Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Bu Kanuni artık camını sıkmaya başladı haa!!..

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Direk lafa giriyorum...
    Başta Kanuni ve diğer Türk Malıyız diye geçinen firmalara atılan laflara çok kızardım.. Hatta "Ağzı olan konuşuyor.. Çin malları dandikmiş.. Sen iyi bakarsan motorun da sana iyi bakar." diyordum..

Yanılmışım arkadaşlar.. Hem de çok yanılmışım..
    İlk başta motorum daha 174 km'deyken Sinyal Müşürü (doğru yazdım mı bilmiyorum) arızalandı.. Garantiden yenisi motorum 678 km deyken geldi..(4,5 hafta)

Neyse.. Bir süre daha sorunsuz bindim.. Bu arada gevşeyen aynaları, frenleri,
    ve debriyaj telini saymıyorum..

Motorum 2600 küsür km'deyken egzozum patladı.. İçindeki kelepçeler boşalmış..
    Garantiden yenisi tam 3,5 haftada geldi..

Motorum 3657 km'de bugün..
    Perşembe günü aküm bitti.. Şarj ettim..
    Cuma günü öğlen namazından sonra aküyü şarjdan çıkarıp taktım..
    Bugün saat 17.30 sıralarında ise daha dün öğlen taktığım aküm yine boşaldı..

CANIMI SIKMAYA BAŞLADI BU MOTOR BENİM.. KARŞIMDA DA SERVİSİMDEN BAŞKA HİÇBİR MUHATTAP YOK!!!

Hepiniz motor almadan önce çok düşünün..
    Aileme motor almadan önce yırtındım.. Yapmayın, etmeyin.. Beni dinleyin dedim..
    Kymco alalım dedim..
    Yaşımız küçük ve sakalımız yok ya dinlemediler tabi...
    Vee işte sonuç.. Annem CBR alacağımız günü iple çekiyor..
    Ve de motoru satacağımız günü..

Hepinize saygılarımı sunuyorum..
    Kendinize iyi bakın..

tmm kardeste sen motoru almadan once bıraz bılgı sahıbı nıye olmadın scooterlerın calısma ve hareket konusunda scooterlarda debrıyaj yoktur o tıp motorlar mobılet kasnaklarınını teknolojıkhalıdır kayıs arkA taraftakı kasnaga baglı kayıs donmenın etkısıyle gerılır kasnagı balatalara yapıstırır hyr sende sorun yok senın servısın baktı bılmıyo ,serefsız ler uydurdu bıseyler scooter mı ote abi ufak tekerlek kac kere dusme tehlıkesı atlattım
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    JaNTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha D'elight
    Arkadaşlar Kanuni Türk malı ama Popcorn,Hussar ve diger bazı modelleri Çin malı CDI ın motorlarıdır.Onlardan ithal ettikleri motor parçalarını burda birleştirip satıyorlar olay bu
    Ayrıca Serhat sende yazılanlara bakılırsa dag taş gezmişsin scooterla,onlar cadde için yapıldı güzel kardeşim.Bizim krosslar bile dayanmıo bazen o yollara.Sen bunu satarsan mete abini dinlen bi Kymco al o da rahat etsin sende
    Born To Be wild,Live to Ride...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı JaNTi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Kanuni Türk malı ama Popcorn,Hussar ve diger bazı modelleri Çin malı CDI ın motorlarıdır.Onlardan ithal ettikleri motor parçalarını burda birleştirip satıyorlar olay bu
    Ayrıca Serhat sende yazılanlara bakılırsa dag taş gezmişsin scooterla,onlar cadde için yapıldı güzel kardeşim.Bizim krosslar bile dayanmıo bazen o yollara.Sen bunu satarsan mete abini dinlen bi Kymco al o da rahat etsin sende

paşam sen şu Zongiyi sat o zaman ben huzurlu giderim Eşşekler Cennetine...malum benim mekan ora...selamlar olsun Adanaya yiğidim...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Yamaha D'elight
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    paşam sen şu Zongiyi sat o zaman ben huzurlu giderim Eşşekler Cennetine...malum benim mekan ora...selamlar olsun Adanaya yiğidim...
    Hacı harbiden yardımcı olda satalım tekrar chopper alacam ben shadow felan,kross bizi bozdu
    Aleyküm selam,bu arada Adanaya bekliyoruz eşşekler cennetinin yigit erkedi

