Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Park Halindeki 4 Motora Ceza

REKLAM ALANI
    LBD'sGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Daha çooook CBR125'ler (kız arkadaşının motoru) alman dileğiyle... Ellerine sağlık o polislerin. Birde görevlerini yapmıyor diyorlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    adrenalin_tutkunu, şu ana kadar yazdığınız bütün mesajlar (5 mesaj) bu başlık altında ve başlığı açan kişiyi savunur nitelikte. siz bu başlığa yazı yazmak için mi üye oldunuz siteye? foruma hoş geldiniz =P

polis beni tanıyor artık diyorsunuz. arkadaşlarınızın hiçbirinde koruma ekipmanı yokmuş, bir arkadaşınız alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulmuş ve hala motor kullanır durumda, ehliyetsiz araç kullandığınız için ceza yemişsiniz ve tüm bunların üzerine "bu polislerin derdi ne adamım?!" diyorsunuz. üzerine insanlar "polis görevini yapmış, yanlış birşey yok" deyince de kabahat oluyor. belki aklı başında bir motorcusunuzdur ama hiç de öyle bir portre çizmediniz.

evet arkadaşım yeni üye oldumm..eve yeni adsl bağlattımdaa.

Motosikleti
    vurmayın yüzüme yok işte
    Alıntı adrenalin_tutkunu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabiki arkadaşım.haklısın ama ehliyette güven açısından çokta birşey arz etmemekte öyle değil mi?? ehliyet bir kural..benim ilgi çekmek istediğim şeyde ehliyetin çok basit veriliyor olması.yaa motorun üstüne bile bindirmiyorlar.icraat yokki! kuralları bilip ve iyi sürdükten sonra güven sağlanır.
    sende haklısın zaten en ezından bir sorumluluk başlangıcıdır diye düşünüyorum saorumluluğunun bilincinde olan adam zaten o kadar parayı her gün riske atmaz
    [B][COLOR="Red"]Ben Seni Hiç sevmedim ki
    Ben devir artığında motorun sesini sevdim
    Ben hız artığında rüzgarın sesini sevdim[/COLOR][/B]

pazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı djenginkoc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir gece 4 arkadaş bardan cıktık motorla yaklaşık 800 metre ilerledik ve her zaman oturduğumuz bir süpermarket önü var buraya gelirken 100 km yi kesinlikle ama kesinlikle aşmadık.yol bom boş ve biz 4 motor arka arkaya süpermarkete girdik arkadaşlar dışarda cafeye oturdu bense markete girdim. bir süre sonra cıktığımda elinde telsizli bir adam iyice baktım adamın sivil bir polis olduunu arabasından anladım.Caktırmadan gidicem derken adam bana dedi gel bakalım.efendim dedim bu motor senin mi dedi hayır dedim tamam dedi polis bana ama arabanın içindeki adam cıktı ben giderken arkamdan gel bakayım motoru almadan nereye gidiyorsun sen dedi.Polis beni tanıyormuş.
    daha sonrasında tama motor benim dedim.Diğer arkadaşların ruhsatlarını almışlar.benden de istedi ben dedim size ruhsat falan vermem.bana cıkıştı bağırdı bende inatlaştım o muamelye karşılık.birazdaha dirensem transitle adam çağırcaklar rezil olcaz sustum dedim trafik cağrın bende vereyim ruhsatımı. bir süre sonra geldi trafik polisleri ve kimlikler ehliyetler ve ruhsatlar aldılar ve biz cafede otururken bir dünya ceza yedik. Siviller cafenin karşısın bir otelin balkonunda oturuyorlarmış saat gecenin 3'ü ve biz cezayı yedik...

YENİLEN CEZALAR
    1. Ben Honda Repsol
    Ehliyet yok 3. ceza Birci kaza İkici Jandarma'dan
    Vize Bitmiş
    ceza ise 1400 YTL ehliyet 52 YTL Vize ve 225 Ytl Motor Sahibine

2. Okan Diye Arkadaşım Kawazaki ZXR6
    Ehliyet Yok
    Cezası 1.400 Ytl Onunda 3 Olmuş
    3. Burç Diye Arkadaşım Honda VFR800
    Ehliyetsiz ( 20 Gün Önce Kazasında Alkollü Olduğunda El Kondu)
    Ceza İse 1700 Ytl
    4. Burc Yamaha YZF R6
    Rusat Yanında Değil
    Plaka Görünmüyor ( Koltuk Altında )
    120 ytl falan toplam onunda

şimdi bu cezayı yerken biz kesinlikle motor üstünde değil hatta öotorlardan bile uzaktayız şimdi bu ceza normalmi motoru sürmüyorken ehliyetsiz olduğumuzdan nasıl ceza yeriz bilgisi olan bize bir yardımcı olurmu.......
    Ama siz de haketmişsiniz be güzelim.

