Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Park Halindeki 4 Motora Ceza

REKLAM ALANI
    tt Adnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T GT250R
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben derim..Oh olsun.... Ehliyttsiz vizesiz motora binilirmi arkadaşpım....
    vize ile ne demek isteniyor ?
    Tam anlayamadım.
    Selamlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Djenginkoç, kesinlikle niyetim seninle tartışmak değil, hatta lütfen bu mesaja cevap yazma. Çünkü yazacaklarım cevap verme ihtiyacı doğurabilir sende, ama lütfen ikili tartışmaya girmek istemiyorum.

Yazacağım ne mi? Seni ve bu yazdıklarını hiç samimi bulmuyorum. Kısacası koca bir yalan gibi geldi bütün bunlar bana... Doğru ise doğrudur bana kesinlikle doğruluğunu ispatlamak zorunda değilsin. Bu benim görüşüm, şimdi nereden çıkardın yalan olduğunu dersen, bir çok nokta var tek tek yazmayayım...

Eğer gerçekse, az bile ceza yemişsiniz polisi de işini yaptığı için tebrik ederim...

bu konuya fazla bile kafa yorduk bence direkt çöpe atın bu başlığı. Saçmalamaya başlanmış çünkü başlık açan tarafından.

re

-------------------------------------------

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Vize Diğer adıyla muayene...... Bazı illerde değişik lehçelerde anılıyor.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Honda Cbr 125R '07
    Yurdumun insanları benim ya ! Motora 3 kişi biner "acelemiz vardı" der , alkollü olarak ayakta duramazken gider motora biner , ehliyet almadan 1000 cc motorla hız yapar.Sizin yüzünüzden biz motor alırken ailelerimiz intihar edicekmişiz gibi bakıyor.

Peki ben bişey sorucam sen kendini o seni tanıyan polisin yerine koysan motora binenin yaptığı saçmalıkları biliyor olsan sen ne yapardın?

Ayrıca gariban polis o saatte kendi cebine bile gitmeyen para cezasını keserek sence ne gibi bir keyif alabilir ki?Sen önce lütfen ama lütfen hatayı kendinde ara yoksa gazetelerde okuruz bi dahakine seni.Biliyorum çok yüklendim ama çok düşük bir ihtimal hatanı anlarsın belki.
    Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.

Alıntı kartalizma1903 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin acilen bi doktora ihtiyacın var.yazılarına bakarsak -18 aşşağılık kompleksi fazla olan birisin.yazdıkların zaten hep birbiriyle çelişiyor.sen bırak o motorları hayatında 100 cc bişey sürdün mü delikanlı gibi söyle önce.ben insan sarrafıyım be yazılarından nasıl biri olduğun belli uzatmaya değmez..allah 3 arkadaşınla sana daha iyilerini versin.

arkadasın üzerine neden bu kadar gidiliyor anlamıyorum..ehliyet?bu zamanda ehliyeti motor sürüşüne bakarak vermiyolar.veriyorlar eline bi kitap oku al.doğru düzgün motor kullanmayı bilmeyen insanlar yoldaa.bir kağıt parçasıyla insan profesyonel mi oluyor yani??.yapmayın arkadaşlar..herşeyde önemli olan tecrübe..lütfen kimseyide yalanlamıyalım..

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı adrenalin_tutkunu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadasın üzerine neden bu kadar gidiliyor anlamıyorum..ehliyet?bu zamanda ehliyeti motor sürüşüne bakarak vermiyolar.veriyorlar eline bi kitap oku al.doğru düzgün motor kullanmayı bilmeyen insanlar yoldaa.bir kağıt parçasıyla insan profesyonel mi oluyor yani??.yapmayın arkadaşlar..herşeyde önemli olan tecrübe..lütfen kimseyide yalanlamıyalım..
    senin söylediklerinde doğru ama o kağıt parçası olsaydı o kadar ceza yemeyeceklerdi,ve bir kaza anında o kağıt parçası sizi ne kadar dertten kurtaracaktır
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin söylediklerinde doğru ama o kağıt parçası olsaydı o kadar ceza yemeyeceklerdi,ve bir kaza anında o kağıt parçası sizi ne kadar dertten kurtaracaktır

tabiki sonuçta kanun öyle.ama gerçekten motorseverin sadece ehliyetin güven sağlayacağını düşünmesi üzücü bence..

