Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

yardım edermisiniz?? naked ve race arasında karar veremiyorum

REKLAM ALANI

arkadaşlar selam az önce üye oldum. bugünlerde çok kararsızım. 600 rr mı? yoksa gsr 600 mü? performans görünüm ve bir çok artı özelliği açısından 600rr tartışılmaz elbette. fakat race makinaların verdiği yorgunluğu bilirsiniz naked makinelerinde konforu sadece sürücü açısından deil hyosung gt650 R a biniyorum şu an... arkada bizim hatun berbat durumda motordan nefret etti. sürekli arkada dua okuyorum indiğimizde ayaklarım yere bastı diye şükür ediyorum diye çemkiriyor.. 600 rr alırsam biliyorum yine aynı olacak gsr 600 alırsam hani belki bir parça daha rahat olacak.. tabi bi noktada fiyatlarıda önemli. özellikle test sürüşü yapan ve bu 2 motora binmiş ustalardan yardım rica ediyorum.. ne önerirler.. 15.000 ytl civarı gsr 600 fiyatı. 20.000 ytl civarı 600 rr.. 5000 ytl fark ve hatun çemkirmesine 600 rr değer mi? gsr 600 alsam pişman olurmuyum?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ErTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vaRRdı
    Bunun kararını sen ver bence... İleride pişman olmamak için...
    ... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
    ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
    ''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    16.5000ytl, sıfır DL650 V-STROM! Niye;Hatununu bu kadar düşünen adam enduroya geçer kardeşim.Ne naked! Nede SS! Artçıyı düşünmez.Varsa yoksa pilot.BU ararda:Ben SS makineleri pek tutmadığımdanda bunları yazdım.Son karar yine senin.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dostum ss almada ne alırsan al,madem evlisin ss olmaaaaaazz

haklısın arkadaşım... ama sıra 4 ün sesi bi başka.. 2 yada tek silindir makine istemiyorum. hasta oldugum halde er6 almadım 2 silindir diye.. tek korkum şu. aslında gsr 600 almak istiyorum fakat aldığımda neden 600 rr almadım diye pişman olmak... 2 si arasında bunu al pişman olmazsın gibi bişeyler bekliyorum aslında ama buda tahmin ediyorum ki 600 rr olacak.. ne istediğini bilmeyen veletler gibi hissettim kendimi...

sanırım daha netleşiyorum... gsr 600 biraz daha ehlileştirilmiş bi makina...

Motosikleti
    vaRRdı
    Alıntı demirr35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haklısın arkadaşım... ama sıra 4 ün sesi bi başka.. 2 yada tek silindir makine istemiyorum. hasta oldugum halde er6 almadım 2 silindir diye.. tek korkum şu. aslında gsr 600 almak istiyorum fakat aldığımda neden 600 rr almadım diye pişman olmak... 2 si arasında bunu al pişman olmazsın gibi bişeyler bekliyorum aslında ama buda tahmin ediyorum ki 600 rr olacak.. ne istediğini bilmeyen veletler gibi hissettim kendimi...

sanırım daha netleşiyorum... gsr 600 biraz daha ehlileştirilmiş bi makina...
    Biz ne dersek diyelim sen kendi gönlündeki alacaksın biz burda çeşitli motorlar yazıcaz sen gönlündeki motor ile ilgili olanları hafızana taşıyacaksın...

hangisini alırsan al kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum...

tşk ederimm.. sanırım 20 hp grenaj farkı için değmez 5000 ytl.. konfor performans gsr 600.. bakalım alır almaz yazacam.. tşk ederim tekrar bütün motorsiklet tutkunlarına kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim bende....

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlısı olsun kardeşim.Ben Yengemizi düşünüp tavsiyede bulunmuştum ama motorcunun kararı karardır! HAyırlısı olsun.Aldığında haberdar edersen hayırlı olsun dileriz.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

İyisimi sen 600RR al, canın naked çekince grenajları söker gezersin.

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    arkadaşım bende aynı dertten muzdaribim...sürekli artçıyla bindiğim ve sürüş rahatsızlığı için şimdiye kadar race düşünmedim bile...ben senin yerinde olsam GSR600'ü de bir kalemde elerdim...Naked motorlarda 140'dan sonra motorun üstünde durmakta zorlanırsın çünkü... senin yapıcağın en akıl karı iş 4 silindir istiyosun madem Honda CBF600 , Suzuki GSF650 Bandit yada Yamaha FZ6 Fazer üçlüsü olacaktır... GSR alıpta 150'nin üstünde gidemedikten sonra ne demek istediğimi anlarsın ve 98 beygiri süs diye altında taşırsın...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    Yeni bir GSR 600 kullanıcısı olarak motor ehlilleştirilmiş hali ile bile yeterince güçlü. (600 RR kullanmadım). Oturuş pozisyonu rahat artçıda rahat. Ön cam takılırsa rüzgarı çok sorun etmeden makul bir hızla uzun seyahatler yapılabilir. Ben memnunum hiçbir zaman da SS almadığım için pişman olmayacağım ne o öyle iki büklüm yolculuk (SSci abilerim kızmasın espirikti )

