Müthiş bi tanışma yazısı diyemem mannnnyak bi otobiyografi mi desem ne desem bilemedim.Ama sahne gözümde canlandı Jawa'nın sesini duyar gibi oldum bi anHoşgeldin öğretmenim tüm hayallerin gerçek olması dileğiyle
Müthiş bi tanışma yazısı diyemem mannnnyak bi otobiyografi mi desem ne desem bilemedim.Ama sahne gözümde canlandı Jawa'nın sesini duyar gibi oldum bi anHoşgeldin öğretmenim tüm hayallerin gerçek olması dileğiyle
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Ne bileyim? mesajların sayısına baktım,yine üşüşme olmuş ,Ben girmeyeyim dedim ama Hocamı karşılamak ilk olarak benim görevimmiş.Benimde sülale boyu öğretmen olan büyüklerimden sonra Ben başka bir iş seçtim ama Sizin gibi baştaçlarını hiç unutmadım.Sizler hem çılgın hemde görev delisi şahıslarsınız.Ne kadar borçlu olduğumuzu sonra anlıycazda geç olucak.Hoşgeldin ÖĞRETMENİM!
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
süper bi başlık, başından sonuna tebessümle okudum..
ilk başta hoşgeldin diyorum hülya abla aramıza
tanışma yazınızı okurken aklıma geldi gerçekten sevginizi çok güzel ifade etmişsiniz.. nice tutkunlar vardır ki burda duygularını sizin kadar açık ve net ifade edemezler ve nice sevdalılar vardır ki burda hayatlarında ne yaşamış olurlarsa olsunlar yine de bu 2 tekerin vermiş olduğu heyecanı mutluluğu zevki başka hiç bi yerde bulamıyor sizin gibi..
motosiklet tutkunları olarak her gittiğimiz yerde azınlıkta kalıyoruz kanımca..
bu yüzden birbirimize her daim sahip çıkalım, yardım edelim..
hoşgeldiniz
Anlamsızmı olacak bilmiyorum ama. dün İlkokul öğretmenim sevgi Akın Hanımın evine gittim. Çıkaramadım önce, sonra bir komşu gördüm yenilerden ( yeni diyorum, ben o mahalleden taşınalı 25 sene olmuş) Sordum, öğretmen Sevgi hanımın evi şurasımıydı diye. Bayan kibarca; evet orası, üst katta kızı oturuyor, alt katta kimse yok, dedi halbuki annemden bir önceki gün Öğretmenimin hayatta ve Pazarda olduğunu öğrenmiştim. Bu hayattan Yeni göçmüş olması olasılığına karşın gittim zillerin hepsini çaldım. Kimse çıkmadı, 1 saat o güzelim sokakta bekledim. top oynadığımız sahayı (40metrekare), bisikletle düştüğüm köşeyi, kedilerin ayaklarına ceviz kabuklarının yarılarını ağda ya da balmumu ile yapıştırıp kahkahalar attığımız soteyi gördüm. geçmişe gittimgeldim
sonuç olarak ilkokul öretmenimi veya akibetini öğrenemedim.
demekki geç kalmamak gerekiyor yaşamda hiç bir şeye.
anlamsız oldu ise özür dilerim. iyiki geldiniz, umarım motorunuz vardır da gezilerde buluşuruz olmadı buradaki her kardeşim sizi artçı almaya adaydır, hee tabi sizin gibi bir motor sevdalısını artçı olmaya ikna etmek çok zor ya
Poturdak
az kaldı yarın gidiyor bu başlık
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
bencede gidiciiii.......
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Hülya öğretmenim bir çıktın pir çıktın siteden. Bu sefer kesin kayboldun sanırım
Pro bak en iyi arkadaşını kaybettin
Bence de gitmeli
Bu arada konu dışına büyük bir iyi niyetle açtığım topik kilitlenmiş
Neyse siz moderatörlerin bir bildiği vardır
biraz geçte olsa hoşgeldiniz hülya hn. umarım bundan sonra hayatta erteleyecek birşey kalmamıştır.
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
Selamm Hocam Aramıza Hoşgeldin Çene bol bellli Anlattığın hatıralar cok guzel ve zevkli
Motor tutkusu böle bişey..... (Özgürlük,aklına gelen ilk işi yapmak)
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)