Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 567

Park Halindeki 4 Motora Ceza

REKLAM ALANI

Motosikleti
    GT650R
    Alıntı muko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    neden hep polıslere karsı bı önyargı var,, hıc bır polıs vatandasın canını tehlıkeye atmaz polıs huzur ve guven verır arkadaslar haksız yere suclamalarda ve önyargıda bulunmayın....
    sana gelınce dıycek lafım yok ehlıyetın yok alkollusun daha ne olsun bıde polıslerı sucluyosun sen bu halınle zaten trafıktekı dıger masum ınsanları tehlıkeye atıyosun......
    Şimdi sana bişey derdimde yeri ve zamanı değil...
    Polis Ekip arabası halk ekmek kuyruğundaki insanların arasına dalıyor, öldürüyor, yaralıyor,
    Trafik polisleri bir tutanak tutmuşlar görsen böyle konuşmazsın..
    Yolun zemini, havanın kapalı olması, yerin kaygan olması, aracın teknik özellikleri vs vs sonuç olarak şoförün bir kusuruna rastlanamamıştır,
    kim kusurlu ekmek kuyruğunda bekleyen insancıklar kusurlu demi..
    ya kalk git şurdan bişey bilmiyorsun hiç bişey görmüyorsun ellerine düşersen tanırsın biraz onları.
    Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
    Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

sanırsam bu konu biraz hhooorrttt olmuş ama.
    bence bu tip konularda sadece motor sürücüleri deil aynı zamanda polisler de de bence hata var.
    çünkü karşılarındakinin durumunu hiç düşünmüyorlar.
    bana göre duran bir motora ceza yazmaları çok saçma.
    geçen gün polis durdurdu motorun sigortası 3 gün geçmiş adama anlatıyorum ulan diyorum param yok öğrenciyim yarın burs alcam diyorum yaptıracam diyorum adam bana ne diyor be adam vijdansızmısın nesin cebimde beş kuruş para yok diyorum harbiden de yok yani adam motorumu oracıkta bağladı.
    e şimdi bana söyleyin bu durmda ben ne yapabilirim yani.

7. sayfa BirinciBirinci ... 567

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)