teşekkür ederim hepinizin desteği için,bir dahaki sefere (ki inşallah bir dahaki seferim olmaz,Allah bütün motosiklet kullanıcılarını korusun) alıcam plakasını vericem foruma =)) Ben gidip motoru bi tamire göstereyim ne kadar hasarı var acaba..
teşekkür ederim hepinizin desteği için,bir dahaki sefere (ki inşallah bir dahaki seferim olmaz,Allah bütün motosiklet kullanıcılarını korusun) alıcam plakasını vericem foruma =)) Ben gidip motoru bi tamire göstereyim ne kadar hasarı var acaba..
çok geçmiş olsun dostum allah beterindne saklasın.Ayrıca istanbulda motor kullanmak ayrı bir meziyet.Eger istanbulda olsaydım hala düşünüyo olurdum motor alıp almamayı açıkcası(gerçi hayatım boyunca okumadıgım kadar olüm ve kaza haberini yaklaşık 4 gün içinde tüketince Acaba büyük motor almasammı diye düşünmeyede başlamadım desem yalan olur :S )
[B]SİGARA İÇENLER MUTLAKA SEYRETSİN!!![/B][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=MYXsl9kCLVw
[/YOUTUBE]
arkadasım sakın kafana takma o cekıcek onun cezasını ya buda ya obur tarafta....bu topic amacını astı ama ha..... keske tuttursaydın abzıları yalan atıo bole durumlarda ...
Yanina yaklasip kaski cikarmadan okkali bir kafa gecirseydin hatira olarak ona.Cok gecmis olsun
Geçmiş Olsun KARDES
Zaten bu motorcuları tınlamamaları benı fitil edıyor bıde suclu uste cıkmaaya calısıorr tam sopalık vallahaa ama işte nedicen böylelerinee
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
Geçmiş olsun arkadaş
Trafik kanunu ve işlemleri çok standarttır. adamın avukat olması bir şeyi değiştirmezdi. Keşke zabıt tutturaydın. Her neyse, cana gelmesin
Poturdak
çok geçmiş olsun.keşke bi derneğimiz olsada arkamızda dursa ne güzel olur
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
"Avukat olmuşsun ama adam olamamışsın" diye yapıştırıverseydin keşke...Mahluka bak ya...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Çok geçmiş olsun,canına zarar geleceğine motoruna zarar gelmiş sıkma canını....
vallahi ben senin yerinde olsam zabıt mabıt demezdim ama ben avukatım diyince cevabım farklı olurdu. böyle atarlı konuşmalarda pek kendimi tutamıyorumda
şaka maka bi yana vallahi allah korumuş. 2 zibidi yüzünden mototr aşkından vazgeçme. geçersende al bi hammer geç motorcuların önüne kim zarar vermeye kalkarsa ez geç
cruiser konusuda doğru düşünmüşsün. cruiser daha ustrublu ve daha agır orta seritten gidersin kolay kolay da bişey olmas.
GT650R
hehe,bide adama,abi sinyali arabaya süs diye mi koymuşlar dedim, "mikropluk yapma" diyo :D
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Nereden biliyorsun avukat olduğunu, sende ben de hakimim kararı ben veririm deseydin
Neyse, geçmiş olsun...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Geçmiş olsun arkadaşım... Bazen böyleleri denk geliyor, bazen de bana olduğu gibi anlayışlı, bilinçli insanlar denk geliyor. 8/8 kusurlu olduğun halde "trafiği çok tıkadık, benim hasarım da altı üsti birkaç çizik. trafik çağırmaya değmez" diyenler de var. Unutmayalım bunu... Bizde de onlarda da beş parmağın beşi bir değil yani...
...Sergerdan...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)