"...zenginlerin cuha salvar ve yoksullarin aba giydikleri devirde, birgun balikesir carsisinda zavalli bir koylu ile sehirli zengin agalardan birisi arasinda bir agiz kavgasi baslamis.
sehirli zengin, koylunun guzel karisina sulanmis.
isin icine namus meselesi de karisinca iyice alevlenmis.
olay buyuyup; tartisma tekme, tokat ve girtlak girtlaga bogusma safhasina gelince, etrafta kalabalik birikmeye baslamis. civardaki dukkancilardan birisi kavgayi yatistirip kalabaligi dagitmak uzere genc ciraklarini gondermis, arkalarindan da bagirmis:
- ulan seyre dalmayin, vurun, ayirin!
genc ciraklar ise kavga gurultu arasinda ne yapacaklarini bilemeyip ustalarina seslenmisler:
- usta hangisine vuralim?
sasiran dukkanci; bir an dusunmus, aklini basina toplayip basina dert acmamak icin ciraklarina su emri vermis:
- ulan sorulur mu, abaliya vurun, abaliya vurun!.. "
adamın infazı yapılmış...ipe asılmış...ipten alıp tekrar vurmanın anlamı yok...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Arkadaşın motosiklet hayatının pek iyi olmadığı (hatta felaket ) konusunda hepimiz hem fikir sayılırız ama arkadaş neredeyse hakarete varan eleştiriler karşısında bile sabır gösterek soğukkanlılığını korumayı da başardı. İltifat olarak söylüyorum, yüz mimiklerini de koruyabiliyorsa işi gücü bıraksın ve pokere falan başlasın. Şaşırmadım dersem yalan olur.
HAKARET EDENİNDİR... SİNİRLENMEMİN ANLAMI YOK... OLAYI BİZ YAŞADIK VE BURASI SOHBET BÖLÜMÜ BENDE YAŞADIĞIM OLAYI ANLATTIM VE NE YAPILA BİLİRDİ BUNU ÖĞRENMEK İSTEDİM... AMA BİR SÜRÜ LAFLAR SÖYLENDİ BEN İÇKİ İÇMİYORUM... KOLA HASTASIYIMDIR CEVREMDEKİLERDE KOLACI DER BANA TAKILIRLAR... DEMEK Kİ BİR HATA YAPILDIĞINDA YADA KÖTÜ BİR OLAY OLDUĞUNDA SAKLAMAK GEREKİYOR... BEN BUNU ANLADIM... MOTOR KULLANMAK SADECE VE SADECE EHLİYETLE OLUYOR ANLAŞILAN... AMA BURDAKİ HİC BİR SÜRÜCÜ KURSU MOTORA BİLE BİNDİRMİYOR SINAV VE EHLİYET... BENİM SADECE BURDAKİ EKSİĞİM ZAMANINDA EHLİYET ALMAMIŞ OLMAM... OKADAR AMA SİTE İÇİNDE SEVİYESİNİ ÇOK İYİ BİLEN VE DALGA GECMEDEN GERÇEK CEVAPLAR VEREN İNSANLAR VAR BUNU GÖRMEKTE GÜZEL...
bu çocukcağızın acilen bi doktora ihtiyacı var ben tanıyı koydum:D.konu tam kapanıyor ısrarla birilerine cevap yazarak ısıtıyosun.dalga geçmeden cevap istiyosun ama sen dalga geçiyosun.yazdıklarının külliyen palavra olduğunu anlamak zor olmasa gerek.
geçenlerde hani şu 18 yaş altındaki kullanıcılar konu açmasın başlığı vardı ona katılmaya başladım cidden böyle saçmalaıkları dinlemektense ..
ben sana bi oyuncak repsol yolluyacağım bol bol oyna o 3 arkadaşınla ama yola çıkmayın oldu mu?
birde gecenin 3 lerine kadar barlarda kola içmeyin be midenize yazık koladaki asit in mideye zararlarını biliyomusunuz?
