Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Başlangıç İçin 600 lük Nasıl

REKLAM ALANI

hayabusa al öbür tarafa daha hızlı gidersin şaka şaka ... cbr 125 senin için ideal

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

yaw şu honda 250 lik cbr yapsa havada alırdım heralde

huyusong denen motora bi daha bakim bakim dediğin gib bu iş uzun sürecekse 125lik bayar beni

edit:husong denen melet önceden gördüğüm gibi değilmiş yada ben yanlış görmüşüm bu makine tam benlik yaw 2 tane de silindiri varmış

ne malı bu çin gibi geldi ama

Hyosung G.Kore malı. Çinlilerle karıştırma. Evinizde Samsung bir cihaz var ve rahat rahat kullanıyorsanız, Hyosung'u da öyle kullanabilirsin. Sonuçta G. Kore son 10 yıldır büyük sanayi hamlesi içinde. İçin rahat olsun bence. Bir de bu adamların iş ahlakı çok gelişmiş kolay kolay kötü mal yapmazlar. Malları kötü çıkınca falan gurur meselesi yapıyorlar. Enteresan tipler yani...

L.SAHİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z 750
    Alıntı dgrmr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hyosung G.Kore malı. Çinlilerle karıştırma. Evinizde Samsung bir cihaz var ve rahat rahat kullanıyorsanız. Hyosung'u da öyle kullanabilirsin. Sonuçta G. Kore son 10 yıldır büyük sanayi hamlesi içinde. İçin rahat olsun bence. Bir de bu adamların iş ahlakı çok gelişmiş kolay kolay kötü mal yapmazlar. Malları kötü çıkınca falan gurur meselesi yapıyorlar. Enteresan tipler yani...
    yıllardır sony kamera kullanırım fakat son olarak süsüne aldanıp samsung kamera aldım,sony kameralarını yıllardır kullanıp hiçbir sorunla karşılaşmamama rağmen samsung 2.senesinde bozuldu masrafıda kendisinin değeri kadar.

2.kendi evimde 4 yıldır sony tv kullanırım amcam samsugun daha yeni modelini aldı bozulmasada sacma sapan hatalar yapıyor.

honda araba kullanan yakınlarım var bende denedim arabalarda herhangi bir hata yok,fakat aynı sınıf bir hyundaide aşınma yıpranma cok daha kolay oluyor.

sonuç olarak japon varken koreye bulaşılmaz kore malları cinden iyi ama japon mallrından düşük kalitededir

hyosungada gelince grüntü güzel kasa güzel,güç güzel ama malzeme kalitesi cok zayıf

Şahin kesinlikle sözlerinde haklısın. Japon'lar ikinci dünya savaşından mağlup olarak çıktılar. Bundan sonra Amerika attığı atom bombasının kefareti olarak ve pasifiği güvenli kılmak için Japonlar'a maddi destek oldu. Zaten bu dönemde dünya teknoloji devi Almanlar'la olan müttefiklikleri Japonları çok çok ötelere taşımıştı. Bu da Japonların 44'den sonra sanayi hamlesi yapmalarını sağladı yani Japonlar Korelilerden en az 40 yıl öndeler. Bu durumda tabiki Kore ve Japonya karşılaştırılmaz. Bir Samsung Sony olamaz. Fakat, fiyat bakımından ülkemizde tercih edilir ve ortalamanın üstünde bir kaliteye sahip bir marka olması önemli.

Mesleğimden dolayı benim bir çok G. Kore'li Japon dostum oldu zamanında, hala yazıştıklarım var. Gerçekten iş ahlakları, prensipleri gelişmiş toplumlar. Eğer orada yaşattıkları iş ahlakını ülkemize taşıyabilselerdi inan şu kamera'da başına gelen olayın yarısı gelmezdi. Bunlar için kusurlu mal utanç meselesi. Adamların ürettikleri mala laf söyleyince acayip bozuluyorlar... Kısaca mantaliteleri çok değişik toplumlar. Gerçi Japonlar Korelileri, Koreliler de Japonları pek sevmez. Onlar da yıllarca savaşmış toplumlar. Koreliler'de Japonları geçme gibi bir hırs var ama dediğin gibi bu iş biraz zor... Kısaca sen de haklısın diyeyim.

