motorcuların birbirlerini kesmeleri
Reklamlar
-
aslında benim de yaptığım ama biraz önce yapanları görünce çok komik olduğunu farkettiğim olay.
kadınlar vardır kadınların arkasından bakan , ne giymiş nasıl giyinmiş diye (istisnası yoktur herhalde bu durumun )
aynı bu kadınlar gibi birbirlerinin arkasından bakarken 2 motorcu , az daha kaza yapıyorlardı daha demincek. hayır arkadaşlar birbirlerini geçtiler ve farklı istikametlerde ilerlemeye de devam ettiler ama kafalar gittikleri yöne değil birbirlerine doğru çevrili
Reklamlar
-
ne ilginç bir konu yapmışın helal olsun saa
tabi orası kayresi normaldir
-
GeCe__ adlı üyeden alıntı
ne ilginç bir konu yapmışın helal olsun saa
tabi orası kayresi normaldir
eyvallah
ama kayseriyle alakası var mı bilmiyorum
fazla motorcu yok etrafta belki de ondandır
-
fazla motorcu yoksaa birbirlerini görünce çölde kutub ayısı görmüş gibi olmuşlardırrr
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
ben o olayı görsem oracıkta kopardım heralde
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
-
yolda cruiser sürücüsü görürsem(hele ki bayansa) bende kaybolana kadar bakarım."niye bakarım?" bu soruyu hiç sormadım kendime.
-
Kayseride fazla motorcu yok ama bu sene temmuz ayında geldim birinin altında cbr 1000rr fireblade repsol gördüm... Ayrıca ben geldiğimdede polis vardı bayağı hemen hemen 1km de bir polis gördüm diye bilirim sıkı yönetim var heralde...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
motorcular birbirini kesmesin, kardeş katline son
:başlığıokumadanbalıklamadalansmiley:
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
çok enteresen bende kesme falan yazınca ulen dedim satır falan mı taşıyolar torpidoda
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
nerde bir motor görsem gözlerimi ayırmam
görüş alanımdan çıkana kadar
daha hiç kaza tehlikesi atlatmadım
neden mi ?
ben genelde otobüsten kesiyorum motorcuları
en kötü ihtimal durağı kaçırırım ))
[B][COLOR="Red"]Ben Seni Hiç sevmedim ki
Ben devir artığında motorun sesini sevdim
Ben hız artığında rüzgarın sesini sevdim[/COLOR][/B]
-
Ben mantıken pek sıcak yaklaşmamakla beraber bana bakan arkadaşlar oluyor.(gözucuyla selam verirse karşılık veriyim diye bakmadan geçmemde).Sebebi,scooter üzerinde tam techizatlı bi çam kütüğü ilgilerini çekiyor tahminen
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
ya kayserıde motor kullanmak çok karın agrısı bır ış dostum ben ünv orada okudum dedım otobus parasına motor alayım okula gıdıp geleyım şoke eskıden bı mz 150cc aldım ama daha 2 cı ayında hunatın ordan saga donmemle polıs saga çek çektık tabı neymış talas dan aşagı gelırkene accık hızlıymışız neyse yedık cezayı ev ildem de yolda bı daha dur bu sefer de başka polıs noruyon baba hızlı suruyon yav ben dıyom bu motor yırtsan 90 ı geçmez yok dıyo baba kayserılı ınadı tuttu galıba (akşamdan eşek pastırması yemiş herhal) anlamıyo cezayı gosterıyom yok dıyo sen gene hızlıdın ben gordum motoru magladılar ben de yaya eve ama ne zoruma gıttı bılıyonmu baglayan adam bındı artıslık yapıyo patınaj çekmeye ugraşıyo neyse bıraz uzun oldu herhalde....
-
bende ne kesmesi diyorum yahu,bıçaklı saldırı falan anladım
bende dikkak ettim,hatta bende süzerim bazen karşı tarafı
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
ne manyak bi konu yha Abi helal olsun walla akşam akşam nerden aklına geldi bööle bişi.Teşekkürler abi güldürdüğün için
Herkese iyi sürüşler dilerim...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
-
bugün eczaci101 le birlikte bizim ustanın olduğu sokakta yürürken bi tl1000 geçti yanımızden. dar bi cadde trafik var 1 nci viteste yavaş yavaş gidiyo ama egzom sesi hemen ilgimi çekti baktım bu neymiş dedim o esnada motorcu arkadaş önündeki birine korna çaldı ve o anda motoru stop etti hemen marş bastı ama almadı kenara çekti çalıştırmaya uğraştı.
yahu dedim nazarım da değmez ama bakar bakmaz neymiş bu derken arkadaşın ateşleme gitti yahu...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
-
Çok vahşet içerici bir başlık..... Kesen kesene.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Çok vahşet içerici bir başlık..... Kesen kesene.....
HEP keserler zaten motorcular birbirlerini...
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)