Yamaha ybr 125 al kuryelerin en çok tercih ettiği az yakıyor hafif ve kullanımı çok kolay.
Yamaha ybr 125 al kuryelerin en çok tercih ettiği az yakıyor hafif ve kullanımı çok kolay.
ybr de çinde üretiliyor ama sana sorun çıkarmaz bnce ybr 125
şu an 4 ncü motoruma biniyorum ilk 3 ü çinin çeşitli eyaletlerinden gelmeydi . çok teknik sorun yaşamadım ama sadece sürüş özellikleri daha doğrusu sürüş yetersizlikleri bile beni çin malı motosiklet almamaya tövbe ettirdi sadece bunu söyleyebilirim.
bu arada keewayin macar patentli olması de görüşümü değiştirmiyor. bildik markalar haricinde almamak gerektiğini düşünüyorum.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Tabiiki Ybr......
25 Ybr...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
keeway ı düşüneceğine 2.el bi honda titan al, Ybr ye kafa tutarsın (tam süper olur)
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
eradnan, burada 2800km ilanda 1300km yazmışın, düzeltiyim edim
Arkadşaım speed 150 ile YBR kıyas kabul etmez. YBR çok daha sağlam ve kullanıcı dostu bir makinedir, eradnan alınmasın ama 6 ayda ancak 1300 ya da 2800km yapmış birisinin motoru hakkında yeterince bilgi sahibi olması zor. Motoru şöyle bir 40-50 bin km kullansaydı o zaman başka... Benim motorum 31bin km'de YBR, aldığımdan bu yana sarf malzemesi haricinde hiçbir masrafım olmadı. Bu bile ybr'nin kalitesi konusunda yeterli açıklamadır. eğer fiyat fazla geldiyse de ara sahibinden.com'dan bütçene uygun bir ybr illa ki bulursun.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...d-150-a-6.html
şunu da ayrıca okursun onuna kadar...
Ybr daha çok tutuluyor hem satarken hem kullanırken rahat edersin
tabiki en iyisi ybr olur
arkadaşım ben 2007 ybr 125 aldım ama aldıgımada çok memlunum öncelikle yol tutuşu mükembel,titreşim yok denecek kadar az sürat olarak 100 km civarı yapıo düz yolda,ben tafsiye ederim güzel makina
dostum sen bence burda yazılanlara hiiç aldanma neye kafan yatıyorsa onu al derim benden sana tavsiye sonradan pişman olma
ilanı verdiğim tarihte 1300 km de idi güncellemeye vakit bulamadım şuan 2800 civarında ve keyifle biniyorum kimin ne dediği umrumda değil antalyada havalar yavaş yavaş soğumaya başladı montumu giyiyorum kaskımı takıyorum trafikte milletin gözü üzerimde çok yakışıklı motor maşallah...eğer olurda istediğim fiyata alıcı çıkarsa satıp bi cbf 500 alıp garaja koymak zorunda kalıcam şubat gibi askere gitmeyi planlıyorum...
::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]
eradnan, 6 ayda 2800km yapmışın, 10 günde 1500km yapabileceğini düşünmemiştim, pardon.
ybr 125 almak daha mantıklı keeway elinde kalabilir.şunuda söylim keeway die bi marka işk defa duyuyom.hiç görmedim.daha önce hiç görmediğime göre de tutulmayan bi marka olmalı.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
merabalar arkadasım ben keeway 150 speed kullanıorum kalkısta ybr yı farkla ayırsada ybr ılerıde senı yakalıyo saglamlık bakımından dusunursen keeway macar malıdır sole solıyım benım kullanıpta ıkı ay sonra bıyerınden ses gelmeyen tek motor o konuda supen olmasın ama ybr de cok ıyı bı motor tıtresım yok gıbı bısey karar senın
matrix al pişman olmassıın merak etme
dostum bence hiç kıyaslama YAMAHA marka zaten o diğer markada ne öle sen boşver onu ben haftanın 5 günü sabah 9 dan akşam 19:00 kadar motorun üstündeyim ve ybr altımdaki. ayrıca istanbulda günde 250 300 km yol yapıyorum şimdi şunu şöle yaptım şunu böle yaptım yok onla kapıştım yok bunla kapıştım demicem ama YBR hakkını veriyo kardeş bunu bil yeter yiğidi öldür ama hakkını yeme... AMA para senin zevk senin kararda senin...
RUHUN BEDENİNDE, LASTİĞİNDE JANTININ ÜZERİNDE KALSIN......
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)