Merhaba arkadaşlar yarın sabah kayışdaığının orda bulunan kayışdağı gümrüğünün oraya gitmem lazım yalovadan deniz otobüsü ilede gidebilirim ama eğer gidiş yolu çok basitse motorla gitmek istiyorum acaba kaybolurmuyum motorla gitsem?
Merhaba arkadaşlar yarın sabah kayışdaığının orda bulunan kayışdağı gümrüğünün oraya gitmem lazım yalovadan deniz otobüsü ilede gidebilirim ama eğer gidiş yolu çok basitse motorla gitmek istiyorum acaba kaybolurmuyum motorla gitsem?
Arkadaşım,
Yalovadan nereye geçeceksin önce o önemli. arabalı Vapur ile geçersen E-5 yolunu Bostancı köprüsüne kadar takip edeceksin (45 Km), bostancı köprüsünü geçmeden sağa içerenköy küçükbakkalköy yönüne devam edeceksin. Ana Yolu takip et, 3 Km sonra Gümrük tabelalarını görürsün. Tabelalar seni tam önüne çıkaracaktır.
Eğer Pendik Denizotobüsü ile geleceksen, sahil yolundan Bostancıya kadar geleceksin (20 Km.). Bostancı alt geçidinden tabelaları izleyip İçerenköy tarafına tırmanacaksın, yine Küçükbakkalköy tarafında tabelalar Gümrüğe yönlendirecek seni. yollar pek karışık değil, özellikle bostancı veya içerenköy de kime sorsan tarif edecektir. Ben zorlanacağını sanmıyorum
İyi yolculuklar
Poturdak
@denizcimuzaffer ilgine teşekkürler eğer gidiş topçulardan senin anlattığın gibi kolaysa motorla gitmeyi düşünüyorum aama karışık kaybolursun dersen deniz otobüsü ile gitmeyi planlıyorum
Kaybolacağını sanmıyorum arkadaş.
topçulardan gazla, Bostancı Köprüsünü kaçırma, geçsen bile hemen ileriden benzinciden girersin, olmadı PTT Hastanesinin oradan. Oradan sırasıyla, içerenköy, küçükbakkalköy, gümrük tabelalarını takip et. Motorla çok kolay olacağını düşünüyorum
Poturdak
@denizcimuzaffer teşekkürler yardımcı olduğun için dediğin gibi yapayım ozaman sabahtan erkenden çıkayım yola öyle güzel anlatmışsınki istesende kabolamazsın
içerenköyden yukarı rampadır, çıkar çıkmaz karşında BP benzinci var, onun sağından yukarı çıkıyoruz giriş kapısı yolun sol tarafında kalıyor, bunu bulmak değilde bula-mamak çok zor olur bence
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)