Forumdan Uzaklaştırıldı MrCool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki LS 650 Savage / Kawasaki ZX-9R / Yamaha 600 Fazer
    Zaten 3 sene içersinde yediğim cezalarla kız arkadaşımın motorunun parasını geçti
    Umarım başına gelmez ama yaşantı tarzına bakarak aday gözüküyorsun, gelecekte olur da yaralanmalı veya ölümlü bir kazaya karışırsan sana açılacak maddi-manevi tazminat davaları için geçmişindeki cezalara bakılabilir ve buradaki cezaların çokluğu ve niteliği senin davana bakan hakimde senin hakkında saldırgan sürücü izlenimi bırakabilir ve yiyeceğin maddi ceza çok artabilir. Devletin açacağı ceza davasından bahsetmiyorum bile. İstanbul'da bir tane Turbo Baran vardı ve geçmişi didik didik edilmişti, gerçi onun arkası sağlamdı, ona en son ne oldu bilmiyorum. Galiba zaman aşımından dolayı 2010'da yırtacak. Sonra senin haberlerini gazeteden Turbo Engin olarak okumayalım.

banistercaq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    bana da biraz fake gibi geldi =)
    Buarada sende cbr var ben senin motorunun parasını şuana kadar ki trafik cezalarıma verdim demek övünülecek bir durum değil sanırım. Keyif senin cezayı sen yersin biz karışamayız ama yaptığın doğru değil. Nekadar tecrüben olursa olsun ehliyetsiz isen trafiğe kapalı alanlarda motosiklet kullanma hakkın var. 500 kişiden 450 sinin ehliyeti yok demek te bir mazeret değil. Herkes kendinden sorumlu, 3-5 kişi intihar etti diye onlar etti bende ederim demek yanlış. Herkes ehliyetsiz sürüyorun savunulacak hiçbir tarafı yok. Yasalar her zaman bizim iyiliğimiz için
    Gilera Runner vxr 200 (pert...)
    Piaggio Xevo 250ie

Motosikleti
    Afganistan da scooter takılıyor...
    Geçen gün işden eve dönüyorum bir an ruhsatı işyerinde unuttuğumu farkettim. Yaşadığım stresi anlatamam. Arkadaşların kayıtlı hiçbir şeyi yok ,polisler nasıl çalıntı muamelesi yapmamışlar hayret. Bence yaptıkları az bile ...
    Hız tutku olmamalı...

Adamım Yalan olanı anlat bakalım aklın okadar çalışıyorsa ne yalanmış olduğunu söylersin boşa laf sarfetmezsin kanıtlancak bişi yok ortada yedik cezamızı zaten biz.... Sen inansanda inanmasanda ve asla sen sen ol kaskını kafandan cıkarma sen yenisin galiba altında CBR 125 cc olduğuna göre benim kız arkadaşımın da Cbr 125'i var onla istersen her türlü kalkalımmm....

cezamız az bile içki yok başka bişi yok sadece ehliyet almamak sorun oldu. Zaten 3 sene içersinde yediğim cezalarla kız arkadaşımın motorunun parasını geçti (Honda CBR 125 )

Yazdıkların zaten kişiliğini, zihniyetini, niyetini, samimiyetini gösterir nitelikte, bana kendini anlattırmana ne gerek var. Kendine bir aynada bakarsan neden böyle yazdığımı daha iyi anlarsın şimdi.

Kız arkadaşının repsolü ile sana iyi acemi tokatlamalar ben almayayım, zaten beni çok güzel geçersin, sorun yok. Evet bir yıllık motosiklet sürücüsüyüm, rahatsız mı oldun bundan? Kendimi topluma böyle ispat etmiyorum. Ama 26 yıllık T.C. vatandaşıyım ve inan bana senin gibi uçanları çok gördüm. Umarım bu zihniyetinin bedellerini acı ödemezsin.

Bir de kaskımı neden çıkarmayacağım onu anlamadım, yani motor üsütünde zaten çıkarmıyorum, öneri için teşekkürler. Yoksa, demek istediğin sürekli çıkarmamam yönünde mi? Yani seni döverim kafan kırılmasın mı diyorsun. Kısaca beni tehdit mi ediyorsun, bunu bir açıklığa kavuşturursan sevinirim.

DjEnginkoç, lütfen ikili tartışmaya girmeyelim, dediğim gibi, sadece şu cümleni açıkla, istersen ö.m. at... Bir de rica diyorum yok seni tokatlarım, yok seni geçerim diyerek kendini biraz daha küçük düşürme...

Su Silahı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125
    çok iyi yaw sevgili modlardan rica ediyorum. Konuyu geyik bölümüne taşısınlar.
    Polisler sizi daha önceden mimlemişler. Onlar işini bilir.
    Hiç ciyaklamayın daha fazla... çünkü ciyyakladıkça batıyorsunuz.
    Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..

