Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Vergiler değişecek mi?

REKLAM ALANI
    songokhu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yakıttaki vergi insin ben 3 kat vergi vermeye razıyım
    ÇÖKMEDİKÇE ÜSTÜMÜZE MAVİ GÖK GÖÇMEDİKÇE BASTIĞIMIZ TOPRAK TÜRK OĞLU TÜRK'ÜZ BİZ ATATÜRK'ÇÜYÜZ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    daha yok malesef
    bence inmesin tamam inse bizim için ii olur ama etrafta o kadar cok motor gezmesi o kadar güsel bişi olmas yani ayağımı yerden kessin die motor alınmas yani benim düşüncem bu böle kalsın etrafta fasla motor olmasın
    hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:

burock1985 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    walla ben calanlardan cırpanlardan alamadıgı parayı kalkıp otv ile halktan toplama girisimine giren yasaları cıkaran vekillerin taaaaaaaa .......... kim vergi kacırıyor a bakmıyorlar. milleti soyuyarlar yazık yazık. tayyipte kalmıs cari acıgımız var napalım dogalgaza benzine tabiki zam yapacaz desin bu halkta bu adamı secmeye devam etsin bıravoo bizlere bıravoo... cnm türkiyem..!!!

Alıntı songokhu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yakıttaki vergi insin ben 3 kat vergi vermeye razıyım
    iste hep boyle dusundugumuz icin bi halt yiyemiyoruz songokhu birader. hem yıllık vergiler azalacak hemde benzin ucuzlayacak. 3 kat vergi vermeye razı neden oluyorsun? direneceksin herzaman seslenceksin protesto ediceksin. grev yapacaksın. 1 gün boyunca turkiyedeki insanlar anlasıp 1 gun yaa kimse tasıt kullanmasa 1 protesto edilse nolur biliyormusun sizin bu vergileriniz bak nasıl dusuyor ama bu bilincte toplum yokki.. o yuzden haklısın suan 3 kat vergi olsa benzin cok ucuz olsa iyi olurdu ama buna razı olmak coookkk yanlısss......

bizim insanımızın go tttuu rahata alısmıs. protestoymus grevmis. kıcını kaldırmazz. bu vergilerde asla dusmezz.... hiç bosuna heves meves edipte kendinizi kandırmayın.... egemenlik kayıtsız sartsız milletindir .... neguzel solemis atamız ama ipleyen kim acaba ??

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler