLDİR-
BİNDİM KAWASAKİ ZZR1400'ÜN ÜSTÜNE KÖKLEDİM BEN GAZINI ARKAMDAN GELEN F-16 YESİN EGZOS GAZIMI:queen:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)