Reklam+Kulüpler+zevk=42.789 üye
Reklamlar
-
Diğer bi konudada bu sorumu sizinle paylaştım fakat adamın biri küfür ettiği için topicim kapandı şimdi tekrar bu konuyu sizinle payalaşmak istiyorum
Sitemizde tam 42.789 üye bulunmaktadır ve bu sayı hersaniye artmaktadır
42.789 üye sadece 1ytl cik bağışlasak her yoksula herdurumu yetmeyene ve delirmenin eşiğinde olan insan lara bir motor olsak fena mı olur sadece 1 ytl ile bukadar kişi motora sahip ola bilecek eder 47.789
hadi bi kişi sadece 10 ytl cik verse eder 427.890 ytl zaten bu sitenin %85i motor sahibi sizcede akıllıca değilmi ağzına gelen herşeyi söyleyenler dense konular açım zaman geçiren bi siteyken bi kurum veya bir dernek olabiliriz sizce kötü bir fikir mi hiç kırmızı işık ta motor taklidi yapan adamlar görmediniz mi belkide bu aldığımız kişiler yarın Kenan Sofuoğlu gibi birer türkiyenin gururu olabilir(sadece 10ytl-hatta 1 ytl)
Reklamlar
-
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
Gültekin, mete_han, BIYIKLI, İHTİYAR
-
Hayalini yıkmak istemem ama aktif üye sayısı 42.789 sayısının çok ama çok altındadır. Üstelik bu gerçekten üye yani bir uğrayıp bir daha uğramayan 'azınlık' oldukça da cimridir. İki kuruş para toplayıp doğru dürüst tişört, şapka, çanta vs. bastıramadık.
Düzeltme: Gültekin senin şu motoru alayım mı diyorum, ucuzluğu aklımı çeliyor, sahi kaç takla atmıştı senin şu Çinli? 999 ytl olur mu?
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
Üyeler: 42.790
Aktif Üyeler: 3.825
Sadece 3.825 aktif üye var.
-
T-shirt neye yarayacakki motorun olmadıktan sonra
aktif üye derken şimdilik açık olanlar
-
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
dostum sen hesap numaranı yaz isteyen sana bağışta bulunsun bari seni motor sahibi yapalım
::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]
-
-
bence olabılır gayet guzel bır dusunce fakat herkes verır mı onu bılmem
gültekin mete_han abım ıyı ınsandır ya 10 degıl 1000 ytl bıle verır
-
Tişörtleri kendimize yaptıracaktık, ihtiyacı olanlara vermeyecektik zaten. Demek istediğim kendine iki kuruşluk tişört almayan cimri cemaat yine iki kuruşla bir garibanı motor sahibi yapar mı? Açın hesabı benden hemen 5 ytl çalışır, dekontuda hemen koyarım buraya. En sonunda toplanacak parayla değil motor alabilmek anca çay içmeye vs. gideriz.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
Eradnan abi çok saolun ama Allah a şükür param var izin yok. gazi caddesinden geçerken motor taklidi yapanları görüyorum çoğu fakir alamıyor ve deliriyorlar abi ona içim gidiyor
-
Gültekin adlı üyeden alıntı
87,5 takla atmıştık
999 ytl olmaz. fiyatı 1000 lira.
Tamam alım-satım sana ait salı günü motoru Ümraniye'ye getir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
Bir ara böyle bir konu vardı ama tabiki sonuca ulaşmadı...
Ayrıcaa , akşamı kuru ekmek ve peynirle geçiren insanlar var , eğer bağış yapılacaksa öncelik bu insanlarda olmalıdır diye düşünüyorum...
Son olarak , motor alamayan insan benzin de alamaz , oldu olacak bir de haftalık benzin bağışı yapalım da tam olsun...
-
Hadi motor aldık diyelimki. Almakla iş bitecekmi?
Bunun ehliyeti var, eğitimi var, giyim kuşamı var..
Bunlar ne olacak. Motosikleti alamayan bunları nasıl alacak? Benzinini nasıl dolduracak? Bakımlarını nasıl yaptıracak?
-
-
42bın hıkaye dostum,aktıf cok az..cok ıyı nıyetlısın ama toplanan parayı motora yatırmak oldukca sacma gelıyor bana, onun yerıne ramazan ayında 1000 yoksul aileyi doyurmak hem daha sevap hemde huzur verıcı, o ınsanların duasıyla aktıf uyeler kazadan beladan korunurlar??nasıl fikir?
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
2move adlı üyeden alıntı
42bın hıkaye dostum,aktıf cok az..cok ıyı nıyetlısın ama toplanan parayı motora yatırmak oldukca sacma gelıyor bana, onun yerıne ramazan ayında 1000 yoksul aileyi doyurmak hem daha sevap hemde huzur verıcı, o ınsanların duasıyla aktıf uyeler kazadan beladan korunurlar??nasıl fikir?
bence super fıkır tebrık ederım
-
iLk motoru MKH ya alırız 2. motoruda by_moto ya dimi 3. kİm oLcak
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
-
2move adlı üyeden alıntı
42bın hıkaye dostum,aktıf cok az..cok ıyı nıyetlısın ama toplanan parayı motora yatırmak oldukca sacma gelıyor bana
bana da dostum
2move adlı üyeden alıntı
onun yerıne ramazan ayında 1000 yoksul aileyi doyurmak hem daha sevap hemde huzur verıcı, o ınsanların duasıyla aktıf uyeler kazadan beladan korunurlar??nasıl fikir?
çok iyi fikir abicim.. ben varım.
-
koçum dur valla ağlatacaksın beni yav bende okurken heralde fakirlere toplayalım diye bitecek sanırken neyle karşılaştım valla ben kendimi akıllı sanıyodum ama bizden10,15 küçük yeğenlerimizigörünce yeni nesil süper ya
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)