Samsung konusunda da küçük bir dip not. Samsung bundan beş ya da altı yıl önce batmak üzere olan bir marka iken şu anda CEO değişikliği yaparak son 3 yıldır inanılmaz bir hamle yapmıştır. Sony ise büyüklüğünden dolayı rehavet içinde olabilir. Zaten çoğu insan eski Sony kalmadı diyor, fakat ben aynı görüşte değilim. Konu çok karışık ve detaylı aslında çok araştırmak lazım...

L.SAHİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z 750
    haklısın dostum koreliler fayatı konusunda ülkemizde alternatif olabilirler,benim başıma gelen olay da bir mal bozulabilir bu normaldir ama servis desteği gereklidir bunu ben zatn bulamadım 2 tane servise verdim makinanın iyice içine ettilermalesef bu olay tüm elektronik markalarında var,kore mallarının son yıllarda atak yaptığı bir gercek fakat piyasada iyi satılması için fiyatlarını makul kılması gerekmektedir fakat son zamanlrda kore ürünleri eski ekonomikliğini yitirmeye başladı gibi bir izlenim edindim kanımca

çin malından iyiymiş beni idare eder galiba

edit: bu çekik gözlülerin hepsi aynı

azgurbuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Konu dağılıyor ama, Japonlar da bir zamanlar Çinlilerden aşağı kalmıyorlardı. Zamanla hepsi adam oluyor. Bizde bir gelişme yok, çenemizi yoruyoruz.

600cc SS çok ama çok güçlü ve hızlı. Zaptedirim diyorsan al, ama bu işi iyi bilenler "yapamazsın" diyorsada boşa değildir.

Motosikleti
    HYOSUNG GT250
    Alıntı Burhansefa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çin malından iyiymiş beni idare eder galiba

edit: bu çekik gözlülerin hepsi aynı
    iflah eder seni

iflah,iflah,iflah 25kere

Motosikleti
    Zealsun 200 gs 'den>zx6r' a ; aklım yok aklım! Scuba instructor
    Konu zaten dağılmış gitmiş ;

kardeşimiz de büyük cc den vazgeçmiş sonuçta...

Site amacına ulaşmıştır yine doğru yer ve doğru zaman...

[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:

Alıntı azgurbuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konu dağılıyor ama, Japonlar da bir zamanlar Çinlilerden aşağı kalmıyorlardı. Zamanla hepsi adam oluyor. Bizde bir gelişme yok, çenemizi yoruyoruz.

600cc SS çok ama çok güçlü ve hızlı. Zaptedirim diyorsan al, ama bu işi iyi bilenler "yapamazsın" diyorsada boşa değildir.
    Madem konu dağıldı son birşey yazayım, ilgisiz. Zaten Burhan Hyo'cu olacak gibi... O ışığı gördüm ben onda.

azgurbuz bey (abi) kendimizi bu kadar suçlamamalıyız aslında. Japonya dediğimiz ülke dünyanın unuttuğu bir ada'da kurulmuştu ve bu da onların gözlerden uzak gelişmelerini sağladı, (kısa bir süreçten değil kastım gayet uzun bir süreç) hiç bir büyük ülke taaa pasifiğin ucundaki bir coğrafyada yaşayan insanların gelişmesinin kendilerine bir zararının dokunacağını hesap edemedi. Hatta ikinci dünya savaşında Japon filo Amirali Japon donanması Pearl Harbour'a ilk bombayı attığında bu unutulmuşluğun bitişini "bir devi uyandırdık" sözleri ile dile getirmiştir.

Gelelim Türkiye'ye hani şu ilkokulda öğrettikleri jeo-politik önem meselesi. Ülkemiz hem öyle güzel hem de öyle lanet bir coğrafya'da kurulmuştur ki; burada büyük güç olursan dünyaya hükmedersin, nasıl olur demeyin Nasrettin Hoca'ya sormuşlar dünyanın merkezi neresi diye ayağımın altıdır demiş. Gerçekten de doğru söylemiş. O yüzden hiçbir gelişmiş ülke güçlü bir Türkiye istememektedir. Taa antik çağlardan günümüze gelirsek bu topraklar kavganın, savaşın eksik olmadığı topraklardır ve çok değerlidir. Haçlılar Kudüsü almak istemiş burdan geçmiş, İskender dünyayı alacam demiş, buraları yakıp geçmiş, Persler batıya gideceğim demiş buradan geçmiş. Cengizhan, Timur hepsi bu topraklarda savaş estirmiş. Osmanlı, sanayi devrimi, istiklal savaşı, Rusya ve A.B.D arasındaki soğuk savaş yılları vs. Şimdi A.B.D ve Britanya Ortadoğu'nun ve Anadolu'nun önemini biliyorlar, tabi yeni öğrenmediler yıllardır hesaplarını yapıyorlar. Türkiye'yi zayıf tutmak için onlara bağımlı ekonomizi diledikleri gibi kullanıyorlar, bir yandan da yavaş yavaş kendi kültürlerini empoze ediyorlar. Çin'den ürktükleri içinde gittiler suni bir sebeple Afganistan'ı aldılar. Bence sıra Pakistan'da. Bizim kuzeyimizdende Gürcistan'ı bir güzel kendilerine bağladılar, ekonomik yardımlarla. Ne diyeyim bırakın sanayi atağını aslında bizim ayakta kalmamız mucize. Allah sonumuzu hayretsin...

Alıntı dgrmr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Madem konu dağıldı son birşey yazayım, ilgisiz. Zaten Burhan Hyo'cu olacak gibi... O ışığı gördüm ben onda.

azgurbuz bey (abi) kendimizi bu kadar suçlamamalıyız aslında. Japonya dediğimiz ülke dünyanın unuttuğu bir ada'da kurulmuştu ve bu da onların gözlerden uzak gelişmelerini sağladı, (kısa bir süreçten değil kastım gayet uzun bir süreç) hiç bir büyük ülke taaa pasifiğin ucundaki bir coğrafyada yaşayan insanların gelişmesinin kendilerine bir zararının dokunacağını hesap edemedi. Hatta ikinci dünya savaşında Japon filo Amirali Japon donanması Pearl Harbour'a ilk bombayı attığında bu unutulmuşluğun bitişini "bir devi uyandırdık" sözleri ile dile getirmiştir.

Gelelim Türkiye'ye hani şu ilkokulda öğrettikleri jeo-politik önem meselesi. Ülkemiz hem öyle güzel hem de öyle lanet bir coğrafya'da kurulmuştur ki; burada büyük güç olursan dünyaya hükmedersin, nasıl olur demeyin Nasrettin Hoca'ya sormuşlar dünyanın merkezi neresi diye ayağımın altıdır demiş. Gerçekten de doğru söylemiş. O yüzden hiçbir gelişmiş ülke güçlü bir Türkiye istememektedir. Taa antik çağlardan günümüze gelirsek bu topraklar kavganın, savaşın eksik olmadığı topraklardır ve çok değerlidir. Haçlılar Kudüsü almak istemiş burdan geçmiş, İskender dünyayı alacam demiş, buraları yakıp geçmiş, Persler batıya gideceğim demiş buradan geçmiş. Cengizhan, Timur hepsi bu topraklarda savaş estirmiş. Osmanlı, sanayi devrimi, istiklal savaşı, Rusya ve A.B.D arasındaki soğuk savaş yılları vs. Şimdi A.B.D ve Britanya Ortadoğu'nun ve Anadolu'nun önemini biliyorlar, tabi yeni öğrenmediler yıllardır hesaplarını yapıyorlar. Türkiye'yi zayıf tutmak için onlara bağımlı ekonomizi diledikleri gibi kullanıyorlar, bir yandan da yavaş yavaş kendi kültürlerini empoze ediyorlar. Çin'den ürktükleri içinde gittiler suni bir sebeple Afganistan'ı aldılar. Bence sıra Pakistan'da. Bizim kuzeyimizdende Gürcistan'ı bir güzel kendilerine bağladılar, ekonomik yardımlarla. Ne diyeyim bırakın sanayi atağını aslında bizim ayakta kalmamız mucize. Allah sonumuzu hayretsin...

dediklerine özellikle katılıyorum bu coğrafyada ya piyon olursun bkz. türkiye

yada dünya devi olursun bkz. osmanlı

Motosikleti
    -
    Arkadaşlar Slm Bn Yeni üye..bana Acill Yardım Edin..bn 17 Yaşındayım A2 Ehliyeti Alcam We Ardından Honda Cbr 1000 Rr Fireblade Almayı Düşünüyorum...antalya/demreliyim..motor Kullanmaya 9 Yaşlarımda Başladım We Tecrübem War Sayılır..önce Mobylette,yamaha Crypton R,ybr,falan Filan..sorum:bn O Motoru Ses,görüntü Için Istiyorm..hız Da War Tabiki Ama önce 90-100 Km/h La Daha Sonra Alışa Alışa Tabi...;)sizce Bn Onu Kullanabilrmiyim...bide Bişey Duydum.a2 Ehliyetinde Her Cc Ye Göre Staj Işi Warmış Doğrumu Acaba..bana Yardım Ederseniz çok Memnun Olrum..şimdiden Tşkrler...

hmm..oncelıkle selm kendını sakın hız yapmam dıe kandırma ben de ole dıyordum sadece sesı ıcın alıcam dıyordum 2,gun 260 ı gordum aynını bırcok arkadasım yasadı ztn..ama bence almısken al bı 600 luk keyfını cıkar ugrasma ufak makınelerle...sonucda bu ıs butce ısı paran varsa alırsın...benım su an fazla param olsa srad1000 alır keyfını surerım

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    yok ya küçük gelir 1000 cc al
    Orgazma Dudak Büktürür

Motosikleti
    мση∂ιαℓ 151яѕ
    bak sennn şu işe
    ne ararken ne buldum
    ben bu topiği yeni görüyorum bu topik açıldığında ben üye değilmişim zaten.
    kanka senin 600 lük hevesin cıbırı almadan önce de vardı demek bende yeni yeni bu hevesin başlıyo sanıyodum
    len seni mt üyeleri zaptetmiş yoksa sen öbür tarafı boyluyomuşun
    neyse Allah tan cıbırı almadan 600rr yi almamışın. şimdide 600rr istiyosun biliyorum ama dahada gelmedi zamanı bekle biraz daha
    [B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::

Motosikleti
    honda cbf-150
    ok oo zaman en az bi kac yıl gez toz bu motorunla düşür kaldır(sen o 600 lük motoru düşürünce için nasıl yanar biliormusun?) öğren herşeyini. sonra diğerine geç sanki onu kullanmak daha kolay gelecek sana.
    sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:

::ressam::

Alıntı byfurkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak sennn şu işe
    ne ararken ne buldum
    ben bu topiği yeni görüyorum bu topik açıldığında ben üye değilmişim zaten.
    kanka senin 600 lük hevesin cıbırı almadan önce de vardı demek bende yeni yeni bu hevesin başlıyo sanıyodum
    len seni mt üyeleri zaptetmiş yoksa sen öbür tarafı boyluyomuşun
    neyse Allah tan cıbırı almadan 600rr yi almamışın. şimdide 600rr istiyosun biliyorum ama dahada gelmedi zamanı bekle biraz daha
    abicim hortlatmasana şunu yaw

tarihin tozlu safalarında duruyodu ne güzel

E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hazır konu acılmısken bnde yenı bı konu acmiim sorumu burda soriim bari.cbr 125 den sonra cbr 600 rr a gecis yapılır mı ?

Motosikleti
    мση∂ιαℓ 151яѕ
    Alıntı by_moto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hazır konu acılmısken bnde yenı bı konu acmiim sorumu burda soriim bari.cbr 125 den sonra cbr 600 rr a gecis yapılır mı ?
    geçilir tabi ya niye geçilmesin
    ben scooter den 650 lik makinaya geçeni tanıyorum

Alıntı Burhansefa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abicim hortlatmasana şunu yaw

tarihin tozlu safalarında duruyodu ne güzel
    ne ararken ne bulmuşum hortlatırım tabi
    [B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler