Saka gibi bir olay. O kalitede motorlara binip ehliyetsiz, alkollu oldugu ortaya cikarsa bir insan tabi ki cezalandirilir. BEn de anormal birsey var sanip okudum hemen ilk mesaji.
Saka gibi bir olay. O kalitede motorlara binip ehliyetsiz, alkollu oldugu ortaya cikarsa bir insan tabi ki cezalandirilir. BEn de anormal birsey var sanip okudum hemen ilk mesaji.
= = = Be Aprilia racer! = = =
polis memurları izinde dahi olsalar olaya müdahale etme yetkileri var hatta mecburlar.asayiş yada sivil polislerin trafikle alakalı suçlarda olaya karışanları alıkoyarak trafik memurlarını olay mahaline çağırır ve cezai işlemi uygulatır.
sizin olayda polisler yetki dışına çıkamamış
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
tabiki polisler haksız, herşeyi kanuna göre yapmışsınız şaka mı bu?
gariban kuryelerin köprüye girişte emniyet şeridi ihlali yüzünden yediği 111ytl ye üzülürüm ama yukarıda yazılanların hiçbirine üzülemem kusura bakmayın...
Konuyu Toplam 9 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
heralde bu misafirlerin biriside sensin.verin o güzelim makinaları kullanmayı bilen birine alın bi 3.20 falan bakın işinize..
Allah size akıl fikir versin.Trafikte böyle bilinçsiz motorcular olduğu sürece tabiki insanlara güven vermez.Biz motosikleti yanlış tanıyanlara önyargıyla yaklaşanlara herşeyin doğrusunu anlatmaya çalışırken sizin gibiler yüzünden başarılı olamıyoruz.Alkollü değil sürmek motorun üstünde bile durulmaz bide ehliyetsiz.Daha birşey demiyorum.Elini vicdanına koy ne yaptığına sen karar ver.neden ceza yediğinizi belki anlarsınız...
:bestmt:
vallahi üzüldüm...motorcu arkadaşlarımızın canı yanmış oh olsun canıma değsin diyemem kusura bakmasın kimse...
geçmiş olsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ben derim..Oh olsun.... Ehliyttsiz vizesiz motora binilirmi arkadaşpım....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Görevini yapan polisleri tebrik ediyorum o sattede görevlerinin başında olmaları oldukça sevindirici....
Siz zorla gelin bize ceza yazın demişsiniz be abi. Kiminizde ehliyet yok, kiminizde ruhsat, plaka gözükmüyor. E daha ne olsun. Az bile yazmışlar...
Okan ACAR
-------------------------------------------
barda cola fanta içip çıktınız heralde gecenin 3 lerine kadar
bu olay anladığım kadarı ile turizmin olduğu bir il/ilçede yaşanıyor şahsen alanyada bu tip sıkı uygulamalar yapılmıyor yapılmazda genelde fakat tahminim sizi önceden tanıyan polis arkadaşlar kendilerinden emin geldiklerine göre yediniz cezayı geçmiş olsun
abi teşekkürler olay bu yani sivil polisin bu yetkisi var ama bilmek istediğim sadece biz için geçerli değil tüm herkese bunu yapa bilirler fakat bunda bir sorun olmalı misal ben sürmüyordum motoru arkadaş sürüyordu fakat başında ben varım bana geçiriyorlar buda olabilir bende kask var motor ceketi var fakat cıkarmıştım motorla alakam yok nasıl yazar bunu nasıl itiraz ederki bu olayı yaşayan....
biz tamam dedik kabullendik itiraz bile etmedikkk yani fakat bukadarı da çok bencee fakat motorlara karşı antipati çok yol vermezler biz yoldayken yola cıkarlar polisler dik dik bakar ama yinede kimse inkar etmesin öyle yada böyle biz caddedeyiz burdaki bir kısım kişilere taş cıkaracak kadar da kabiliyetliyiz baba parasıda yok bizde bunuda belirteyim ben
çok komiksin biz hatalı kullanmadan değil sadece durduğumuz yerde bize kıllanan bir sivl polis tarafından yedik cezayı sen bak keyfine motoru almak okadar kolay değil çok istersen gidersin galeriuye alırsın süre biliyorsan binersin haha
evet dediğin gibi bizden önce 2 tane motor kopuyor cadde de bize deng geliyor duyduğumuza göre ve işin götüsü siviller gidiyor yola cıkarken bir araba yuvarlakta göt atarak dönüyor tınlamıyor ne zorumuza gitti o manzara haha
senin acilen bi doktora ihtiyacın var.yazılarına bakarsak -18 aşşağılık kompleksi fazla olan birisin.yazdıkların zaten hep birbiriyle çelişiyor.sen bırak o motorları hayatında 100 cc bişey sürdün mü delikanlı gibi söyle önce.ben insan sarrafıyım be yazılarından nasıl biri olduğun belli uzatmaya değmez..allah 3 arkadaşınla sana daha iyilerini versin..
daha önce yukarıda bir arkadaşda söylemiş büyük ihtimalle polisler sizi tanıyor ve fazlasıyle göze batmışsınız.ve kabiliyetliyiz dediğine göre uzun zamandır motor kullanıyorsunuz 3 ay bilemedin 5 ay ehliyetsiz kullanırsın anladığım kadarıyla para sıkıntınızda yok sitedeki ehliyetsiz arkadaşların eminim %80 i maddiyattan ehliyet alamıyor,sizin bu probleminiz de yok
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Az bile yapmışlar
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)