Pizza dağıtım ve pizza yapım elemanları aranıyor.
Reklamlar
-
Arkadaşlar Ümraniye'de açmakta olduğum Little Caesers Pizza'ya A2 ehliyetli dağıtım elemanları (full time veya parttime olabilir) ve pizza süslemede çalışacak mutfak elemanları arıyorum( tecrübe şart değil yetiştirilecektir). Çevrenizde bildiğiniz tanıdığınız kişileri yönlendirirseniz sevinirim. Çevrede potansiyel iyi olduğundan kazançta iyi olacaktır.
Koşullar :
Maaş+sigorta+prim+yemek+yol.
Emre 0.506.549 77 02
Reklamlar
-
hoca, beni memuriyetten al, gelirim yanına hemen seve seve
Sırf herkeste 4 teker var diye...
-
şimdiden hayırlı uğurlu olsun. o tarafa yolumuz düşünce pizza yemeye geliriz artık
-
Bekleriz arkadaşlar inşallah bayramdan sonra açacağız dükkanı.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
siyahlimuzin adlı üyeden alıntı
şimdiden hayırlı uğurlu olsun. o tarafa yolumuz düşünce pizza yemeye geliriz artık
kesınlıkle.....hem ben pızzaya bayılırım....
-
kastore adlı üyeden alıntı
Bekleriz arkadaşlar inşallah bayramdan sonra açacağız dükkanı.
teşekkür ederiz. kolay gelsin
by_moto adlı üyeden alıntı
kesınlıkle.....hem ben pızzaya bayılırım....
ben de ben de
ketçaplı ve mayonezli
-
hayırlı olsun dostum allah utandırmasın şimdiden bol kazançlar dilerim.
Bu arada ümraniyenin neresinde açıcaksınız?Kısmet olursa geliriz bende ümraniyede oturuyorum.
-
Yerimiz ümraniye çakmak'ta ikbal caddesinde, çakmak spor tesislerine çok yakın. teşekkürler herkese bide eleman bulabilsek.
-
-
upliim bi şu topiği arayan soran yok..
-
atakentte oturuyorum çakmaga cok yakınım motor dağıtımda parttime çalısım dicem ama ehliyet ararsınız şimdi =)
-
yaa eger 14 yas senın ıcın kabul goruluyorsa hıc durma baglan bana....scooter surmuslugum var actıva da surmustum ama kısa bır mesafe....maaş onemlı degıll....
ama ben ketcaplı mayonezlı sewmem karısık olacak....sıcak olucak cıtır olucak...off..!! klavye ıslandı...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)