Salih'i eskiden beri tanırım,sakin çocuktur dikkatsiz kullanacağına ihtimal vermem pek..
Ne var ki anlık bir dalgınlık bile nelere mal oluyor!!
Çok geçmiş olsun ,yenilerini yaşamaman dileğiyle...
Salih'i eskiden beri tanırım,sakin çocuktur dikkatsiz kullanacağına ihtimal vermem pek..
Ne var ki anlık bir dalgınlık bile nelere mal oluyor!!
Çok geçmiş olsun ,yenilerini yaşamaman dileğiyle...
Ducatista:)
dostum çok geçmiş olsun.Bence şartları çok zorlamamk lazım.bencede birmüddet binme.arabanı yine al arabyla gez.Sanıyorum istanbuldasın.orada arbada,motorda kullanmak zor zanaat.baktın olmuyo motora binmen lazım alırısn tekrardan ama üsütndeki piskolojiyi atana kadar bence binme.Motora gelince zaten perte çıkmış ben yerinde olsam parasını alırdım.kenara koyar üsütne birazdaha koyar ileride daha yüksek bi model alırıdm.tabi hayat senin hayatın, kararda senin kararın en dogrusunu sen bilirsin tekrar geçmiş olsun..
[B]SİGARA İÇENLER MUTLAKA SEYRETSİN!!![/B][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=MYXsl9kCLVw
[/YOUTUBE]
arkadaşı geçmiş olsun şükür sana bişey olmamış.motordan soğumamanı temenni ederim APV41 dediği gibi biraz ara vermen lazım.ailenede hak vermen lazım.inş tekrarı olmaz.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Çok geçmiş olsun,birazda şanssızlık seninki...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
geçmiş olsun bir motorcunun bile ayrılıyor olması beni bile hüzünlendirdi
Araban ile kazasız sürüşler diliyorum
[B][COLOR="Red"]Ben Seni Hiç sevmedim ki
Ben devir artığında motorun sesini sevdim
Ben hız artığında rüzgarın sesini sevdim[/COLOR][/B]
Geçmiş olsun, sana ve bir başkasına zarar gelmediğine şükret. Ne diyelim, cana gelen mala gelsin....
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
geçmiş olsun Salih.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Geçmiş olsun, Allah bir daha vermesin.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Çok geçmiş olsun. Sana birşey olmaması sevindirici. Umarım son kazan olur (motordada + arabadada )
Okan ACAR
abi çok geçmis olsun üzüldüm ya sana bisey olmamıs buna şükredelimm en büyük kaza bulsun bırak abi ya allahtan sana bisey olmamıs
çok çok geçmiş olsun. hani bazen insanın hayatı öle bi ters giderki herşey üst üste gelir dersin lanet olsun. Sanırım motor serüveninde böle şanssız anlar seni bulmuş. Aynısını bende yaşadım şuan 3-4 ay lığına motora binemicem ve kendimi buna alıştırmaya çalşıyorum. Sende bence bir süre dinlen biraz ortalık yatışşsın ailen sakinleşsin ondan sonra tekrar kaldığın yerden başlarsın. Tekrar geçmiş olsun
geçmiş olsun,sana bişey olmamamı sevindirici.
98 Beygir.....
cok gecmıs olsun oncelıkle...Kasko warmıs ıyıkı...
bı kac arkadas egıtım al tekrar kullan demıs yalnıs gormedıysem 20oooKm yol yaptım demısın o saatten sonra egıtım almanın bı anlamı yok bence arkadaslar bıraz okumadan konusmus gıbıme geldi..Kendını ıyı hıssetmedıgınde motora bınmemek lazım tekrar Gecmıs Olsun 1-2 hafta bu olayın etkısınde kalırsın gıbıme gelıo 1-2 hafta sonra dusunup ole karar ver bence...Tekrar Gecmıs olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)