cdi söylemesi güzelde = karbüratör işte
cdi söylemesi güzelde = karbüratör işte
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
serhat yanlış anlama senin verdiğin bilgiyi yermek amacımız yoktu sadece böyle söyleniyo gerçektende ancak satıcı taktiği işte içini açıp baktığın zaman birebir karbüratörlü
ancak aldığım bikaç duyuma göre cdi dedikleri şeyi bütün motorlar için birebir japonyadan ithal ediliyormuş adıda ordan geliyor dikkat edilirse çin malları karbüratör arızası fazla çıkartmıyor
her çinlide değil.bende storm var 5 ay olmadı 6500 km dayandım.sadece fren möşürüm yandı.artık maşallah diyim ben o zaman zaten her tarafında nazar boncuğu var
sana katılıyorum.arada bizimkiler gibi sağlamlarda araya karışıyor galiba aman nazar deymesin
sonunda sattın motoru ha.ne diyelim hayırlı uğurlu olsun.en kısa zamanda yeni motorunla görmek istiyoruz seni
evet serhat yukardada belirtdiğim gibi her motorda olmuyor.bence servise ve kişisel kullanıma bağlı olabilir benim kişisel görüşüm.ama en kısa zamanda cbr ne kavuşman dileğiyle(ama önce ehliyet ve korumalar)
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
ozrace
Abicim evet dediginiz gibi her Çinli'de olmuyor..
Neyse ya.. Zaten motorumla son 2 günüm..
Şimdi motoru galeriye koyacagım..
Mart-Nisan'a Allah Kerim..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Ya Kardes Kanuni güzel Motorları var ama işte gel ki Servisleri Okadar İyi değil Ve herşey Motor alana Kadar Canım cicim Motor u alıp galeriden cıkarttıgın andan itibaren nehalin varsa gör İmajı var bişey oldugunda getırdıgın zaman da bu garantıye gırmez surası olmaz burası yapılmaz gibi laflar sölüyorlar
gel gelelim Kanuni Motor'a Çin Malıdır Olabılır ama Sankı bana biras Motor u bilerek kötü yapıorlarmış gibime gelıor neden kötu yapsınlar ki derseniz servisler de para kazanması ve yedek parcalardan da kazanmamız lazım gibi şeylerden dolayı olabılecegınden dolyı biras demicem baya bi kalitesiz motor üretıyorlar Özellikle de Kanuni Bu konuya el atmalı Bi gun msnde veya nasıl bişey olur bilmıyorum ama Bızım sorunlarımıza Cevap Vermeli Bende birzaman alacaktım Kanuni seyhan 150c Ama bunları duydukca Kanuni Motordan soğudum baya Konuyu açan Kardesıme tşk ediyorum ve Buyuk Geçmiş Olsun diyorum.
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
Evet ben de kanuni kullanıcıyım ve aynı sorun bende de var. motorun arka sinyalleri ve ön fren kolu kırıktı. motoru haziran sonunda aldık; sinyaller ağustos ortasında, fren kolu da bugün geldi. motoru alalı kaç gün oldu durum bu..
arka fren de sorun çıkardı birkaç sefer. hatta lastiğin içinde sibop kapağı falan unutmuşlar lastiğin şambreli patladı ve alalı daha 1-2 hafta old.için servise götürdük. servis tamir ücretini bana kesti.
anlayacağınız türkmalı diye yola çıkarak aldığımız motora harcadığımız (ve harcayacağımız) masrafları toplayarak kaliteli bir motor alabilirdik.
alacaksanız yamaha, honda, kawasaki gibi marka almanız gerekiyor sanırım. kalite başka..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
Arkadaslar Kanuni servisine Bİ Şikayet formuna benzer bişeyler doldurdum ve gönderdim daha cevab gelmedi ama gelince sizleride haberdar edicem servis sorununu ve neden bu kadar kolay parçalar değişiyor ve bize masraf acılıor garanti dışı deyıp fatura bıze kesılıor vb şeyleri dedim bakalım cevab gonderecekler mi_
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
yahu millet bu kanuni den yana ne kadar da dertliymiş.Benim 11000 km ye yaklaştı bişeyi yok(bi kez ekzoz koptu oda servisin hatası benim ihmalim)şuan bi arızası yokken satsammı ne yapsam ya
10PY253
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)