Geçmiş olsun dostum. Birkaç haftada anca geçer
Geçmiş olsun dostum. Birkaç haftada anca geçer
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Her gördüğüm TA dan hatıra toplasaydım, şimdiye tozdan boğulmuştum.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Hayabusa motorlar güzel tabi amaa Honda nın goldwıng abs baktınız mı bilmiyorum
Şimdi reklam gibi olacak aamaa bu motorun üstüne tanımam diyorum
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
usda honda goldwing tamamen başlı başına ayrı yaa o dehşet bişey
avatarda en saadaki benm ilk konserim:bounce::P
ne diyim sonucta aynı siteye kayıtlıyız dimi.pesinden dahi kostuklaRIm yok degil .
Kavsaklarda duran motorların yanına kan ter içinde gidip abi bi ara gazı ver deyipte o sesi duymam yok mu bitiriyor abi beni.
su ana kadar bi ters durumla karsılasmadım sagolsunlar kırmıyorlar.
koşşşşşş
yapma be @aargh bu yorumu saymıyorum .d
[QUOTE=tubis;807614]Her gördüğüm TA dan hatıra toplasaydım, şimdiye tozdan boğulmuştum. [/QU
bu yorumdan sonra yapmayı dusunuyorum arık @tubis
hayabusa delikanlı adamı bozaaaar,wallaha iş değil,318 km/h ne demek yaaa
tozu saklanır,üzerine binilir ama sürülmez.al koy müzene izle
:pr::pr::pr:
Ozellikle "kisisel gorusum" dedim. Yani sadece beni baglar.nedenama adlı üyeden alıntı
Hizi, performansi konusunda birsey dedim mi? Tip olarak hosuma gitmiyor dedim ss'lerden nefret ederim demedim. Baska bir uye arkadasta birkac enduro modeli sayip, bunlara tipsiz desen hadi neyse gibisinden bir mesaj yazmis.
Bu kadar tepki alacagimi tahmin etmezdim.
Hayabusa tutkunlarina yine de saygi duyarim.
= = = Be Aprilia racer! = = =
valla çok güzel motosiklet ama Zengil olmadığın sürece ve tecrüben hayabusaya yetmeyecekse binmeyeceksin. Zira aldıktan sonra birde onun benzini var. Petrol şirketi kurmak lazım
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
hayabusa alana mezar yeri veriyorlarmış duyduğuma göre bide ceset torbasıyla fazladan gazete binen kişinin parçalarını örtmek için.Benzinli azrail mübarek
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
yahu hayabusanın tek kişilik olması benim hiç hosuma gitmiyo
rahmetli dayım 50 yasında hayabusa üzerinde vefat etmisti. ben o zamanlar cocuktum tabi ölmeden bir kaç gün önce söylemiş arkadasları yahu araban var bu nasıl bir alet bırak sunuda arabaya bin demişler . rahmetlinin söylediği ise öledeksem bunun üzerinde ölüyüm demiş. öylede oldu bu sevda baska yani ...
@aargh problem benden kaynaklanıyor
yani demek istedigim yazdıgım mesaj sadece kendi içimde tepki olarak yazmamıştım tam anlatamadım ama .dedigim gibi problem bnden çünkü tam acık ve net olarak demek istedigimi anlatamadım.
Tepki olarak anlaşıldıgından dolayı kusura bakmayın.
saygınızdan dolayı teşekkürler .
İnşallah ilerde gereken durumlar soz konusu olur :D
herkesin gonlune gore en hayırlısı ne ise o olsun
artık olmasa da nabalım bu taktige devam
ne demiş atalarımız;HAYAT BUYSA HAYABUSA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)