Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

korumalı mont

REKLAM ALANI
    ciscokid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cheeta 150T-2
    sevgili arkadaşlar...eski ama derisi güzel kullanmadığım bir montum var.bunu motorsiklet için korumalı mont haline dönüştürmek istiyorum.armode'nin sırtlık ve dirsekliğini satın alarak (uygun fiyatlı olduğu için) montuma derby yapıştırıcısı ile yapıştırsam amacına uygun bir korumalı monta dönüşür mü ? böyle bir yöntemi deneyen var mı ? ya da başka önerisi olan var mı ? teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dorlion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 Versys 650 SE
    omuz korumalarını ne yapacaksın peki?
    Sırf herkeste 4 teker var diye...

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Hazır satılık korumalar varsa niye olmasın.Dana derili bi deri mont armodenin montundan daha koruyucudur emin ol.Tabiiki deri kaliteliyse.
    Ama şu sorun var korumaların monta yapıştırılması.
    Ben babamın 20 senelik deri montuyla sürüklenmiştim bi ara iyi ki giymişin onu.Bi de korumaları olsaymış tam olacakmış.
    Bende korumalı montumu almasaydım bunu yapacaktım

Motosikleti
    Yamaha R1
    bana kalırsa korumalar derby ile oraya yapışmaz ama yakın çevrende deri iş yapan varsa git o korumalar için o cekete cırt diktir karşılığınıda korumalara dikerler böylece daha sağlam olur zaten gelende marka ceketlerde bile cırt ile tutturuluyor

vallahi benimde 2 tane harbi deri montum var ama böyle bişey hiç aklıma gelmedi gidip korumalı monta 260 lira verdim.bi dene olursa bizede söyle

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    satın alacağın korumaları (5Adet) ayakkabı tamircisinde dirsek sırt ve omuz kısımlarına diktirtebilirsin Mont kaliteli ise süper olur. Ancak dikişlerden su alabilir
    Poturdak

Bence hakiki korumalı bir mont almak daha sağlıklı olmazmı?Ne olur ne olmaz.

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    montların içinde cepler var korumalar içine giriyor o şekil bir şey düşünsen
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

JaNTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha D'elight
    Bence deneme bile çünkü korumalı montlar dirsekte ve omuzda korumalar nedeni ile biraz daha geniş olabiliyor.Koruma takıldıgı zaman o aradaki pay kapanıo.Senin montunda eger koruma taktından sonra seni rahatsız etmiyecek kadar boşluk varsa yaptır ama eger sana normal gelio,boşluk yok ise hiç yeltenme montuna yazık edersin...
    Born To Be wild,Live to Ride...

E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    denenebilir hatta belkı basarıya da ulasırsın ama ugrasmazdım yerınde olsam maddı durum yerındeyse orj. alırdım

talkie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 CITY
    Arkadaşım benim uyguladığım yöntem is şöyle:Yazlık korumalı montum vardı.Gidip cok kalın derisi olan (yaklaşık 4 kg ağırlığında)geniş bir mont aldım.Kışın bu deri montu korumalı montun üzerine giyiyorum ve süper oluyor...
    Elbette korumalı deri mont en güzeli ama en son sorduğum monta yaklaşık 900 YTL fiyat verildiği için alamadım.
    Satılık Asya125t-Spidi mont

ciscokid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cheeta 150T-2
    benzer bir konu http://www.motosiklet.net/forum/fayd...niz-yapin.html adresinde tartışılmış sayın ihtiyar nickli arkadaşımızın çok güzel önerileri var daha yeni gördüm.aklın yolu bir...saygılar.

Motosikleti
    çelik -tiger 150 ama sürmesini bilmiyorum:(
    Bence deneme ortaya çokta iyi sonuç çıkacağını sanmıyorum.Kendin yapmaz bir deri diken bir terziye gidersen belki .Senin yapıştıracağın yapıştırıcıyla hiçte sağlıklı olmaz.

Motosikleti
    250cc scooter
    Alıntı çelik_angel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence deneme ortaya çokta iyi sonuç çıkacağını sanmıyorum.Kendin yapmaz bir deri diken bir terziye gidersen belki .Senin yapıştıracağın yapıştırıcıyla hiçte sağlıklı olmaz.
    katılıyorum valla kardeş çelik yapıştırıcısıda kullansan yapışmaz ancak bi bilene yaptırırsan çelik gibi olur

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)