.................................................. ................................
.................................................. ................................
haksız olabilirler belki ama bu tip makinalara nasıl ruhsatsız ehliyetsiz,alkollü binersiniz.
abi dogrumu okuyorum ehliyetmi yok? yazmışsın sen ? yani ehliyet yanınızdamı yok? yoksa hiç mi? normalde ehliyetin hiç yoksa kafadan yazar direk olay mahalinde sürerken siviller sizi görmüş.. gören birilerinin olmadığını farzedersek motor arkadaşımın motorun sahibi benim o ehliyetli evine kadar gitti gelicek deyip ehliyetli birini çagırabilirsin amma velakin bu iş polisin insiyatifinde yerse yemesse Allah Allah edalarıyla yazar.. bu arada alkollü ruhsatsız ehliyetsiz motor kullanma gibi bir ihtimali düşünmek bile istemiyorum yazık.. cok yazık..
[B]All this pain is an illusion[/B]
Kardeş sen zaten ceza nedenlerini sıralamışsın. Bence cevaplar senin yazdıklarında var zaten.
Ehliyet yok. Motor senin, kullanmıyordum o anda diyorsun, ama ehliyetsizce oraya kadar geldin değil mi?
100km geçmedik diyorsun, trafiğin sitesine gir bir bak bakalım şehiriçi motosiklet hız limiti ne?(komik ama şehirlerarası bile 100km altı.)
Plaka görünmüyor, ruhsat yok. Hırlı mısın hırsız mısın belli değil yani. Daha ne olsun be kardeşim.
Asıl şaşırtıcı olan altınızda o motorlar var ama ehliyetiniz yok (yani almadınız hiç yok öyle mi?) E pes yani.
bence fake bu degilsede polisi takdir ettim.
[B]All this pain is an illusion[/B]
Korkunç miktarda ceza yemişsiniz. Ehliyet daha ucuza mal olurdu.
Alkollü kaza yapsaydınız 10,000-20,000 YTL giderdi, o bakımdan karlısınız.
Öncelikle sizin kendinize bir ceza verip , bir daha motosiklete binmemeniz gerek
Şaka gibi hakikaten, ceza yememeniz için en ufak bir sebep göremiyorum!
Hele alkol olayı bitiriyor hiç mazereti olamaz. İnsanlar ehliyet almadan motora binmeyen, alkollü araç kullanmayan, güvenlik ekipmanlarını kullanan motosiklet sürücülerine sizin gibiler yüzünden önyargılı bakıyorlar. İşiniz düştüğünde hukuksal dayanak arayacağınıza trafik kurallarına, motosiklete bakış açınızı değiştirin.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
dilerim siz kendinize veya başkasına zarar vermeden önce ehliyetlerinize süresiz el konulur =( alkollü motor kullanmak da nedir? gerçi ehliyetinize el konuşduğu halde kullanıyorsunuz. bu durumda umarım altınızdaki makineler bağlanır. ya da umarım siz aklınızı başınıza toplarsınız (hakaret etmiyorum yanlış anlamayın) da hiçbirine gerek kalmaz. Allah aşkına alkollü araç kullanmayın. benim ve daha yüzbinlerce insanın bu yüzden çok canı yandı. içinde bulunduğumuz bu ayda beddua toplamayın.. dilerim bir daha böyle cezalar almanıza gerek kalmaz.
neden hep polıslere karsı bı önyargı var,, hıc bır polıs vatandasın canını tehlıkeye atmaz polıs huzur ve guven verır arkadaslar haksız yere suclamalarda ve önyargıda bulunmayın....
sana gelınce dıycek lafım yok ehlıyetın yok alkollusun daha ne olsun bıde polıslerı sucluyosun sen bu halınle zaten trafıktekı dıger masum ınsanları tehlıkeye atıyosun......
MÖTÖRÜM MÖTÖRÜM MÖTÖRÜMÜ VAR GALİ YÜCE YARABBİM:queen:
e pes dogrusu arkadaşlar altınızda Honda VFR800,Yamaha YZF R6,Honda Repsol motor var ama ne ehliyet ne de ruhsat var,valla bişey demiyorum,scooter kullanan bile maske takıyor,tam koruma geziyor sizin yaptıgınıza bak benden size 0 puan.
98 Beygir.....
hocam sen şaka falan mı yapıyosun?
kendin yazmışsın zaten neden ceza yediğini.
ayrıca polisler balkonda otututken sizin o motorları kullandığınızı görmüşler. saf değil ya bunlar
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Baba parası yemek ne kadar kolay ya.......
O motorlarda emeğiniz olsaydı eminim ki bu şekilde hareket etmezdiniz.Çok yazık.Bir de hala üstünde olmadığımız motor için kanun haksız yere bizi cezalandırdı ayaklarındasınız.
Allah beni sizin gibilerle aynı yolda motor sürmekten korusun....
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
yani polislerin görevi de sizin gibileri bezdirmektir yani ksura bakmayın...
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
aynen bu kadar bilinçsiz davranışlar sergileyip buradaki insanları bile çileden çıkardığınıza göre o anki polisin durmunu düşünemiyorum
::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]
az ceza vermisler size..
25 karakter
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
bişey demicem ya
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
ehliyetsiz motor kullan 3 kere yakalan hala ehliyet almaya yanaşma herhalde ehliyet alacak diploma yok ondandır.olsada şaşırırdım zaten bu kadar bilincsiz EHLİYETSİZ ALKOLLÜ motor kullananlara rast getirmesin insanları. siz hala gece 12 den sonra motor kullanın hangi amaçla kullanıyorsanız
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
acıdım valla 4 897 ytl ye siz şimdi bu kadar parayı çöpe attınız hee,çöpe de sayılmaz hani devaltin kasasına gidiyor,yollarda reflektörler az onlara harcarlar.
98 Beygir.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)