Arkadaşlar
yamaha 2007 r1 32 milyar
honda cbr 1000r 25,400 milyar...
peki bu kadar fiyat farkının nedeni ne acaba ?
Arkadaşlar
yamaha 2007 r1 32 milyar
honda cbr 1000r 25,400 milyar...
peki bu kadar fiyat farkının nedeni ne acaba ?
çok zor bi soru ve karışabilecek bi konu
bence sen sitede bi arama yap ikisi hakkındada detaylı bilgiler bulabilirsin
GKN MOTORS
Yazın tüm 2007 1000RR'lar 23500'dü, şuan siyah ve repsol 25400, diğer renkler 22500.
Bence fiyat farkının sebebi şu; Honda kendisi firma olarak Türkiye'de, Yamaha distribütör aracalığı ile Türkiye'de, aradaki farkın en büyük sebebi bu, yoksa yurtdışı fiyatları neredeyse aynı.
Hemen karıştırayım ortalığı, Honda'nın yedek parça fiyatları pahalı ama
Round 1: FIGHT !
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Normal bir kullanıcı için neredeyse hiçbir fark yok...
Fakat çok basitçe şöyle düşünebiliriz...
1000RR ucuz fakat parçaları pahalı;
R1 pahalı fakat parçaları ucuz...
Hangisi işine geliyor ve hangisinin görünümünü beğeniyorsan...
Şimdi hangisi kaç basıyo , hangisi kaç beygir fazla diye karşılaştırma yapacaktır yarışçı arkadaşlar , hani piste çıkacaklar ya... Bana göre bunların hiçbir önemi yok , ha önemli olan nedir? Mesela Hesd önemli olabilir... Fakat bunu tartışmak gerekir.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
bence tamamen pazarlama stratejisi honda içinde yama içinde ülkemize giriş şartlarıda nemli tabi AYE iyi bi yorum yapmiş zaten güç olarak birbirine cok yakın motorlar gerısı kişisel tercih.....
ama ben hondanın zırt pırt fiyatlarla oynamasından nefret edıyorum
MÖTÖRÜM MÖTÖRÜM MÖTÖRÜMÜ VAR GALİ YÜCE YARABBİM:queen:
Aslında bu olayında sebebi şu, istihbaratlarım doğrultusunda söylüyorum, yanılıyor olabilirim;
Hondanın en büyük bayisi EFE Honda, zaten en yüksek satış rakamlarıda onlara ait(Otomobil ve Motosiklet), Hondadan uygun fiyat alarak toplu alım yapıyorlar, Efe'nin elindeki motor kadar Honda stoklarında olduğunu zannetmiyorum, o derece yani.
Doğal olarakta piyasa fiyatını EFE Honda belirliyor.
İlk elde, yani sıfır alırken bu durum lehe veya alehe dönebiliyor ancak ikinci el fiyatlandırması açısından tam bir kabus.
Renge göre fiyat farkının olmasıda bunun en büyük ispatı gibi.
Yamaha için bu neredeyse cuk oturmuş halde, sıfırıda kazık ikinci elide kazık.
ya aslında renge göre fiyat farkı cok saçma olmaması lasım ama bunu için tüketicinin tepki göstermesi lasım neyse konu kaymasın ama ikisinede degmes o para napcas 1000lik motoru okadar güçlüsünü ben 600lük üstünü almam zaten 300 gösterge olsada ben görmem benım yapcam max hız 200 olur gerisi zaten cok tehlikeli ama zevk meselesi yinede sadece benım düşüncem bu
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:
yamaha da turbo olması lazım
arkadaşlar olay o kadar açıkki.bnm 125 lik 2000 model motorumun ön çamurlugu 160 lirahonda. yamaha yzf r6nın kafa grenajı 180 dolar. görüyorsunuz olayı. 125 ve 600 cc kıyaslanırmı parçalar daha deişik mesela hondanın. kafa grenajı rr ın 1485 euromu ne zuhahahah motorun çeyrek parası.r6 nın 180 dolar.biri verirken öpüyo birisi verdikten sonra.en ufak düşmede bi grenajdan adamlar o parayı çıkartıyolar.Honda Kazık Onda
Yamaha daha kaliteli daha güçlü daha güzel daha sağlam daha hızlı daha ateşli daha agresif daha sportif daha pahallı daha cekici daha yakışıklı daha karizmatik daha oyle ışte Yamaha 1 numara
ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє
Ucuz olan dandiktir almayın.Pahalısını tercih edin.Pahalıysa vardır bir hikmeti.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
Bu fark bence tamamıyle yedek parça ve işcilik ücretleri ile ilgili...
CBR 125'in bir sinyali 149 ytl. iken R6 nın sinyali 57 ytl... Fark burada işte...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
aslında bi şey dicem gülceksiniz belkide hatta forumda daha önce bahsi geçmiştide
eğer renk farklılıklarında fiyat farkı olucak ise neden repsol pahalı. aslında repsol ün movistar ın ucuz olması gerekir. diğer düz renklere göre.
honda zaten bunların marklarını babalarının hayrına giydiymiyor motora. e ben gezrekende paso repsol ün movistar ın reklamını yapmış oluyorum. 500 ytl 1000 ytl ya da daha fazla ucuz olsa bu renkler daha mantıklı olur.
honda dan başka da böyle motorun üstüne reklam alan yok ya da ben bilmiyorum.
konu ile alakasız bir mesaj yazdım ama sonunda da şunu söyliyim yedek parça fiyatları bana göre pahalı honda nın. fakat yamaha nın yedek parça fiyatlarının ne kadar olduğunu bilmiyorum
Bu renk olayı ; satış oranlarıyla ilgili bir fiyat politikası...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)