Alıntı dr.i adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçen gün işden eve dönüyorum bir an ruhsatı işyerinde unuttuğumu farkettim. Yaşadığım stresi anlatamam. Arkadaşların kayıtlı hiçbir şeyi yok ,polisler nasıl çalıntı muamelesi yapmamışlar hayret. Bence yaptıkları az bile ...
    Cünkü Yapamazlar. Sen bu işten anlasaydın böyle yazmazdın plada adıma kayıtlı ruhsat benim daha ne calıntı muamelesi yapacak. Okadarde değil ama sen korktuğuna göre motor ruhsatı başkasının üzerine kayıtlı sanırım...

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Warning! Karamanliyürek has been detected ! Military action required

Arkadaşım, anlattığın hikayenin gerçek olmadığını düşünmekte haklı insanlar.Çünkü buna sebebiyet veren sensin, zira bir dediğin ötekini tutmuyor.Fırsat bulamadım askerlik girdi araya alamadım ehliyeti diyorsun, sonra da 4 senedir motor kullanıyorum, hepsi de ss diyorsun...4 sene askerlik yaptın herhalde
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

Alıntı dgrmr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir de kaskımı neden çıkarmayacağım onu anlamadım, yani motor üsütünde zaten çıkarmıyorum, öneri için teşekkürler. Yoksa, demek istediğin sürekli çıkarmamam yönünde mi? Yani seni döverim kafan kırılmasın mı diyorsun. Kısaca beni tehdit mi ediyorsun, bunu bir açıklığa kavuşturursan sevinirim.

DjEnginkoç, lütfen ikili tartışmaya girmeyelim, dediğim gibi, sadece şu cümleni açıkla, istersen ö.m. at... Bir de rica diyorum yok seni tokatlarım, yok seni geçerim diyerek kendini biraz daha küçük düşürme...
    ya kaskını cıkarmaman konusunda kötü bişi demiyorum sadece kafanda bulunsun ne olursa olsun anlıyormusun ben bir keresinde kaza yaptım ve kafamın üstünde 14 dikiş vardı gerisini anlatmayım epey haşattı ama yinede ehliyet alana kadar motor üstünde olucam... sadece bu yazılan lar gerçek bu olaylar oldu... Yoksa Kavga Sadece Medeni Olmayan İnsanların İşi... Trafikte Sıkıştıranları döveceksin ama Kask Birde Orda Çok İşe Yatıyor...

İki Adım Dahi Gidecek Olsam Kesinlikle Kaskım Kafamdan Cıkmaz Benim...

cemal yortanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
    Alıntı SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Az bile yapmışlar
    kankama katılıyorum...............!
    2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT

taylo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 Honda
    alkol yok diyor bardan çıktık diye anlatmaya başlamış hayret
    polislerin ellerine sağlık

aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vallahi üzüldüm...motorcu arkadaşlarımızın canı yanmış oh olsun canıma değsin diyemem kusura bakmasın kimse...

geçmiş olsun...
    Ehliyeti olmayan ve bu halde trafige cikan birine nasil motorcu diyebiliyorsunuz hayret dogrusu.
    = = = Be Aprilia racer! = = =

hala devam mı ediyor bu konu yahu adam gecenin 3 ünde bardan çıktık diyor gerisini siz düşünün neyi tartışıyoruz..sözlerinde en ufak bir samimiyet yok.ben bu adamın 50 cc motosiklet sürdüğüne bile inanmam.gelip zaten altındaki makinaları yazması aşşağılık kompleksli ezik bir kişilik olduğunu gösterir.bırakın allah aşkına şunu ya

banistercaq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    Cünkü Yapamazlar. Sen bu işten anlasaydın böyle yazmazdın plada adıma kayıtlı ruhsat benim daha ne calıntı muamelesi yapacak. Okadarde değil ama sen korktuğuna göre motor ruhsatı başkasının üzerine kayıtlı sanırım...
    1. Ben Honda Repsol
    Vize Bitmiş

bende şu çelişkiye düştüm şimdi =)

başta motor sahibine ceza kesilmemiş miydi
    Gilera Runner vxr 200 (pert...)
    Piaggio Xevo 250ie

Bicak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya kaskını cıkarmaman konusunda kötü bişi demiyorum sadece kafanda bulunsun ne olursa olsun anlıyormusun ben bir keresinde kaza yaptım ve kafamın üstünde 14 dikiş vardı gerisini anlatmayım epey haşattı ama yinede ehliyet alana kadar motor üstünde olucam... sadece bu yazılan lar gerçek bu olaylar oldu... Yoksa Kavga Sadece Medeni Olmayan İnsanların İşi... Trafikte Sıkıştıranları döveceksin ama Kask Birde Orda Çok İşe Yatıyor...

İki Adım Dahi Gidecek Olsam Kesinlikle Kaskım Kafamdan Cıkmaz Benim...
    sizinde başınıza gelmeyen kalmamış...küllüm Yalan başka bişi deil...
    SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!

re

Alıntı banistercaq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1. Ben Honda Repsol
    Vize Bitmiş

bende şu çelişkiye düştüm şimdi =)

başta motor sahibine ceza kesilmemiş miydi
    Motor Babamın Adına Kayıtlı Olunca Öyle Oldu Dostum... cezayı biz ödedik yine anla

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)