Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Park Halindeki 4 Motora Ceza

REKLAM ALANI
    aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    Saka gibi bir olay. O kalitede motorlara binip ehliyetsiz, alkollu oldugu ortaya cikarsa bir insan tabi ki cezalandirilir. BEn de anormal birsey var sanip okudum hemen ilk mesaji.
    = = = Be Aprilia racer! = = =

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    polis memurları izinde dahi olsalar olaya müdahale etme yetkileri var hatta mecburlar.asayiş yada sivil polislerin trafikle alakalı suçlarda olaya karışanları alıkoyarak trafik memurlarını olay mahaline çağırır ve cezai işlemi uygulatır.

sizin olayda polisler yetki dışına çıkamamış
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

limp65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tabiki polisler haksız, herşeyi kanuna göre yapmışsınız şaka mı bu?

gariban kuryelerin köprüye girişte emniyet şeridi ihlali yüzünden yediği 111ytl ye üzülürüm ama yukarıda yazılanların hiçbirine üzülemem kusura bakmayın...

Konuyu Toplam 9 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)

heralde bu misafirlerin biriside sensin.verin o güzelim makinaları kullanmayı bilen birine alın bi 3.20 falan bakın işinize..

Allah size akıl fikir versin.Trafikte böyle bilinçsiz motorcular olduğu sürece tabiki insanlara güven vermez.Biz motosikleti yanlış tanıyanlara önyargıyla yaklaşanlara herşeyin doğrusunu anlatmaya çalışırken sizin gibiler yüzünden başarılı olamıyoruz.Alkollü değil sürmek motorun üstünde bile durulmaz bide ehliyetsiz.Daha birşey demiyorum.Elini vicdanına koy ne yaptığına sen karar ver.neden ceza yediğinizi belki anlarsınız...
    :bestmt:

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    vallahi üzüldüm...motorcu arkadaşlarımızın canı yanmış oh olsun canıma değsin diyemem kusura bakmasın kimse...

geçmiş olsun...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Ben derim..Oh olsun.... Ehliyttsiz vizesiz motora binilirmi arkadaşpım....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Görevini yapan polisleri tebrik ediyorum o sattede görevlerinin başında olmaları oldukça sevindirici....

Carcharoth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Siz zorla gelin bize ceza yazın demişsiniz be abi. Kiminizde ehliyet yok, kiminizde ruhsat, plaka gözükmüyor. E daha ne olsun. Az bile yazmışlar...
    Okan ACAR

-------------------------------------------

barda cola fanta içip çıktınız heralde gecenin 3 lerine kadar

ww

Alıntı ennginn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ehliyetsiz motor kullan 3 kere yakalan hala ehliyet almaya yanaşma herhalde ehliyet alacak diploma yok ondandır.olsada şaşırırdım zaten bu kadar bilincsiz EHLİYETSİZ ALKOLLÜ motor kullananlara rast getirmesin insanları. siz hala gece 12 den sonra motor kullanın hangi amaçla kullanıyorsanız
    bizim işimiz gece dostum mesai saati yok bizde sende laf etmişin kusura bakma ama bizler genciz yazgünü bu saatte evde ne işimiz var benim işim gece saat 3 te biter anladın mı acaba

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu olay anladığım kadarı ile turizmin olduğu bir il/ilçede yaşanıyor şahsen alanyada bu tip sıkı uygulamalar yapılmıyor yapılmazda genelde fakat tahminim sizi önceden tanıyan polis arkadaşlar kendilerinden emin geldiklerine göre yediniz cezayı geçmiş olsun

Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    polis memurları izinde dahi olsalar olaya müdahale etme yetkileri var hatta mecburlar.asayiş yada sivil polislerin trafikle alakalı suçlarda olaya karışanları alıkoyarak trafik memurlarını olay mahaline çağırır ve cezai işlemi uygulatır.

sizin olayda polisler yetki dışına çıkamamış
    abi teşekkürler olay bu yani sivil polisin bu yetkisi var ama bilmek istediğim sadece biz için geçerli değil tüm herkese bunu yapa bilirler fakat bunda bir sorun olmalı misal ben sürmüyordum motoru arkadaş sürüyordu fakat başında ben varım bana geçiriyorlar buda olabilir bende kask var motor ceketi var fakat cıkarmıştım motorla alakam yok nasıl yazar bunu nasıl itiraz ederki bu olayı yaşayan....

biz tamam dedik kabullendik itiraz bile etmedikkk yani fakat bukadarı da çok bencee fakat motorlara karşı antipati çok yol vermezler biz yoldayken yola cıkarlar polisler dik dik bakar ama yinede kimse inkar etmesin öyle yada böyle biz caddedeyiz burdaki bir kısım kişilere taş cıkaracak kadar da kabiliyetliyiz baba parasıda yok bizde bunuda belirteyim ben

