Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

bi yardım edin

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mondial 151 rs siyah
    beyler motoru deistirmek istiyodum we kafamda biraz bi şeyler oturmaya basladı ama size bir kaç bişey daha sormak istiyorum;
    aklımdaki modeller cbr 125,cbf 250,cbf 150 simdi asıl sorular:D
    bu aletlerin max hızlarını
    wede ne derece yola geleceklerini(yani kaç km sürekli gidebileceğimi,gezilere gelmek istiyorum da:D
    kafamı hep cbr çekiyo ama hangi aletle daha rahat yola çıkılır en çok bni düsündüren bu motorun beni yolda bırakmasını istemem
    simdiden tesekkürler:D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Merhaba arkadaş,
    sorduğun Motorlar birbirinden çok farklı sayılır. Özellikleri ve kullanım amaçları da öyle. CBF 250 sorduğun soruların ortalamasını aldığında ideal motordur diyebilirim. Maksimum sürati 140 Km, oartalama hızlarda 4 lt/100 Km yakıt tüketimi var. Bakımlarını aksatmadığında arızasız sorunsuz bir motor. Naked olarak her yola girebilecek, hemen hemen her soruna ortalamanın üzerinde cevap verebilecek bir motor. CBF 150 ise yine sorunsuz ve çok ekonomik bir motordur. 2,5 lt/100 km yakıt tüketimine kadar inebiliyor. Rahat, iri bir motor. Ancak elbette 250 lik bir motor ile karşılaştırılmamalı. 150 lik motoru ile uzun yollarda yetersizlik hissedebilirsin ama bu bastınmı Kars'a gitmez değil elbette. CBR ile ilgili çok ayrıntılı bir bilgim yok, ancak yeni teknoloji üretimi çok kalite bir motosiklet. sorduğun 3 motorda bakımlarını aksatmadığında yolda falan bırakacak motorlar değillerdir.
    istediğğin motora kavuşman dileği ile
    Poturdak

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
     Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
    Sebep:  Her modelin zaten kendine ait ayrı başlıkları var. Lütfen arama yapınız.
    Ayrıca başlığın konu hakkında bilgi içerir şekilde olmasına özen gösteriniz
     Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
     Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
     Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
     Şikayetleriniz için tıklayın
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)