Motosikleti
    Hacı harbiden yardımcı olda satalım tekrar chopper alacam ben shadow felan,kross bizi bozdu
    Aleyküm selam,bu arada Adanaya bekliyoruz eşşekler cennetinin yigit erkedi
    ganga sen model beğen...bana yaz...kaç kmde olduğunu söyle...bakalım sana bişeyler...atla gel bana...yedirek içirek motorunuda alak...gönderek seni Adanaya...cebine parada koy ama...pamuk şekerle vermiyolar abi moturu...bütçe...beğendiğin model kaç km olsun en çok en az...parana göre mutlak bişiler buluruz...yol paranıda düş...benzin dönüş falan...yani biz elimizden geleni yaparık...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    Yamaha D'elight
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ganga sen model beğen...bana yaz...kaç kmde olduğunu söyle...bakalım sana bişeyler...atla gel bana...yedirek içirek motorunuda alak...gönderek seni Adanaya...cebine parada koy ama...pamuk şekerle vermiyolar abi moturu...bütçe...beğendiğin model kaç km olsun en çok en az...parana göre mutlak bişiler buluruz...yol paranıda düş...benzin dönüş falan...yani biz elimizden geleni yaparık...
    O konuda biraz deneyimliyim mete,geçen sene geldim istanbuldan bi dragstar aldım ama dönüşte kıyamadım bizimkiler geldi pikapla götürdük Adanaya
    Bir dahakine inşallah beraber seçer begeniriz,hele şu askerlik olayını halledim kısa donem olarak ondan sonra yaz başı paslaşırız senle;çok saol şimdiden güzel kardeşim

Motosikleti
    HONDA CBR 600 RR -KANUNİ BOBCAT
    arkadaşlar cpi taiwan markasıdır

Motosikleti
    O konuda biraz deneyimliyim mete,geçen sene geldim istanbuldan bi dragstar aldım ama dönüşte kıyamadım bizimkiler geldi pikapla götürdük Adanaya
    Bir dahakine inşallah beraber seçer begeniriz,hele şu askerlik olayını halledim kısa donem olarak ondan sonra yaz başı paslaşırız senle;çok saol şimdiden güzel kardeşim
    bu arada laf açılmışken sorayım KILIÇBALIĞI abi napıyor...ahbaplığın varmı...senden iyi olmasın çok severim...görüşemedik bayağıdır...selamlar olsun eğer okursa...

ok...ben beklerim...

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    Alıntı SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biliyorum senin HONDA'cılığını.. Merak etme bende HONDA'cıyım bundan sonra.
    adamımsın dostum 25,25,25
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    TEABANWAEY m1000r
    arkadaslar bune yaw
    honda dan 1 kısı bıle sıkayetcı olmaz mı 5.300 cıbır 125 ıcın cok dıyodum buları gorunce valla ınsan zorda olsa ne yap honda al yada baska motora bınme dıyesı gelıyo
    MÖTÖRÜM MÖTÖRÜM MÖTÖRÜMÜ VAR GALİ YÜCE YARABBİM:queen:

benim rokko 2500 km de bu söylediklerin içinde sadece ikide bir far patlıyor demişsin ya sadece o var.nerdeyse bütün farlar patladı.onlarda zaten 3-4 ytl ye değiştirdim.

SeRHaTeKiNci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adamımsın dostum 25,25,25
    sağolasın...

Alıntı muko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar bune yaw
    honda dan 1 kısı bıle sıkayetcı olmaz mı 5.300 cıbır 125 ıcın cok dıyodum buları gorunce valla ınsan zorda olsa ne yap honda al yada baska motora bınme dıyesı gelıyo
    ne çok'u alnın teri gibi helal.. Şimdi Yamaha YZF-R125 geldi. Onun kaç para olacağını bi tahmin etsene..