Walla Korkunttun Beni Abi Bende 3 Gün önce Aldim Motor Ehliyet Yok Daha Faturada Kesilmedi Saten Binmiyorum Fazla Ama Plakayi Takana Kadar Hiç Binmeyim Ehliyete De Yazilcam Sati
[COLOR="Red"][B][B]:queen:Dudaktan Kalbe Giden Bir Yol Varsa Orada Bile Tek Teker:queen:[/B][/B][/COLOR]
öldürdün beni gülmekten ne şakacı birisin sen barda demek ki birtek alkol alınıyor.( akıllı biri olsan bunu söylemezdin.yada hayatında bar görmedin bu daha iyi sen hayatında bar görmemişsin. Sen bana oyuncak repsol alacağına git depona 33 ytl lik bir benzin la gez...) 6 senedir bar hayatının içindeyim malum meslek icabı akşam 21.00 dan gece 03.00 a kadar işte sayılırım.. artı yaşım 23 amasen +18 muamelesi göre bilirsin hakettin yani...
abi ne olursa olsun az para değil.çok geçmiş olsun,ders almışsındır demeye gerek yok herhalde
çocuğum senden süper senarist olur saat 3 te açık süpermarketler..merak ettim o gece 3 te süpermarketten ne aldınbu marketin adı ne:D.alkolden ceza almış arkadaşlarla gecenin 3 lerine kadar barlarda kola içmeler..hakkaten bak ciddi sorunların olabilir ciddiyim ben
hahahahahahahahahahaahhaahahaha
beni varya güldürdün süpermarket demem sadece yeni isminin yazılışını bilmememden kaynaklanıyor adı CarrefourSA 24 saat acık bizim burda yaz sezonu nedeniyle haha sende alemsin ve ben beni alakadar ederim ben içmedim onları da savunmak zorunda değilim sana karşı
hemen karşınızdaki otelden arabayla geldiler ha olum varya senden harbiden senarist olur.nerede yaşıyosun çok merak ettim.kütahya mı
konuya artık sitem ve ciddiyetle bakamıyorum zaten konunun sahibide polemik dışında hiç bir şey ummmamakta konudan, hatta bu msj ın bile ona göre prim yapmak olduğunu bilsemde yazıyorum tabi son olacak insallah. Allah akıl fikir versin...
[B][COLOR="Red"]Ben Seni Hiç sevmedim ki
Ben devir artığında motorun sesini sevdim
Ben hız artığında rüzgarın sesini sevdim[/COLOR][/B]
Pek gerçek olmadığını düşünüyorum ;
Ama olduysa da büyük cesaret aferin!!!
Sayelerinde zan altında kalıyoruz...
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
sen nerde ikamet ediyosun merak ettim.ben marketçilik sektöründeyim ve carrefour dada çalıştım ama hiç duymadım 24 saat açık olanını en fazla 11 yada 12 ye kadar açık tutuyolar oda özel günlerde(yılbaşı-bayram vb...)
birde baba parasımı yiyosun sen nedir?hem 23 yaşında race sahibisin hem o kadar ceza yemişsin,kaza yapmışsın ailene yazık vallahi
umarım bu sana ders olurda bi ehliyet alırsın....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
yaw bırakın arkadaşlar paso sıkıyor yahu.bizde turistik yerde yaşıyoruz maksimum marketler 23 te kapanıyor.kipa sı şok u carrefour u.polisler 2 adım yere arabayla gelmişte..den den den
daha önce adminlik yaptığım sitede senin gibi antisosyal kişilik bozukluğu olan kişilerle karşılaştım ve onları deşifre ettim sendede bundan olabilir büyük ihtimalle.hasta olmak ayıp yada suç değil.acilen doktora görün
Antisosyal Kişilik Bozukluğu
Başkalarına hak tanımayan uyumsuz davranışların olduğu kişilik yapısıdır. Suç işleme eğilimi, sürekli yalan söyleme, dürtüsellik, kavgacılık, sorumsuzluk, vicdan azabı çekmeme temel bulgularıdır. Tam genellikle 18 yaşından sonra oluşur. 30'lu yaşlardan sonra kendiliğinden düzelme olabilir. Tedavisi zordur. Madde bağımlılığı riski yüksektir.
Narsistik Kişilik Bozukluğu
Kendini beğenme ve öz saygı ile aşırı ilgilenmenin olduğu bozukluktur. Üstünlük duygusu, beğenilme gereksinimi, kendini karşısındakinin yerine koyamama, küstahlık temel belirtileridir.
Temelde anne ile çatışmalar yatar. Tedavisi zordur. Psikoterapi kullanılır
sen nekadar bilgiliymişsin harcanıyorsun gerçekten üzüldüm senin adına haydar dümenin yerine gecsen bunu hakediyorsun olaya bakya kendin bu yazdıklarınla eşleşmektesin ve takıntı yaptın kafanda haha senden çok konuşan yok bu topikte susta motorun soğusun 2 zamanlı javalar bile sen kadar çalışamaz espiri yapayım birde haha....
Polemiğe gerek yok ki arkadaşlar....
(adminlerimiz bir çaresine bakarlar sanırım ; konu amacının çok dışına çıkmış durumda)
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)