6.sayfa
İşte Sabah Gazetesi'nin ilk sayfadaki haberi.....
Motosikletliler trafikte neler çekiyor diye soranı varmı bilmiyorum. Basında yanımızda olduğunu söyleyenler var kimileri yanımızda olmuştur belki... Ama bu başlık halka motosikleti basının ne şekilde tanıtmaya çalıştığını açıklayamaz sanırım... Bunu gören annemiz , babamız , kardeşimiz veya bizi tanıyan herhangi biri motosiklet hakkında ne düşünürdü?
Benim çevremdekilere bu zamana kadar anlatmaya çalıştığım ve anlattığım şeyler bir anda çelişkiler yumağına dönmeye başlar sanıyorum.
6. sayfada haberin devamı mevcut... Yanyana konmuş motosiklet kazaları ölü sayıları vs. Motosiklet trafikte bir ölüm aracı gibi gösterilmiş bence. Hergün olan onlarca araba kazasının eski popülerliğini yitirmesiyle yeni trend olan motosiklet kazası haberleri bu şekilde yansıtılırsa bizim yerleştirmeye çalıştığımız motosiklet kültürü pek bir işe yaramayacak sanırım...
Ben bu haberi gördüm ve çok üzüldüm. Belki biri çıkarda otomobil kazalarında ölen insanların sayısını yazar ve arabaları trafikte tehlike olarak gösterir. Acıyorumki insanlar bazı şeylerin farkında deil.. Bir pazar sabahı bu kadar güzel karartılabilirdi....
Tebrik ediyorum Sabah Gazetesi... Tebrik ediyorum...