Movistar pahalı değil aksine piyasadan çok daha ucuz... Bunun nedeni ise fazla tercih edilmemesi. (nedense...)
Cbr125'de ise repsollar ucuza gider...
Movistar pahalı değil aksine piyasadan çok daha ucuz... Bunun nedeni ise fazla tercih edilmemesi. (nedense...)
Cbr125'de ise repsollar ucuza gider...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Sadece arz-talep-stok dengesi olayı, fiyatlar Görkemin dediği gibi şekilleniyor.
yani sadece yedek parça ve distribütörlük diyosunuz
6 milyarlık bariz fark :S
tam kafamda netleşmedi ama yinede teşekkürler
2007 r1i bswr 2001 r1 çok daha güzel:Dwe daha ucuz
yamaha R1 dendimi akan sular durur bence
bildiğim kadarıyla avrupada fiyatları hemen hemen aynıymış ama ülkemiz malum işte distribitör kazığı
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
bizim oraya pazarları motorcular geliyor honda yamaha kawasaki ne ararsan var ama en çok ilgiyi r1 çekiyorbaktırıyor yani anladın sen onu:
R1 / R1
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
bence en iyisi movistar:r1'le 1000rr yalan
yamaha yzf R1 189 hp
Honda cbr 1000rr 172 hp
Benim Gözümün önünde Yamaha Hondayi Geçti.işiklarda Durdu Sanirim Iki Arkadaşdi Bi Kalkiş Yaptilar Yamaha 1 Motor Fark Atti Hondaya
bir motor fark atsın diye 6 milyar fark ödenirmi yaaaaa
Bence kesinlikle distribütör ile ilgi şöyle yanii r1 40 milyarda olsa satılır çünkü ss tarzı motorları zengin adamlar hava atmak için alıyolarr ve almışkende en iyisini alıyor pardon en pahalısınııı yamahada bu paraya o motoru türkiyede satıyooo honda 5 tane satarken yamaha bi tane satıyooo ama motor ender olduğu için gözde oluyoo benim fikrim buuu
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
arkadaşım o üstünde ki sürücüden kaynaklanıyodur. bu arada bazı arkadaşlar honda 172 ps , yamaha 189 ps gibi şeyler yazmışlar evet yamaha kağıt üstünde üstün görünebilir ama tekerleğe aktarılan güç ikisinde neredeyse aynı diye biliyorum. zira motor dergilerinde iki motorun karşılarştırmasına bakarsanız cbr nin turları her zaman daha iyidir...
ben bişi anlamadım. ucuzunu alırım ben kardeşim. neticede motoru rengi götürmüyor. işçilik ve yedek parça olayına bakarım ben.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)