Alıntı kartalizma1903 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konuyu Toplam 9 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)

heralde bu misafirlerin biriside sensin.verin o güzelim makinaları kullanmayı bilen birine alın bi 3.20 falan bakın işinize..
    çok komiksin biz hatalı kullanmadan değil sadece durduğumuz yerde bize kıllanan bir sivl polis tarafından yedik cezayı sen bak keyfine motoru almak okadar kolay değil çok istersen gidersin galeriuye alırsın süre biliyorsan binersin haha

Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu olay anladığım kadarı ile turizmin olduğu bir il/ilçede yaşanıyor şahsen alanyada bu tip sıkı uygulamalar yapılmıyor yapılmazda genelde fakat tahminim sizi önceden tanıyan polis arkadaşlar kendilerinden emin geldiklerine göre yediniz cezayı geçmiş olsun
    evet dediğin gibi bizden önce 2 tane motor kopuyor cadde de bize deng geliyor duyduğumuza göre ve işin götüsü siviller gidiyor yola cıkarken bir araba yuvarlakta göt atarak dönüyor tınlamıyor ne zorumuza gitti o manzara haha

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vallahi üzüldüm...motorcu arkadaşlarımızın canı yanmış oh olsun canıma değsin diyemem kusura bakmasın kimse...

geçmiş olsun...
    Yurtsan Atakan diyorum dengesiz pandacığım.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

senin acilen bi doktora ihtiyacın var.yazılarına bakarsak -18 aşşağılık kompleksi fazla olan birisin.yazdıkların zaten hep birbiriyle çelişiyor.sen bırak o motorları hayatında 100 cc bişey sürdün mü delikanlı gibi söyle önce.ben insan sarrafıyım be yazılarından nasıl biri olduğun belli uzatmaya değmez..allah 3 arkadaşınla sana daha iyilerini versin..

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı djenginkoc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi teşekkürler olay bu yani sivil polisin bu yetkisi var ama bilmek istediğim sadece biz için geçerli değil tüm herkese bunu yapa bilirler fakat bunda bir sorun olmalı misal ben sürmüyordum motoru arkadaş sürüyordu fakat başında ben varım bana geçiriyorlar buda olabilir bende kask var motor ceketi var fakat cıkarmıştım motorla alakam yok nasıl yazar bunu nasıl itiraz ederki bu olayı yaşayan....

biz tamam dedik kabullendik itiraz bile etmedikkk yani fakat bukadarı da çok bencee fakat motorlara karşı antipati çok yol vermezler biz yoldayken yola cıkarlar polisler dik dik bakar ama yinede kimse inkar etmesin öyle yada böyle biz caddedeyiz burdaki bir kısım kişilere taş cıkaracak kadar da kabiliyetliyiz baba parasıda yok bizde bunuda belirteyim ben

çok komiksin biz hatalı kullanmadan değil sadece durduğumuz yerde bize kıllanan bir sivl polis tarafından yedik cezayı sen bak keyfine motoru almak okadar kolay değil çok istersen gidersin galeriuye alırsın süre biliyorsan binersin haha

evet dediğin gibi bizden önce 2 tane motor kopuyor cadde de bize deng geliyor duyduğumuza göre ve işin götüsü siviller gidiyor yola cıkarken bir araba yuvarlakta göt atarak dönüyor tınlamıyor ne zorumuza gitti o manzara haha
    daha önce yukarıda bir arkadaşda söylemiş büyük ihtimalle polisler sizi tanıyor ve fazlasıyle göze batmışsınız.ve kabiliyetliyiz dediğine göre uzun zamandır motor kullanıyorsunuz 3 ay bilemedin 5 ay ehliyetsiz kullanırsın anladığım kadarıyla para sıkıntınızda yok sitedeki ehliyetsiz arkadaşların eminim %80 i maddiyattan ehliyet alamıyor,sizin bu probleminiz de yok
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman

Alıntı siyahlimuzin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle sizin kendinize bir ceza verip , bir daha motosiklete binmemeniz gerek
    yine doğru söyledin... ya bence bir adam bunları yaşayıp da yazmaz. ya gerçekten saf bu arkadaş ya da kafa bulyo bizle. bir de hak arıyor.
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

re

Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    daha önce yukarıda bir arkadaşda söylemiş büyük ihtimalle polisler sizi tanıyor ve fazlasıyle göze batmışsınız.ve kabiliyetliyiz dediğine göre uzun zamandır motor kullanıyorsunuz 3 ay bilemedin 5 ay ehliyetsiz kullanırsın anladığım kadarıyla para sıkıntınızda yok sitedeki ehliyetsiz arkadaşların eminim %80 i maddiyattan ehliyet alamıyor,sizin bu probleminiz de yok
    abi maddiyat değilde trafikle biraz iyiyiz ama şimdi anladık. olayı bir tek trafik bitirmiyormuş. en kısa zamanda alıcaz yazıldık askerlik vardı bitti sezoın başıydı işler yoğumdu zaman ayırmadık ama hata yaptık almadık. ilk iş ehliyet tabii.....

SeRHaTeKiNci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    Az bile yapmışlar
    Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
    Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)