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    var....
    arkadasım altınızda o kadar degerlı ve pahalı makınalar varken neden ehlıyet almazsınız anlayamıyorum,bırının ehlıyetı yanında yok dıgerı alkollu,,,nedım yanı..suclusunuzzz.keske ehlıyetımız olsaydıda pacayı kurtarsaydık dersınız ama gene bıtmedıı,sımdıde alkol var ona nedıyceksınız,arkadaslar lutfen bıraz daha bılınclı olunn.

burak..01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jinlun 150 chopper, bmw R69 & hero honda

Burak..01

arkadaşlar daha bana iki gün önce bir ceza kesildi,hala aklım almıyor.motosikletimle çarşıya iniyorum.sonrasında motosikletimi yıllardır park ettiğim yere parkediyorum.dikkatinizi çekerim,park ettiğim yer bir otopark.motosikletimi bir oto parka,hatta nizami bir şekilde park etmeme rağmen park cezası yiyorum.üstelik ceza arkamdan kesiliyor ve makbuz eve gönderiliyor.Öncesinde Hiçbir ikaz veya uyarı yok.ertesi gün benim park ettiğim yerde bir otomobil duruyor ve hiçbir ceza da kesilmemiş. buyrun siz bunu tartışın...ben şunu anladım polislerin bir çoğu adamına göre muamele yapıyorlar...
    :bounce:[B][I][COLOR="Navy"]Sür ya da öl ...[/COLOR][/I][/B]:cat:

re

-------------------------------------------

Motosikleti
    vurmayın yüzüme yok işte
    Alıntı adrenalin_tutkunu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ama bence ehliyet bir başlangıç bir simgedir bir şeyleri doğru olarak yapmaya başlamanın ilk adımıdır JUBA nin da dediği gibi korumasız, bilinçsiz, ehliyetsiz sürücüler yüzünden "baba ben motor alacağım" dediğinde "aaaa! napcan motoru motor tehlikeli" gibi yanıtlar alıyoruz. olaya dönersek arkadaşın sorusuna cevap değil msjların bir çoğu onun ve motorsikletçilerin güvenliği ve güvenirliği için yapılan tavsiye ve sitemlerdir.
    [B][COLOR="Red"]Ben Seni Hiç sevmedim ki
    Ben devir artığında motorun sesini sevdim
    Ben hız artığında rüzgarın sesini sevdim[/COLOR][/B]

arkadaşlar ben alkollu olduklarına dair birşey okuyamadım..ben mi yanılıyorum acaba?herkez alkole tepki vermiş ama...

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800 CLASSİC
    Yazık çok yazık : Ama hala içimizde trafik kuralarına uymayanlara yazık. Demekki o kadar sarf edilen emekler boş hala yediğimiz cezaları söylüyoruz. Bir motorun vizesi kaça mal oluyor ? Lütfen yediğimiz cezadan az. Yazık çok yazık. Hele ehliyetsiz plmalarına daha yazık.
    ::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:

Alıntı seyf@tin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ama bence ehliyet bir başlangıç bir simgedir bir şeyleri doğru olarak yapmaya başlamanın ilk adımıdır JUBA nin da dediği gibi korumasız, bilinçsiz, ehliyetsiz sürücüler yüzünden "baba ben motor alacağım" dediğinde "aaaa! napcan motoru motor tehlikeli" gibi yanıtlar alıyoruz. olaya dönersek arkadaşın sorusuna cevap değil msjların bir çoğu onun ve motorsikletçilerin güvenliği ve güvenirliği için yapılan tavsiye ve sitemlerdir.
    tabiki arkadaşım.haklısın ama ehliyette güven açısından çokta birşey arz etmemekte öyle değil mi?? ehliyet bir kural..benim ilgi çekmek istediğim şeyde ehliyetin çok basit veriliyor olması.yaa motorun üstüne bile bindirmiyorlar.icraat yokki! kuralları bilip ve iyi sürdükten sonra güven sağlanır.

BİROL 78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HAYABUSA
    facebook(Fazer Tutkunları)

Alıntı burak..01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar daha bana iki gün önce bir ceza kesildi,hala aklım almıyor.motosikletimle çarşıya iniyorum.sonrasında motosikletimi yıllardır park ettiğim yere parkediyorum.dikkatinizi çekerim,park ettiğim yer bir otopark.motosikletimi bir oto parka,hatta nizami bir şekilde park etmeme rağmen park cezası yiyorum.üstelik ceza arkamdan kesiliyor ve makbuz eve gönderiliyor.Öncesinde Hiçbir ikaz veya uyarı yok.ertesi gün benim park ettiğim yerde bir otomobil duruyor ve hiçbir ceza da kesilmemiş. buyrun siz bunu tartışın...ben şunu anladım polislerin bir çoğu adamına göre muamele yapıyorlar...

haklısın arkadaşım..bu gibi motorlar dikkati üzerine çekiyor.heleki nüfusu dar bit yerde oturuyorsan..ceza yazmaya konu arıyorlar resmen..geçmiş olsun

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    ne polisler var şu türkiyede ya...
    nolmuş ki arkadaş hiç birinde ehliyet yoksa sicilleri ceza ile doluysa.. sabahın o saatinde işin mi yok gelip ceza yazıosun..
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

---------------------------------------------

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)