Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Hepinizi Tebrik Ediyorum...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Twister
    teşekkür ederim hepinizin desteği için,bir dahaki sefere (ki inşallah bir dahaki seferim olmaz,Allah bütün motosiklet kullanıcılarını korusun) alıcam plakasını vericem foruma =)) Ben gidip motoru bi tamire göstereyim ne kadar hasarı var acaba..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    honda 04/vfr 800 olacak çok yakındaaaa...
    çok geçmiş olsun dostum allah beterindne saklasın.Ayrıca istanbulda motor kullanmak ayrı bir meziyet.Eger istanbulda olsaydım hala düşünüyo olurdum motor alıp almamayı açıkcası(gerçi hayatım boyunca okumadıgım kadar olüm ve kaza haberini yaklaşık 4 gün içinde tüketince Acaba büyük motor almasammı diye düşünmeyede başlamadım desem yalan olur :S )
    [B]SİGARA İÇENLER MUTLAKA SEYRETSİN!!![/B][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=MYXsl9kCLVw
    [/YOUTUBE]

E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadasım sakın kafana takma o cekıcek onun cezasını ya buda ya obur tarafta....bu topic amacını astı ama ha..... keske tuttursaydın abzıları yalan atıo bole durumlarda ...

Yanina yaklasip kaski cikarmadan okkali bir kafa gecirseydin hatira olarak ona.Cok gecmis olsun

Motosikleti
    Olacak İnşaalaah Hayallerimde ki MOTOR HONDA VTX 1300S
    Geçmiş Olsun KARDES
    Zaten bu motorcuları tınlamamaları benı fitil edıyor bıde suclu uste cıkmaaya calısıorr tam sopalık vallahaa ama işte nedicen böylelerinee
    Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
    ::tutkuy::

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Geçmiş olsun arkadaş
    Trafik kanunu ve işlemleri çok standarttır. adamın avukat olması bir şeyi değiştirmezdi. Keşke zabıt tutturaydın. Her neyse, cana gelmesin
    Poturdak

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    çok geçmiş olsun.keşke bi derneğimiz olsada arkamızda dursa ne güzel olur
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    "Avukat olmuşsun ama adam olamamışsın" diye yapıştırıverseydin keşke...Mahluka bak ya...
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

Motosikleti
    ah agility ah....
    Çok geçmiş olsun,canına zarar geleceğine motoruna zarar gelmiş sıkma canını....

oFLuAlper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650R
    vallahi ben senin yerinde olsam zabıt mabıt demezdim ama ben avukatım diyince cevabım farklı olurdu. böyle atarlı konuşmalarda pek kendimi tutamıyorumda

şaka maka bi yana vallahi allah korumuş. 2 zibidi yüzünden mototr aşkından vazgeçme. geçersende al bi hammer geç motorcuların önüne kim zarar vermeye kalkarsa ez geç

cruiser konusuda doğru düşünmüşsün. cruiser daha ustrublu ve daha agır orta seritten gidersin kolay kolay da bişey olmas.
    GT650R

Motosikleti
    Honda Twister
    hehe,bide adama,abi sinyali arabaya süs diye mi koymuşlar dedim, "mikropluk yapma" diyo :D

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    Alıntı Darth-Vader adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hehe,bide adama,abi sinyali arabaya süs diye mi koymuşlar dedim, "mikropluk yapma" diyo :D
    dostum iyi tutmuşsun kendini, öyle mikropluk yapılmaz böyle yapılır deyip artık elime ne geçerse okşadıktan sonra şimdi git avukat bey demek vardı ama neyse.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Nereden biliyorsun avukat olduğunu, sende ben de hakimim kararı ben veririm deseydin
    Neyse, geçmiş olsun...
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

gittardando - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha APX-5NA , Yamaha YFL-211S
    Geçmiş olsun arkadaşım... Bazen böyleleri denk geliyor, bazen de bana olduğu gibi anlayışlı, bilinçli insanlar denk geliyor. 8/8 kusurlu olduğun halde "trafiği çok tıkadık, benim hasarım da altı üsti birkaç çizik. trafik çağırmaya değmez" diyenler de var. Unutmayalım bunu... Bizde de onlarda da beş parmağın beşi bir değil yani...
    ...Sergerdan...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)