Syriana için: Abi haklısın bi süratten sonra rüzgar baya zorluyor. Geçenlerde 165 ile gittim normalden biraz daha fazla zorlandım ama onun üstünede çıksam herhalde baya zorlanırdım. Cam ile bunu bi nebze azaltabiliriz. Ben bile bile naked seçtim en azından kendimi frenliyorum bu sayede çok hız tehlikeyide beraberinde getiriyor. Ama söylemeden edemicem Fazer'ın görüntüsüde hoş be
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

Motosikleti
    Aprilia Rs 50 & Yamaha rx 115 & Yamaha mbk ms-1
    Arkadaşım 600 rr değilde 600 f al

Incredible - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Üzgünüm ama yok!
    Alıntı Syriana adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım bende aynı dertten muzdaribim...sürekli artçıyla bindiğim ve sürüş rahatsızlığı için şimdiye kadar race düşünmedim bile...ben senin yerinde olsam GSR600'ü de bir kalemde elerdim...Naked motorlarda 140'dan sonra motorun üstünde durmakta zorlanırsın çünkü... senin yapıcağın en akıl karı iş 4 silindir istiyosun madem Honda CBF600 , Suzuki GSF650 Bandit yada Yamaha FZ6 Fazer üçlüsü olacaktır... GSR alıpta 150'nin üstünde gidemedikten sonra ne demek istediğimi anlarsın ve 98 beygiri süs diye altında taşırsın...
    Dostum çok doğru söylemişsin. Benimde önerim Honda CBF600 olucaktı. Madem ki arkadaşımız race ile enduro arasında kalmış, arkadaşım bence CBF600' ü düşün.
    Çünkü görüntüsü hem race stilini andırıyor. Ayrıca da enduro. Ama nihayetinde karar senindir. Saygılar...
    [b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
    [COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]

Motosikleti
    Afganistan da scooter takılıyor...
    Benzer ikileme bende düştüm kararımı cbf600s den yana kullandım. ABs fren, görünüş ve sürüş keyfi tercihimi honda dan yana kullandırdı. Bu motor için enduro demek yanlış olur street desek... Şehiriçi ve şehirler arası yolda beni hiç üzmüyor. Artçı rahatlığı kişisel olur bence kişiden kişiye fark edebilir.Eksozu kuyrukdan çıkan modellerde bir süre sonra artçı koltuğunun ısındığını söyleyen arkadaşlar var bunuda göz önüne al. Bence sen arkadaşlarında tavsiye ettiği motorlara bin ve dene başkasının beğendiği sana berbat gelebilir. Kazasız sürüşler...
    Hız tutku olmamalı...

cbf 600 ü bende düşündüm ama karbüratörlü oluşu beni yakıt konusunda düşündürdü.600rr ve gsr enjeksiyonlu oldugundan daha az yakar diye düşündüm. ya kusura bakmayın belkide öle deildir ateşleme ve yakıt sistemleri hakkında çok fazla bilgim yok ama enjeksiyonlu makinenin daha az yakacağını tahmin ediyorum. yakıt bakımından cbf 600 nasıl olur? yakıt neden önemli benim için çünkü 3 ayda 12000 km yaptım gt650 r ile..hergün işe gidip gelecem toplam 40 km. üstüne haftasonları çeşme foça bi orası bi burası..

Motosikleti
    Afganistan da scooter takılıyor...
    Yakıt konusunda geçen haftalarda Abant gezisinde ki harcamamı hesabladım. 6000 km bakımdan hemen sonraki harcama km.de yüksek devirlerde 165 ykrş, düşük devirlerde 144 ykrş şeklinde. Topiclerde ararsan bununla ilgili hesaplamalar mevcut. www.cbfturkiye.org'ada bir bak istersen...Yakıt konusunda cbf cömert davranıyor ama enj. lularıda araba gibi düşünme devirli kullandın mı yaktıkları az değil...
    Hız tutku olmamalı...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Faydası olurmu bilmiyorum(sonuçta farklı cc'ler) ama kendi motosikletimden yakıt tüketimi hakkında bilgi vereyim;

CBR1000RR Ankara-İst arası yaklaşık 450km 60YTL yaktı.
    Yani km'de 14kuruş civarı yakıyor.

Şehir içi 40YTL yakıt 135KM'de bitiyor.
    Yani km'de 30kuruş civarı yakıyor.

marefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1299 Panigale
    uzun yolda racingle zorlanabilirsin naked her sekilde rahat ama bence racing al yamaha r6 mesela

Motosikleti
    Honda CBR 600f Hemde Gümüş...
    Ben 45 dakika yeni Yamaha R6 nın arkasında gecirdim agrimadik yerim kalmadi.

Arkada oturan icin ne kadar zormus onu anladım.
    Halbuki daha once arkada ne yollar yapmıstım BMW lerle.

Benim kız arkadasımda mırın kırın ederdi, simdi ER6n aldım arkada mutlu mesut yolculuk yapıyo, seside cıkmıyo.

he 2 silindir istemiyorum demisin o zmn GSR iyi olur sana ama unutma er6 km de 110-160 bin ytl yakıyo =) Gsr ne yakıyo merak ediyorum...
    HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-

Artik No Kawasaki Yes Honda =)

Motosikleti
    vaRRdı
    Bende bir tavsiyede bulunup kafanı karıştırayım

Z 750 S

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)