Alıntı kartalizma1903 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim rokko 2500 km de bu söylediklerin içinde sadece ikide bir far patlıyor demişsin ya sadece o var.nerdeyse bütün farlar patladı.onlarda zaten 3-4 ytl ye değiştirdim.
    Patlar abicim de.. Öyle böyle degil benimkisi..

************* EDIT *************
    Ben bu kadar sorun yeter derken, bir de benzin borusu patladı..
    Nasıl bir iş bu ya??
    Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
    Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..

ya serhat o patlayan benzin borusundan depodaki benzini motosikletin üstüne dök ve yak. ruh saglıgın bozulcak yoksa canım kardeşim.
    [B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
    Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....

Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    Alıntı cartman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya serhat o patlayan benzin borusundan depodaki benzini motosikletin üstüne dök ve yak. ruh saglıgın bozulcak yoksa canım kardeşim.
    ya abi.. nerden bulursun bu laflarıı..
    neyse gerçekten ruh sağlığım bozulmaya başladı.. neyse yaa... bu motordan bi an önce kurtulmam lazım..

bu nedir yaa?
    Okullar da açılacak..

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    sen motoruna çok takmışın serhatçım,olcak bu arızalar arıza olmayan motor hiç yok buna inan en kalitelisi bile.sadece sabırlı ol motorada fazla yüklenme.burdura geldiğimde görmüştüm motorunu ozamanlar memnundun sanırım.hepsi düzelir merak etme,biz seni gergin görmeye alışık değiliz ona göre.ist selamlar kendine iyi bak.
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

Bicak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar Kanuni Türk malı ama Popcorn,Hussar ve diger bazı modelleri Çin malı CDI ın motorlarıdır.
    cdi bir teknoloji adı olmasın sakın...cgl 125 te de cdi yazıyor da...
    SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    Alıntı bur-k@ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben dediydim sana ikinci el yamaha nouvo yada honda innova al diye
    neyse bunlar bence hiç birşey daha 1.300 km desin benim motorum 10.000 km yi geçti zaten el marşı bozuk , km teli kopuk , benzin göstergesi iptal durumda kullanıyom ayağımı yerden kesiyor , istediğim yere götürüyor ve maşallah 1.5 yıldır bir sorun çıkarmadı başka onlarda çalışmayıversin nolcek ? motorculuğun olmazsa olmazı söküp takmayı bileceksin , yolda kaldın mı başının çaresine bakacaksın sigortası yandığı için motoru susan ve gidip araba tutup servise çektiren bilirim bence satma motorunu acemiliğini o motor üzerinde atlat derim ..
    kendimi alıntı yapıyorum buna ek olarak ufak arızalar için canını sıkma bunların hepsi tecrübe oluyor sana
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

Motosikleti
    250cc scooter
    evimin balkonunda eski yiying den çıkma silindir piston kırang vs parçalar var atmaya kıyamıyorum bazen kutudan çıkarıp sanki uzaydan gelmiş gibi vaay be nasıl yapmışlar diye inceliyorum eylenceli oluyo

Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    Okullar açıldığı için topice cok sık giremiyorum.. Özür dilerim..
    Patlayan benzin hortumumu patladıgı yerinden kestim ve bir şekilde onardım..
    Artık sorun yok..

Şimdi konjektör gelecek garantiden.. Onu bekliyorum.. Ama bizim okulların 1. dönemi bitesiye kadar gelir mi bilmiyorum..

Onun dışında pek bir sorun yok..

Kendinize iyi bakın.. Kazasız belasız sürüşler...

tt Adnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T GT250R
    Alıntı Bicak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cdi bir teknoloji adı olmasın sakın...cgl 125 te de cdi yazıyor da...
    comonreal direct injection
    silindir başına miktar düzenleyici ünite vasıtalı orantı kurularak yakıt ayarlamalı püskürtme sistemi.
    biraz karışık oldu ama türçemin zorluğundan işte.

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)