mesela bana alabilirsiniz bi cbr :D :D
mesela bana alabilirsiniz bi cbr :D :D
ben dernek olma taraftarıyım.bi ara bu konu gündemdeydi ne oldu acaba
ama motosiklet alma fikri yalan olur.herkez benim yok bana alın der
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Yaw biz motr klübüyüz belki adam alacak 12 milyarlık motor 2milyarı eksik hem Yoksullar için denizfeneri gibi birçok kurum var belkide bu aldığımız adam Kenan Sofuoğlu gibi türkiyenin gururu olacak
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
bu motor kötü çünkü gs li
Bak Görkem abin sana ne demiş.. Onun yazdıgını çoook iyi bir oku tamam mı?
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
bana bi gsx600r başka bişi istemem nakit olarakda alabilirim parasını
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:
valla sato tesekkurler ama gerek yok hem o motor gs lı...hem cın malı hem suanda bunlar amacım degıl aklımda fıkrımde dılımde : mobılett
bence bu iş için online kişi sayısının çok fazla olması gerekir3-4000 ytl ile hiç bir şey yapılamaz
bence böle bişey inkansız organize sıfır çünkü daha önce tşört felan denenmiş o bile olmamış bu hiç olmaz ama güzel düşünce
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
en iyisi motoru olmayanlar başvursun istediği istediğine yardımda bulunsun yaşa göre
MKH maşallah butun topiclerde de senin imzan var
Geçen de sitede 18 yaş altı topic açmasın die bir polemik vardı,seninle alakası varmı acaba kendi küçük aklı büyük kardeşim
Born To Be wild,Live to Ride...
Daha önce metehan da böle bi topik açmış gereken cevabı almıştı . başlık daha önce aynı içerikli başlıklar açıldığından kilitlenmiştir.
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)