nilleti bu kadar uğraştır
ondan sonrada gülersin değilmi
nilleti bu kadar uğraştır
ondan sonrada gülersin değilmi
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
GSX-R 1100 aFFetmEz....
cbr 1100 hakkında ne dşünüyorsun?
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
ne desem yaLan oLur waLLa .. hiç üstüne binmedim! ..ama 600Lük CBR iLe güseL günLerim gecti.!
GSX-R 1100 aFFetmEz....
yahu binmen gerekmez
bildiklerin duydukların.
neyse sen anlatsana 1100 luk makınen nasıl
has sarıyormu
danger0 sana bı soru sormak ıstıorum yaw sen bılıosundur bu gt250 en son kac km hıza ulasıor bı bılgın varmı
offf offf. hortlatmaya bak. 2004 konusu
arama yapsan bulurdun.
http://www.motosiklet.net/forum/show...hlight=hyosung
http://www.motosiklet.net/forum/show...hlight=hyosung
Uçmamak için yere bastıran kanatcıklar hıza göre açı değiştirerek yere sabitleyecek.lastik kauçukları gelişecek.Motor üzerindeki insan motorun üzerinde granajlar vasıtası ile komple motora uygun aerodinamik bir şekil alacak.Yani kaporda biz olacaz.kıyafetlerde basınç olacak (astronotlar gibi).motora insan bindiğinde komple bir bütün olacak.Yollardaki çizgilere sensör yerleşecek ve motordaki sensörlerle bağlantılı olacak.Motor virajları,yokuşları,inişleri bilecek.kaskın içinde vizörde iç kısımda yolun haritası görünecek(ör:savaş pilotları)
Benzin yerine hiç bitmeyen veya 50.000 km yol yapabileceğimiz bir enerji (yakıt) gelişecek.(ör:Bazı motor yağları 100.000 km gidiyor bozulmadan.Yakılan yakıt geri dönüşüp birkaç kez daha yakılacak bu gazda olabilir.Ör:Nükleer enerji kursk gibi denizaltılar.) RÜYAMDA GÖRDÜM AMA DİKKATE ALINMALI.Hayal gücü olmazsa başaramayız.
hayla gücü bu olsa gerek.süper bir gelişim abi bunun hemen uygulayalım bence..
ahhaa :bide 50 000 km hiç bitmeyen benzin. vayy be rüyamda görsem inanmazdım burda gördümya daha ne diyim...
98 Beygir.....
en kıdemli hortlama bu olmuş galiba...2004
o zamana kadar motor falan kalmaz baloncukların içinde gideriz
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
kesin bunlara kabin takarlar
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
ya arkadaşlar 20 sene sonra petrol olmayacak birbirimize senin motor kaç watt felan diicez. Elektriğin dezavantajı var çok çabuk tükeniyor buna göre yeni teknolojilerle aynı benzer şeyler yaşanacak bu arada 1932 model triump lar saatte 250 km sürat yapabiliyordu 1930 bentley 3,2 llt si 200 km sürate sahipti ve 7000cc ye kadar da büyüdü motorları tarihlere bakarsanız gelişmelerin ekonomiklik , kolay kullanım , tüketim , rahatlık gibi alanlarda olduğunu göreceksiniz.
Belkide Bor la çalışan araçlar yapılacak, Amerika kulumuz kölemiz olucak, daha güvenli ve konforlu araçlar çıkacak, Erke'den sonra Merke çıkacak (Motorlu versiyonu)
benim gelecek ile ilgili firim şu:
her ne kadar karşı olsamda bence gelecekte motorlu araçları bilgisayarlar kontrol edecek .. yani motor sürme zevkinden mahrum olucaz(tabi sağ kalırsak) alternatif enerji kaynakları bulunacak yeni nesil motorlar üretilecek
Kask tak!
vay be ne geyik dönüyomuş zamanında ... hey gidi günler heyyy geyik kafe yok tabi o aralar ..milattan önce açılmış zaten başlık...
skull , dengerü falanda o aralar geyiklere katılıyomuş...
twister_33
valla ayarlasan böle bir soru sormak için bu başlığı bulamazsın ...
baya bi aramış olman lazım
gt 250 son hızı 160 km/h diyimde bari hortlatman işe yarasın ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)