Merhaba arkadaşlar,
Honda cbr 600 f var 2006 model.Hala garantisi devam ediyor.Fakat balatalar bitmiş durumdaBen servis dışında bir yerde değiştirmek istiyorum.Bu garantiyi bozarmı sizce
Merhaba arkadaşlar,
Honda cbr 600 f var 2006 model.Hala garantisi devam ediyor.Fakat balatalar bitmiş durumdaBen servis dışında bir yerde değiştirmek istiyorum.Bu garantiyi bozarmı sizce
Neden servis dışında bir yere değiştirmek istiyorsun?
Ayrıca garantiyi bozmaz...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Balataların bitmesi ve yenisi ile değiştirilmesi garantiye girmiyor
Hem garanti dışı kalacağını zannetmiyorum genelde orjinal parça dışında birşey takılırsa garntiden çıkıyor ama yinede bilgi edinmende fayda var Bu arada motosikletin hayırlı uğurlu olsun güzel seçim olmuş bence
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Ben motorumu arkadaşıma vermiştim ve kaza yaptı şimdi o tamirini yaptıracak tamiri dediğim grenajı boya olacak .Onun için bir yere bırakacağım ama yetkili servis deil .Hazır oraya bırakmışken balatalarıda değiştireyim diyorum.Uğraşmamak için sonuçta kötü bi yer deil ama sadece yetkili servis deil.
Sarf malzemeleri garantiye girmez. Yanlız doğru malzemenin kullanıldığından emin ol. Sonra balata derken diskten olma.Kaş yaparken göz çıkarmasınlar yani
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)