motoran taylant malıyla yakında geliyor
Reklamlar
-
arkadaşlar eğer motor almadıysanız almaya kararlıysanız kasıma kadar acele etmeyin ,çünkü motoran yeni model taylant mallarıyla 3 yeni model getiriyor fakat çok gizliyorlar bayiler toplantısından önce kimseye açıklama yapmıyorlar sadece 250 cc scooter bilgisini aldım.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Reklamlar
-
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
arkadaşlar eğer motor almadıysanız almaya kararlıysanız kasıma kadar acele etmeyin ,çünkü motoran yeni model taylant mallarıyla 3 yeni model getiriyor fakat çok gizliyorlar bayiler toplantısından önce kimseye açıklama yapmıyorlar sadece 250 cc scooter bilgisini aldım.
peki abi fiyatlar hakkında bilgin varmı arkadaşlara yardımcı olmak açısından?
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
yok sadece bunlardan haberim var.sanırım yakında hepsi netleşir bende sizinle paylaşırım.
www.perkitan.com
-
tayland demir ve çeliği, plastiği çok sağlam ve ucuzdur, bunu honda innovada tecrübe ettim ben, tayland işçiliği ve malzemesini gözüm kapalı alırım
-
Evet Tayland'lılar gündeme bomba gibi düşecek gibi görünüyor.. Hadi hayırlısı bakalım..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
tayland mallarının sağlam olduğunu bende biliyorum inşallah şu çin istilasından kurtuluruzda memleket 3-5 sene sonra motor çöplüğü olmaz
-
yaa aslında tayland malı daha saglamdır ama ılk baslarda racıng uretceklerını sanmıyorum scooterla baslarlar ama fuara gıdıcem eger 125-150-250cc racing varsa fiatıda uygunsa dusunmem..alırım..YETKİLİLERE DUYURULUR
-
birde makineleri görseydik bence acele ettin ümmet amca bak ben gibi kaç kişi motoru bekliyor şimdi bağlandık kaldık tamda indirimden hayalbuysa alacaktık bir alana bir bedava veriyorlardı tüh yazık oldu şimdi acilen resimleri bekliyoruz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
selam, şimdi bu gelecek! olan motorlar hakkında gene atılıp tutulacak ve motoranın fiyatları şişecek. motorlar daha gelmeden şehir efsanesi üretmeyelim.
-
Panik yok, SYM'nin distribütörlüğünü aldılar.
-
evet bekleyin arkadaşlar kararı siz verin değer beklemeye
www.perkitan.com
-
Motoran nın 250cc Cıkacak özellıkle beklıyorumm İnşallah gösterişiyle durusuyla guzel bişeydir.
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
-
syht
raven71 adlı üyeden alıntı
selam, şimdi bu gelecek! olan motorlar hakkında gene atılıp tutulacak ve motoranın fiyatları şişecek. motorlar daha gelmeden şehir efsanesi üretmeyelim.
şehir efsanasi diye bişey hiç fuymadım.ama yaşayan efsaneyi duydum
www.perkitan.com
-
abi cnc tezgahlarını bilen çıkar aranızdan belki... cnc frezelerin çoğu tayland malıdır... ama hiç biri japon ve avrupayla kıyaslanamaz... ama gidipte çançin almaktansa yakın üzrete tayland malı tabiki birinci tercih olmalıdır.... diye düşünüyorum...
kusura bakmayın ben yanlış yazdım ... cnc tezgah üreticileri tayland değil tayvan firmalarıdır..
-
metalgod adlı üyeden alıntı
abi cnc tezgahlarını bilen çıkar aranızdan belki... cnc frezelerin çoğu tayland malıdır... ama hiç biri japon ve avrupayla kıyaslanamaz... ama gidipte çançin almaktansa yakın üzrete tayland malı tabiki birinci tercih olmalıdır.... diye düşünüyorum...
kusura bakmayın ben yanlış yazdım ... cnc tezgah üreticileri tayland değil tayvan firmalarıdır..
Taywan eskiden ingilterenin eyaletiydi.... Çine devredildi....Ama sanayisi hala avrupai havasında.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
eeee! nediyelim gec olsun güc olmasın
-
23 Aralık 2007, 00:56
-
23 Aralık 2007, 01:45
Bunlar zaten sym nin varolan GTS250 modeli..
Daha önce Motoran ın sym motorlarının distribütör lüğünü aldıgı acıklanmıştı..
Ama şunu düşünmek yanlış bence..
Çin kötüdür Tayvan iyidir..
Çünkü çinliler maliyete göre malzeme üretiyorlar.
Şuan alman markası Bosch bile birçok parçasını çinde yaptırıyor.
Örnek olarak elektronikte sony yide verebiliriz..
Ama tüketiciler kaliteden çok fiyatlarla ilgilendiği için çin in hep kalitesiz malları ile karşılaşıyoruz.
-
23 Aralık 2007, 02:07
death adlı üyeden alıntı
Bunlar zaten sym nin varolan GTS250 modeli..
Daha önce Motoran ın sym motorlarının distribütör lüğünü aldıgı acıklanmıştı..
Ama şunu düşünmek yanlış bence..
Çin kötüdür Tayvan iyidir..
Çünkü çinliler maliyete göre malzeme üretiyorlar.
Şuan alman markası Bosch bile birçok parçasını çinde yaptırıyor.
Örnek olarak elektronikte sony yide verebiliriz..
Ama tüketiciler kaliteden çok fiyatlarla ilgilendiği için çin in hep kalitesiz malları ile karşılaşıyoruz.
Evet dostum. Bence en güzel açıklamayı sen yapmışsın...
death adlı üyeden alıntı
Son söz budur...
-
arkadaşlar motoran alıcaksanız hiç endişe etmeyin gözünüz kapalı gidip alın bende motoran orca 150 cc scooter var hem atak hemde taş gibi hiç teklemeden gidio;)
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler