Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Hepinizi Tebrik Ediyorum...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Twister
    Arkadaşlar daha 1 saat olmadı eve giderken bir kazaya uğradım..
    En sağ şeritten saatte 40km/h hızla giderken önümdeki jip sağa sinyal bile vermeden pat diye dönünce ön frene yüklendim ve düştüm,kolumda 1-2 şey haricinde bir şeyim yok Allah'a şükür,motordada bi 500 ytl'ye yakın hasar var, adama zabıt tutturalım diyince ise "ben avukatım sen zararlı çıkarsın bir zabıt tuttursak,ben dönmüştüm" diye havalı bir cevap veriyor, böyle sürücülerin arasında motorcu ruhunu koruyup sağ salim kendimizi trafiğe teslim ediyoruz ve aşkımızdan vazgeçmiyoruz ya,gerçekten hepinizi tebrik ediyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    KARAKIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın inşallah
    PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR

dorlion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 Versys 650 SE
    ben olsam inadına ısrarcı olurdum. avukatmış, pehh... eşkıya dünyaya hükümdar olmuş desene...
    Sırf herkeste 4 teker var diye...

belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    geçmişşş olsunnn
    ucuz atlatmışsındaaa
    keşke zabıt tuttursaydınnn
    ne malıum adamın vaukt olduğu
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

Dostum böyle şeylerden korkma. Adam kendine güveniyo olabilir. Ama hakkını her zaman arayacaksın. Geçmiş olsun!

Motosikleti
    Honda Twister
    ya avukat olması beni bağlamas ki,ben onun dediğine uyus oldugum için yazdım.
    benimde teyzem Türkiye'de adı duyulmuş bi avukat,ordaki esnaf sağolsun,bir motorcu arkadaş sağolsun hemen koştular su falan getirdiler bişeyin varmı diye ilgilendiler sağolsun ama ordakiler de diyince adam sokağa girmiş arkadanda sen vurduğun için suçlu olursun diye..Lanet olsun işi uzatmıyım dedim ama gerçekten bugün motorsiklet aşkım çok azaldı..2 Senedir motor kullanıyorum,daha tehlikesiz bi motora mı geçsem acaba cruiser tipi mesela onlar daha korumalı diyolar suzuki vzr 1800 olabilir hmm:/

mucitcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 125 zn
    trafikte beni hiçe sayarak üzerime üzerime gelen arabaları durdurup sürücüsünü tokatlayıp tokatlayıp tekrar yoluma devam etmek istiyorum ama egom izin vermiyor
    Şarkını seç gel benimle beraber bağıralım::

Motosikleti
    Yamaha R1
    öncelikle sana büyük geçmiş olsun ama bana kalırsa tutturacaktın zaptı avukat olsa kaç yazar yokmuydu kaza anını görüpte duran başka vatandaşlar onların şahitliği yeterdi sana

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    geçmiş olsun abicim biz kendimize dikkat edelim yeter
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hadi buradaki adaletten benim hakkımı yerin ya asıl adalet zamanı ne yapacaksın ?
    Allah bunu yanına bırakır mı diyemedinmi ?
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı CERRAHI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hadi buradaki adaletten benim hakkımı yerin ya asıl adalet zamanı ne yapacaksın ?
    Allah bunu yanına bırakır mı diyemedinmi ?
    ahiret korkusu olan adam avukat olur mu ? bu arada polemik olmasın ben de 4 yıl avukatlık yaptım... baktım öteki taraf tehlikeye giriyo bıraktım
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    geçmiş olsun
    avukatmış peh!

eğer suçlu ise peşini bırakmamak lazım ya neyse

acısı çıkar bir türlü ondanda

misal onun çocuğunada bisiklet sürerken kendinden daha kodaman,güçlü biri çarpınca "uğraşma sen suçlu çıkarsın " diyebilir!
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

Toqi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa - Resimdeki Srad 600 unutamadığım aşkım
    Trafikte en cok kaza sebebi takip mesafesi derler.Neyse allahtan büyük bi hasar yok sende ama bana öyle cevap verseydi herhalde yakasına yapışırdım o adamın hiç tahammülüm yok böyle tiplere.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    geçmiş olsun üzüldüm ....orda olsaydım elimden bişeyler gelebilirdi...senin yaşadığın küçük bir şok belki o an karar verme mekanizmanı etkiledi...

Alıntı asm adlı üyeden alıntı Mesajı göster

misal onun çocuğunada bisiklet sürerken kendinden daha kodaman,güçlü biri çarpınca "uğraşma sen suçlu çıkarsın " diyebilir!

akılıma Samanyolunun SIRLAR KAPISI programı geldi...olurmu olur...Allahın adaletinde kaçılmaz...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

abal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    geçmiş olsun.. ya boşver sağlık olsun.. önemli olan sağlığın gerisi hikaye...ondanda bu dünyada çıkmassa bile öbür dünyada mutlaka tektek hesaplar sorulacaktır...
    KIRMIZI BOĞA..

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    geçmiş olsun arkadaşım...bu trafikte motosiklet kullanıcısı olmak gerçekten zor zanaat...işimiz çok zor ama gülü sevdiğimiz için dikenine katlanıyoruz haliyle...

bu arada bir anda ön freni kitlemek yerine iki frenide dengeli sıkıp sola kırsaydın yada adamın girdiği yöne kırıp hafif fren yapsaydın kurtarabilirmiydin acaba...?
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Motosikleti
    Bisan Roadstar
    geçmiş olsun.birkaç gün önce bende kaza yaptım.polis çağırdım ama.park halindeki arabay çarptığım için suçlu ben oldum polisin gözünde.polis memuru anlaşmamızı teklif etti.araba sahibine 150 ytl bayıldım.hasarı kısmen 40 ytl ye yaptırdım.ama daha onarılacak iki parça var.onların parasını verecem daha.
    dikkat etmek lazım.hatalı ister biz olalım ister karşı taraf.
    unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:

teknikhoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT
    Geçmiş olsun dostum.

Türkiye'de avukat, savcı, polis yada öğretmen farketmez, bu meslek sahibi insanlara kural çiğneme konusunda ne toplum nede yasalar hak tanımıştır. Ayrıca, avukat olan şahsın eğer plakasını hatırlıyorsan, bak MT gücü ona neler yapabilir görür. Hayır trafik müşaviri yanlış yere park etti diye verilen bir ceza makbuzunu hemde birkaç kez farklı illerden geleni ödemeye kalkarsa, (ki itiraz edemiyor. Savcı olsada) görür MT gücünü.

Motosikleti
    Honda - Rebel 250cc
    Geçmiş olsun neyseki ucuz atlatmışsın
    Herkes birgün MT'li olacaktır.

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster

akılıma Samanyolunun SIRLAR KAPISI programı geldi...olurmu olur...Allahın adaletinde kaçılmaz...
    kaçılmaz elbet,ama burada ama öbür tarafta...

annem hep der : "kişi ettiğini bulmadan ölmez" diye (ona göre hareket et babında nasihat ederken)
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)